Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
Te cred, Simo...am citi atunci printre picaturi si m-am gandit la voi
Ma duc sa ma usuc la par si sa citesc putin
Noapte buna
ramo_cata spune:
oana un si de la mine si noapte buna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
Neata!
Vad ca lumea a venit, a vorbit, a plecat!
Ma duc si eu spre nani, ma doare capul, ma doare gatul...
Sanatate micutilor bolnavi!
Sper sa aveti vreme faina sa va puteti intalni maine!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Nicoleta spune:
A, declar pateul de linte verde mancabil cu brio! Pe paine neagra cu nuci (asa o vand astia, nu am pus eu nuci) si cu rosii! Laptele cu quinoa hm... nu prea de succes... Maine incercam lapte de migdale cu cereale integrale Holle. :)
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
mimonix spune:
Inevitabilul s-a intamplat, am adormit langa Dudu Si al doilea inevitabil s-a intamplat, m-am trezit sa mananc
Simo draga de tine, sper sa se termine totul cat mai repede , sa ajungeti la mare, Micu sa fie rosu in obrajori si cosmarul sa ia sfarsit Daca ajungeti la Bucuresti, astept neaparat un SMS cu locul si nr salonului, tot .
Nicoleta daca nu m-ai innebunit tu pe mine, cu laptele ala de ce-o fi el (nu ala de migdale ). N-am auzit , nu stiu ce-i aia si la ce e bun
Bubu am citit si postarea de pe Bucataras (cine-a scris-o? ) si am studiat si site-ul. Raman la parerea mea ca arata grozav locul, ma incanta tare cabanuta aia mica si toate in ciuda avertismentului cu papuceii si a gazdei f prietenoase ca eu nu prea gust genul , sunt cam ciufuta Sarumana de o mie de ori
Luny sper sa am mai mult noroc, sa vedem . Si sper ca v-ati reunit familia intre timp !Fusesi la shopping si n-am citit eu ce ti-ai cumparat frumos ?
Kya numai pamant pe jos sa traiti! Si nite pietris , dar ca sa ajungi la el tot pe pamant mergi . Si zici ca facusi safteaua la minerale? Pai eu n-am auzit ca a taiat Ariel panglica Inseamna ca e cu rand, cu bon de ordine, cu tot dichisul. Bravo Ariele fata, la mai mare!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Simo27 spune:
Luati o cafea tare .Vai de capul meu,bebe toata noaptea s-a foit,a tusit,a stranutat,avea dificultati sa respire,l-am aspirat si nu prea am scos mare lucru,plus febra 37 cu 4 ..ideea este ca daca are febra nu mai poate face tratamentul..nu siu ce sa fac...la 8 tb sa merg cu el la spital...off,viata mea.asta imi lipsea
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
luny spune:
neatza!
mai mergem la ferma?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata!
Noi nu venim, e oribila vremea aici. La Bucuresti cum e?
Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
aici nu ploua, Olgutz.. dar e intunecat asa.. si eu zic mai bine sa amanam pt o zi cu soare, ca e pacat sa ne prinda ploile p-acolo sa nu stim cum sa fugim mai rpd..
mimo nu's la ce te referi cu reunitul.. de cumparat, nimic, iar! a, ba da, o esarfa misto, dar vroiam sandale..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!