Laparoscopie 14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

scuze
rusii mei vin in jur de 30 mai....deci acus plec la

plimbareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leopard13 spune:

Buna!!! Fetelor m-am intors din Bora Bora!!!
Deci, am plecat in jur de ora 8,30 spre Gynecoland!!!
Am ajuns...m-am cazat intr-o rezerva frumusica cu TV si apoi a venit o asistenta dragutza si m-a luat la analize, EKG, puls, tensiune si clisma, care a fost ORIBILA!!!!!!! Totul a durat maxim 10 minute...Super dragutze asistentele!!! Niste bomboane!!! Mai ales ANDREEA!!!!
Apoi linistita in salon!!! Cred ca am fumat aproape 1 pachet de tigari pana sa intru in operatie!!!
A venit Andreea mi-a pus branula...mi-a bagat niste ser fiziologic parca...si apoi iar am asteptat...
A venit anestezistul si a stat de vorba cu mine...i-am zis ca am pulsul mare 142, de emotii si de la atatea tigari...Mi-a zis ca nu are nimic, sa stau linistita ca totul va fii OK!!!!
A venit apoi dl. dr. Stoian cu inca 2 medici...Deci echipa care opereaza este compusa din 3 medici..nu 2...
Apoi, cred ca nu a durat 5 minute si a venit Andreea, asistenta, si m-a luat de mana si mi-a zis HAI...
Am ajuns in blocul operator...acolo cred ca erau pregatiti vreo 6 persoane pt mine...
M-am intins pe masa, doctorul m-a luat de mana si a inceput sa vorbeasca foarte frumos cu mine si sa-mi zambeasca...
I-am spus anestezistului ca nu stau bine, sa-mi aduca ceva sa pun sub cap...sa stau un pic mai sus...mi-a zis ca acuma imi pune...
si mi-i s-a taiat filmul...
Cand m-am trezit la terapie radeam ca proasta...ca nu ma durea nimic si doar tremuram urat de tot!!! Dar parca nu de frig...Nu stiu care a fost faza...apoi cred ca iar am adormit si m-am trezit fara tremurici...
Mai, fetelor, cand a trecut efectul a calmantului care probabil mi-i l-au facut inainte sa ma trezesc...am zis ca turbez...DECI M-A DURUT CEVA...
Si venea asistentul...ca se schimbase tura si era acuma un tip...Ionutz...si ma intreba ..Te doare???? si eu ...NU....
Si nu se mai facea odata ziua...atipeam un pic...iar ma trezeam...dar nu am dormit mai deloc...si nici nu m-am miscat deloc...Cum m-au pus ei asa m-au gasit a doua zi...
Cand au venit asistentele sa ne spele de betadina si sa ne dezlipeasca pansamentele...am zis ca turbez...
Bai, deci cand au tras de pansamentele alea mari...am zis ca turbez...
EPILATUL IN CEA MAI SENSIBILA ZONA...E MIC COPIL...
In fine, apoi sa ma ridice si sa ma duca in salon...GROAZNIC...
M-a durut...
Apoi am ajuns in salon, mi-a scos sonda urinara, suportabil,am zis doar ca vreau sa cobor afara sa fumez...am mai stat un pic si am plecat jos sa fumez...
Apoi mi-i s-a adus o supa...am baut-o cu paiul si apoi nu mai puteam sa stau in fund...m-am balonat si ma intepa inauntru...a venit asistenta...si mi-a zis... sa ma plimb pe afara ca e frumos...
Abia ce venisem de jos...OK!!! Iar am iesit la fumat si plimbat!!!
Drena mi-a scos-o miercuri...m-am speriat aiurea! Nu am simtzit NIMIC!!!Am facut si 2 injectii anticoagulante, una in terapie si alta a doua zi in salon...
Apoi, am zis ca raman pana joi, desi doctorul mi-a zis ca pot pleca de miercuri acasa!!! Spre seara m-am razgandit si am zis ca vreau sa plec acasa!!! Si am plecat!!!
Cam asta a fost!!!!
Nu a fost asa usor!!! Au existat DURERI...Voi ati zis ca NU DOARE...
Oricum ma asteptam sa ma doara...Dar bine ca am facut odata operatzia...ca asteptarea aia ma termina....
Acuma, nu ies afara!!!!
Si mi-a zis ca nu am voie decat iaurt, supa, ceai pana ies afara!!!!
Si de unde sa ies afara???? Ca eu sunt cam constipata de fel.... La voi cum a fost????
Am un fir care trebuie scos!!! Si ma uit la el si am o mare dilema!!!
E bagat destul de bine in piele, iar afara se vede doar un nod MINUSCUL si atata, iar pielea e aproape unita!!!! CUM PUII MEI IL SCOATE?????????????/ Poate ma ciupeste de piele!!!!
Si astept sa treaca cele 3 saptamani sa merg la control si sa vad si rezultatul la analiza...sper din tot sufletul sa fie totul foarte bine...ca apoi sa-mi vad de viatza linistita....
Pupici multzi la toate!!! Am scris cam repede ca vreau sa ies un pic afara...daca aveti intrebari sau va pot lamuri cu ceva...ASTEPT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexloves spune:

Bine ai revenit!
Si eu am probleme de fel cu constipatia si pentru asta iau o pastila de durcolax inainte de somnic si dimineata ies destul de usor.
La mine au trecut deja 3 zile de munca si parca am si uitat experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexloves spune:

Am uitat

Mergi la inceput

mai leoprad..o intrega aventura aia vut tu

ai avut un fealing nu gluma cu ceea ce ziceai inainte..
dar ai trecut si de acum mergi pe linei drepta.

bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eu sunt la rand de acum...mai astept nui nimic

imi astept musafirii de peste prut...
deh....
cica vin luni marti eventual

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

am ramas singurica

Mergi la inceput

chiar nimeni nu mai posteaza??????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Heyyy
Neata!

Pogonici...pai asteptam fete noi care au de gand sa treaca prin aceasta interventie, noi cele care deja am facut-o nu prea mai avem multe de spus pt ca ...am spus deja

Kisses pt tine si bafta multaaaa!

Elenaaaaaaaaa....vreau sa stiu: ai facut cum ti-am zis?

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broome spune:

Buna fetelor,

Vreau sa va impartasesc experienta operatiei mele avuta ieri (laparoscopie + histeroscopie)

Am avut programarea pt 28 mai, ora 7.30 am la un spital din apropiere. Ajung acolo, stupoare - toate operatiile din ziua de 28 au fost anulate si cineva trebuia sa ma sune sa ma anunte. Evident ca nimeni nu m-a sunat... sa nu uit sa va zic ca am asteptat 45 de zile pana mi-a venit randul la operatie...
Tipa de la receptie, f draguta, a dat telefoane la centrul de booking, a reusit sa vb cu cine trebuia sa ma sune si a uitat, a transmis scuzele de riguare si a ramas sa merg acasa ca o sa ma contacteze pana in ora 2 cineva sa-mi spuna urmatoarea data pt programare.
Am plecat destula de suparata de acolo (eu) pt ca sotul meu era ff calm (de regula e pe invers), pe drum mananc un sandvich... Taman cand ajungem acasa ma suna tipa responsabila sa-si ceara scuze si sa ma intrebe daca am apucat sa mananc ceva ca ar fi un loc disponibil pt azi la un alt spital. Imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca taman ce am terminat sandvichul de mancat.. ma intreaba ce am mancat si cand si-mi zice ca revine cu un telefon ma tarziu... Peste un sfert de ora ma suna ca a aranjat, la 12 sa fiu la spital.

La spital dupa un sir de intrebari cu dr-ii si anestezistii, am primit pat la ora 12:40, la 15:10 m-a dus la operatie, la 16:20 am deschis ochii prima data, tremuram de frig si cu durere de burta ca de ciclu. Asistenta m-a intrebat cum ma simt, cat de puternic simt durerea pe scara de la 1 la 10 i-am zis 7, mi-a dat sa iau 3 pastile, Panadol si inca ceva. Peste 5 minute durerea era pe la 4-5. Intre timp mi-a pus un incalzitor sub patura si o folie de aluminiu peste patura. La 16:45 m-au dus inapoi in salon. La ora 18 am plecat acasa.

Rezultatul: am doua gauri, una verticala in/sub buric de vreo 1cm sau 1.5, si una mai mica in zona pubiana. (le-am vazut in seara asta cand mi-am dezlipit pansamentele). Aseara dupa operatie m-am simtit relatv ok, doar durerea din umar, azi dimineata in schimb cand m-am trezit nu am putut sa merg, durere burta + vagin/uter, am luat un Nurofen la 7 dimneata si de atunci nu mai am dureri.

Din pacate acum am de asteptat 6 saptamani pana o sa discut cu dr-ul rezultatul operatiei....

pupici la toate fetele dragute de aici care impartasesc experientele lor cu noi!

Mergi la inceput

ce repede se op in alte parti frate...
nu ca la noi..te tine de numa numa

Mergi la inceput