Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Aelita, La multi ani lui Andres, sa creasca mare si sanatos!
Rodica, te cred ca te-ai petrecut bine, avand in vedere ca prietenii sunt din Zalau
Maurice, eu cred ca in perioada asta suntem un pic mai tafnoase. Eu ma vad pe mine, ca nu mai am nervi de nimeni. Urlu la toata lumea, imi pierd foarte repede rabdarea... Noroc ca al meu sot e foarte, foarte calm, si intelegator. A zis ca stie ca e o perioada mai dificila, si ma intelege. Nu se supara. Io l-am rugat ca dupa nastere sa ma traga de maneca daca o iau pe aratura... Chiar cred ca suntem noi mai ciufute... Ca mi-a mai zis lumea ca is mai irascibila... Asta e, nu mai am nervi de toata lumea... Cat timp el e intelegator si te asculta (ca am inteles ca asa a fost al tau sot aseara), eu zic sa mai lasi de la tine... Eu sunt foarte nervoasa ca nu mai pot face nimic, ma simt atat de incapabila- nu pot face curat, ma misc ca o balena in reluare, am niste falci imense, am pus mult pe picioare... Fac depresie prenatala... Stiu ca important e sa fie bebe sanatos, ca dau jos dupa... Dar nu imi place cum ma vad in oglinda... Am pus deja 15 kg, si mai urmeaza. Deja nu stiu cum o mai duc, ca e tot mai greu... Of, trec toate... Asa ca dragul de sot m-a dus azi la o plimbarica - unde altundeva decat la KFC- sa imi inec amarul in mancare... Si ne-am plimbat, si ne-am relaxat... Sunt tot mai sensibila... Cum face ceva ce nu imi convine, imi vine sa plang... Cum face ceva dragut, la fel - imi vine sa plang, de bun e ce.. Deci, clar, sarcina e de vina - eu eram super strong inainte...
Hai, gata cu atatea povesti, ca va adorm.
Cristina 32+ cu
maurice spune:
Denisa poate te ajuta asta:
http://www.parentingweekly.com/pregnancy/pregnancy_information/braxton_hicks.htm
Sper sa nu fie nevoie de internare!
26+
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 cred ca iar ma interneaza.iar am contractii dese.gynipral si magnerot am luat deja. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 29+ Carla Maria si Cristian Alexandru AMR -8 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Cate ai pe ora?
Le ai stand la orizontala sau cand te misti.
Eu am de ex, 20-25 pe zi da nu a interneaza nimeni pentru asta decat daca am colul deshis si nici tratament nu dau.
Ti-e doctorul ce ti-a zis, ce te-a sfatuit.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 26+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 10 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
anca_vlad spune:
carla, asa am patit si eu am stat de la 24 la 28s in spital am spus ca am sarit hopul si vineri m-a externat din pacate luni am fost inapoi si am mai plaecat dupa ce am nascut...mai stai putin cat mai trebuie ca o sa fie bb macar sa faca bb-ii 33-34s!
hai draga mea curaj!
Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
maurice spune:
Fetelor va multumesc, suportul vostru este de nepretuit, ca intotdeauna! Am citit pe nerasuflate toate cuvintele voastre intelepte, si ma simt inteleasa si dojenita usor, asa cum trebuie
Am citit despre soti de carmen si larissa,
va doresc sa va bucurati de ceea ce aveti tot restul vietii!
Vreau sa va spun ca Alex al meu este extraordinar, tot timpul ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale (suntem de 14 ani impreuna, de la 18 ani ).
Problema principala sunt eu, am o fire suparacioasa, necomunicativa si prapastioasa, mult timp n-am stiut sa-mi exprim adevaratele nevoi si de aici pana la a ma enerva si a-l considera vinovat pe el a fost cale scurta. Iar el mi-a acceptat tot timpul toate iesirile, am devenit in timp o rasfatata, iar el a invatat sa isi ascunda propriile nevoi, pentru a nu ma supara (tinand cont ca am si probleme de sananate, minore dar obositoare, cu inima).
Ma asculta oricat si oricand, se enerveaza greu, dar eu uneori sunt perseverenta, am darul sa-l pisez uneori pana il scot din calmul lui obisnuit, si atunci se infurie, dar isi tine furia in el, si asta e rau, clocoteste pe dinauntru si isi face lui rau, iar uneori, ca aseara, ridica vocea si mie atat imi trebuie, ca sa ma enervez .
Si eu ma suparam la inceput ca nu imi aducea flori, dar consideram sub demnitatea mea sa ii explic frumos ce mi-ar placea sa faca, si ma suparam cu orele fara sa zic de ce …si ma mai suparam ca nu acorda mare atentie cadourilor de diverse ocazii, acum se supara el ca nu-i mai iau asa multe cadouri la ocaziile speciale, s-a schimbat roata.
Trimit mesajul acum si revin cu partea a doua, sa va spun ce s-a intamplat azi.
crispro si eu bocesc usor, de cateva zile, dar eu abia sunt in sapt 27, ce-oi face mai incolo, ma arunc de la balcon ?
26+
Mycya spune:
in sf am terminat cu stransul.....Duamniiii cate sunt,abia acum adunate la un loc observnu stiu cand s-au adunat atatea.
sunt franta,imi simt picioarele de parca am dansat o noapte intreaga pe tocuri.dar suportam ca doar maine seara e plecarea
asta seara e galagie pe aici,e finala ceva Madrid cu Bayern Dumnezeu stie,urla astia pe strazi de parca ii jupuie careva.
Racusor o sa fie timp si de renevot mai mult,deocamdata bine ca aveti cuibusorul care l-ati dorit.
chiar vazusem un reportaj acum cateva saptamani la tv ca la noi in Romania lumea darama peretii jale mare,isi renoveaza apartamentele dupa gustul lor dar nu se gandesc la consecinte ,in caz de un cutremur cica orice perete care oricat de neimportant ni se pare noua ex debaraua conteaza f mult,faceau diferentza cu Chile ca acolo au rezistat blocurile la cutremure destul de mari,dar au rezistat pentru ca se pedepseste cu inchisoarea in caz ca ai spart un perete, au autorizatii numai pers cu case fara etaj.
eu in Bacau am apartament la etajul 4,si de cand cu toate cutremurile astea sincer mie frica sa stau acolo ca toti vecinii de sub mine si-au facut modificari, prefer sa stau la casa cu ai mei decat sa ma trezesc la vecina de la 1 in pat
ma duc sa recuperez de citit.va harnicutzelor
Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
anca_vlad spune:
M-as lauda si eu cu al meu daca nu era la pachet cu ma-sa se pare ca asa mi-a fost sortit!
El luat separat e un om extraordinar atent tandru grijuliu-din pacate are un job care il solicita ff mult, acum de ex e la serviciu, maine e liber, dar dupa postul sf petru si pavel nu o sa mai fie acasa nici duminica asta pana la postul sf marii si apoi pana la cel de craciun!
Asa ca incercam sa ne facem momente placute din putinele ore pe care le petrecem serile impreuna!
Asta cand e soacra pe loc repaos!
Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
nela_didea spune:
Offf mai Denisa ce rau imi pare de tine. Toata treaba este sa incerci sa stai cat mai calma sa nu necajesti si bebeii sa iese ceva mai rau. Ma rog la Doamne Doamne pt.tine. Iti dau si un pupic sa te calmezi si o felie de tort cu ciocolata.
27 + cu Mergem inainte cu Doamne Doamne
bumblebee spune:
M-a ajuns oboseala, si acuma cand m-a luat somnul mi-au ajuns musafirii, prietenii... am un chef... nici pe mine nu ma iubesc in seara asta
Alina 29+ cu
gargarita
nela_didea spune:
Mycya ce fericita si nerabdatoare trebuie sa fii cand te gandesti ca maine pleci. Sa ai la tine pe drum tot ce crezi ca iti este necesar, si sa incerci sa stai mai mult intinsa pe bancheta din spate, sa nu stai prea mult in fund. Si pauze dese la 2 ore de mers cam 10-15 minute de miscare.(parca as fi maicamea, buna de dat sfaturi)
27 + cu Mergem inainte cu Doamne Doamne