Puiuti de Randunici 2008!! (415) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 13
kitzy spune:
Va las si dpn-ul, undeva prin 8 ian imi zice calculatorul, maine trec pe 7+
Si tot maine ma duc la dr cu analizele si o s-o rog frumos de tot sa-mi faca si un eco, ca is tare paranoica ca de ieri nu mai am nici un simptom, da nimic nimic si la mine toate sarcinile pierdute au debutat la fel, cu disparitia simptomelor asa ca mi tare frica acuma sa nu fie cumva la fel. Daca n-o vrea sa-mi faca eco, o sa ma programez in alta parte
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 6+
VALENTINA C spune:
Mesaj de la Clodute: "Este nazdravan deja, e pe antibiotic pana miercuri, inca antitermice, hidrasec si debridat; nu stiu insa niciun diagnostic si nici de ce a facut convulsii. "
Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Kitzy, sa dea Domnul sa fie bine si sa te linistesti!
raluca2107 spune:
Nicoleta, normal mai ca ai copii frumosi, au niste ochisori si felicitari pentru km . Ai vazut ca incet-incet se rezolva toate si cu condusul si cu vegetalele.
Chiar asa ca bine zise Zoze, Geckoooooooo!!!!!! Scoate capul ca ne sperii. Daca vrei noi scoatem oricum agitatele....preventiv...
Eu am o problema cu preventivul, cand mai urlu eronat la sotz, el se uita mirat la mine, ca ce am patit de urlu de aiurea si ca sa ma scot, ii spun: preventiv...
raluca2107 spune:
Mai am o problema. Vine deseara vara-mea din Italia cu noul ei prieten care are un restaurant de fitze la Roma.Deci...ce Doamne iarta-ma ii pun eu omului asta pe masa. Exclus mancaruri italiene ca ne facem de ras, nu m-as baga nici pe sarmai ca omul mananca asa mai sanatos si aterizeaza la 8 seara deci la mine sunt pe la 8.30 seara deci clar nu cred ca va digera niste sarmai cu afumatura. Asa ca astept sfaturi ca bine ora 8 peste mine si n-am pregatit nimic.
Eu una ma gandeam sa fac un gratar cu somon, frigarui din piept de pui si muschiulet de porc , ciuperci si dovlecei la gratar si carotofi cu rozmarin....dar merge gratar la 9 seara?????!!!
Edit: nu uitati si de micul dejun ca in afara de cafea n-am nimic acasa deci trebuie sa iau de toate.
raluca2107 spune:
M-am luat cu ale mele si am uitat sa ma bucur din tot sufletul pentru Patrick si mami lui ca e un picut mai bine. Sa-i dea Domnul multa sanatate si putere in continuare
Nicoleta spune:
Raluca, nu ma pricep ce sa-ti spun sa le pui pe masa... Lasa ca or manca ce le-oi da tu, daca nu, vor spune ca au mancat in avion... :)
Ma duc sa descarc poze.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
VALENTINA C spune:
Raluca, in principiu n-ar trebui sa faca figuri la masa, daca e in vizita...Dar, nu poti stii.. Mie mi se pare ok un gratar seara.. dar eu nu am un restaurant de fitze in Italia..
Nicoleta spune:
Ma bucur ca Patrick face nazdravanii! Inseamna ca este pe drumul cel bun! Sanatate multa!
Ma intreb ce-o face Micu, daca mai face febra, daca au continuat tratamentul...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
raluca2107 spune:
Nu v-am spus cea mai tare faza. O fi casoiul mare, dar prea multe camere n-am si sotzul m-a intrebat daca stie vara-mea ca doarme in camera cu Hannah Montana si High School Musical . Si ce naiba vorbim noi cu omul ca noi in afara de mozzarela, prosciuto, pizza , spaghetti si "io sono filato una cantone di piu" nu stiu nimic in italiana.
Nicoleta, deci daca zic ca au mancat in avion inseamna ca am ars gratarul.