Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 3
cami33 spune:
caciula??? (zic asta pt ca Bubu ii zicea "aciuga")
cei 3 iezi cucuieti si pe mami a lor
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
Simo27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_cata
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI poze |
mami de David, Sam si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:
Cami,caciula e ciula
mai grele nu am,ca nu prea le poceste
Simo27 spune:
pe unde umblati??????
sau mai bine zis:ce faceti???
mimonix spune:
As vrea si eu sa stiu care sunt curajoasele care vin maine la ferma animalelor Eu as veni DAAR sigur ajung dupa 11 (11,30-12) si numai daca nu ploua la noapte ....ca eu cred ca e morcila mare pe jos daca mai ploua Voi ce parere aveti, care cum credeti, cine vine?
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Eu m-as da rotunda si as zice ca sunt curajoasa destul ca sa vin. Dar sa vedem cum o fi maine.
P.S. Alternativa in caz de ploaie este shopping pt o rochie care-mi trebuie pentru o nunta .
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 pe unde umblati?????? sau mai bine zis:ce faceti??? mami de David, Sam si Siluan "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Simo, traiasca laciuca barosanului Trebuie sa fie extrem de scump, abia astept si eu sa i se imbogateasca vocabularul Dudelului Sper din tot sufletul sa ajungeti la mare cu David si anul acesta. De Patrick nu mai stiu nimic nimic si acum chiar e tarziu ca sa mai dau telefon sa intreb ceva.Cum e Micu, e mai bine? Face tratamentul ala ceva? Ce spun medicii, mai spun ceva? Care e urmatorul pas?
bubu05 spune:
Helou gagici
Stau si eu nitel cu voi, ca apoi mergem la baita. Am dormit la amiaza de la 4 la 7 seara si acum sunt in verva mare pe-aici
Maine dimineata eu am programare la unghii, baietii o sa-i duc la socrella si apoi am zi de plimbareala si de film cu sotiorul meu
Azi am gatit toata ziua , acum am in cuptor un ciscake caramel
Sper sa citesc ceva din urma, sper ca suntei toate bine si puiutii la fel
mimonix spune:
Kya, dubios Tu ai de ales intre "rotunda" la ferma sau silfida pentru rochita Sa vedem cum va fi vremea, asta e. Lasati mesaje dimineata oricum , eu sper ca maine nu voi mai fi drepti la 6 ca azi
Bubuuuuuu Doar atat, ce verva e asta? Eu plec la programul de seara acum , te intrebam nspe mii de pagini in urma despre pensiunea aia grozava unde ati fost weekendul trecut (daca se inchiriaza toata, cat e de mare, e scumpa, etc) si daca vrei DVDurile cu lost ca in sfarsit le-am vazut pe toate