Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
larissa_79 spune:
de CD27 mai stie cineva ceva?
maurice, e bine ca ai ajuns sa constientizezi ca la tine e problema...am facut si eu fix ca tine o perioada....apoi singura fara sa imi zica nimeni mi-am dat seama ca exagerez si imi controlez mai bine reactiile.
clara, incearca sa te relaxezi..poate mai dispar si contractiile...eu cand ma tot gandesc la ele...chiar am...
Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bamboletta spune:
burticile si delfinasii
Am fost la cumparaturi maine e ziua sotului am luat ingrediente sa fac un tort de capsuni cu branza de vaci de 1 luna stau cu gandul la el
Aelita-la multi ani lui Andres
Anca,Bumblebee-si mie mi-a dat sa iau detralex..dar mi-a specificat ca mare lucru nu se rezolva..oricum nu o sa-mi treaca..eu am luat detralex pt eruptie de vase pe picioare si nu am vazut rezultate..de durut nu ma dor...sunt doar umflata..mi-am luat o crema naturista pt hemoroizi si varice cu marul lupului,galbene..mai are si alte ingrediente..
Maurice-el se astepta ca tu sa-l asculti si sa-l rasfeti si tu te asteptai de la el e clar ca acum suntem mai sensibile..mai nervoase..avem mai multa nevoie de dragoste..se mai intampla sa fie si la noi discutii...cand hormoneii o iau razna si sotul e si el obosit...ai grija de bebelina
Ela-da sunt pe marimi..dar nu stiu sa-ti spun care sunt..mie atunci mi le-a luat sotul..si acum nu am luat altele,daca le iei de la farmacie intrebi si sigur iti vor arata si marimile
Rodyka-distractie placuta in excursiewow gibralta
Racusor-imi placea combinatia cu ivory...dar vad ca deja a luat patutulsa le poarte sanatos bebe
Anca-ce soacra ai
Carla-ai grija de burtica ..ce sa faci..daca e nevoie mai bine stai la spital sub oservatie
de 1 ora tot scriu la acest mesaj...
Antonia a venit sa pupe burtica...si scoate din buzunar un strugurel...imi ridica tricoul si o intreb ce face a zis ca il da si pe bebe cu strugurel
Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Mycya spune:
Carla mai bine in spital si bebeii sanatosi si mai la termen decat acasa si mereu cu teama.sa dea DD sa fiti bine si sa mai stea bebeii la caldurica ca e nevoie.
Bambolettacu strugurelda a nimerit sa o dea pe buze,sau ai burtica toata lucitoare?
Nela sunt f bucuroasa pauze da am sa fac cat mai dese,pe bancheta din spate nu stau bine,mi se pare mult mai comod pe scaunul din fata cu o pernutza sub fund sa nu fie mai jos decat bazinul si spatarul lasat mai pe spate si bineinteles picioarele pe sus pe unde apuc.
Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
nela_didea spune:
Bamboleta ce draguta fetita ta, sa-l unga si pe bebe cu strugurel. Mancao-ar mama pe ea.
27 + cu Mergem inainte cu Doamne Doamne
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta burticile si delfinasii Am fost la cumparaturi maine e ziua sotului am luat ingrediente sa fac un tort de capsuni cu branza de vaci de 1 luna stau cu gandul la el Aelita-la multi ani lui Andres Anca,Bumblebee-si mie mi-a dat sa iau detralex..dar mi-a specificat ca mare lucru nu se rezolva..oricum nu o sa-mi treaca..eu am luat detralex pt eruptie de vase pe picioare si nu am vazut rezultate..de durut nu ma dor...sunt doar umflata..mi-am luat o crema naturista pt hemoroizi si varice cu marul lupului,galbene..mai are si alte ingrediente.. Maurice-el se astepta ca tu sa-l asculti si sa-l rasfeti si tu te asteptai de la el e clar ca acum suntem mai sensibile..mai nervoase..avem mai multa nevoie de dragoste..se mai intampla sa fie si la noi discutii...cand hormoneii o iau razna si sotul e si el obosit...ai grija de bebelina Ela-da sunt pe marimi..dar nu stiu sa-ti spun care sunt..mie atunci mi le-a luat sotul..si acum nu am luat altele,daca le iei de la farmacie intrebi si sigur iti vor arata si marimile Rodyka-distractie placuta in excursiewow gibralta Racusor-imi placea combinatia cu ivory...dar vad ca deja a luat patutulsa le poarte sanatos bebe Anca-ce soacra ai Carla-ai grija de burtica ..ce sa faci..daca e nevoie mai bine stai la spital sub oservatie de 1 ora tot scriu la acest mesaj... Antonia a venit sa pupe burtica...si scoate din buzunar un strugurel...imi ridica tricoul si o intreb ce face a zis ca il da si pe bebe cu strugurel Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
o dau gratis...o vrei!
Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
nela_didea spune:
Offf si maine s-a anuntat vreme rea. Nu mai vreau.
Mai fetelor mi-e frica ca o sa plesnesc. Am mancat o ditamai felioaca de tort si dupa 10 minute mi-am mai taiat una ca nu ma saturasem, si acuma stau cu burta-n sus ca nici nu mai pot respira. Sunt eu normala?
Oricum bebelui meu i-a placut ca vad ca se suceste de numa.
27 + cu
Mergem inainte cu Doamne Doamne
anca_vlad spune:
Crema de care zici e ok si pt fofo adica numa ustura?ca eu acolo am varice inauntru si afara!
Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
CarmenAlbu spune:
Mycya sa nu pui picioarele pe bord, sau pe sus! E fff important, pers care ma ajuta sa ma deplasez in per asta cand nu am voie sa conduc e sofer profesionist, si asa am pus si eu picioarele de oboseala, si mi-a explicat ca si la o frana brusca la viteza mare sunt primele care se rup, nici eu nu stiam!
Cica e cel mai periculos, mai bine cand le simti grele lasa scaunul de tot pe spate si lungeste-te cu picioarele indoite ca nu stii niciodata cine iti iese in drum!
Sa aveti grija si sa-i spui sotului pe autostrazi sa nu depaseasca 130 ca are bebe in masina!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu
maurice spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ne-am luat 4 camere la muncii Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
eu inainte sa ma mut in casuta noua stateam in iancului, cu ai mei, si trecem zilnic pe la muncii, cred ca ne vom intalni cu bebeii prin 23
haha, nu te-ai abtinut, si l-ai intrebat pe sotior ce-a pregatit pt maine
26+
Mycya spune:
Carmen asa am sa fac.am facut instructaj cu el de cand cu bebe in burtica,acum sa nu depasesc euam sa ii spun sa ma avertizeze in caz ca nu imi dau eu seama.
Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen