Laparoscopie 14

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Of, eu am avut acelasi diagnostic de chist endometriozic la toti dr la care am fost si chiar medicii de la privat mi-au recomandat Giulesti. Dar parca as vrea totusi alte conditii in continuare, vreau sa fac IA.. era cu mine in salon o fata care facuse 9 IA nereusite la Giulesti! 9!!!
Uite aici suntem noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152507&whichpage=16, ne viziteaza si gravidutzele, avem impresii la cald, sunteti toate bine-venite!
Acum va spun noapte buna ca ma duc la culcare, somn usor si ne-auzim zilele astea pe-aici!

in devenire

Buna,

Am citit pe un alt forum o postare a unei fete care a facut IA la Medlife cu dr Albu si s-a prins bebe; a zis ca conditiile au fost incomparabile fata de Giulesti, insa si pretul pe masura (parca a dus-o la aprox 1200 lei, cred ca cu tot cu stimulare dar nu mai retin exact acest lucru). Dr Albu a pus-o sa stea cu picioarele la verticala in lumanare peste jumatate de ora, timp in care i s-a explicat ce anume s-au gasit in spermograma sotului.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

De ce plangi Pogonici? Aci sunt. Am fost de am facut HSG si nu am hidrosalpinx, trompele sunt permeabile amandoua, uterul ok. Asa ca am scapat. Eu nu cred ca mai merg pe la Giulesti. Cand ma gandesc ca ma chema sa ma opereze laparoscopic de hidrosalpinx. O sa merg in continuare la Dr. Albu. Mi-a propus sa fac macar o inseminare, 2 si daca nu merge trecem la FIV.
Va pup si va doresc tot binele din lume. O sa mai intru pe la voi, daca nu ma gasiti la FIV sau la IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deci am rams singuraaaaaaaaaaa
si speranta a plecat...
am motive sa plang cu lacrimi de crocodil ca

sunt trista ca nu mai e nimeni pe aici cu mine...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Nu ti-am zis ca sunt aici, Pogonici?! Vezi ca citesc ce scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

deci am rams singuraaaaaaaaaaa
si speranta a plecat...
am motive sa plang cu lacrimi de crocodil ca

sunt trista ca nu mai e nimeni pe aici cu mine...

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Ai tuuuu...nu mai plange! Unde esti singurica???
Ia sa vad?

Nu stiu nimic de Elena inca...am sunat-o ieri si avea tel-ul inchis....am sunat-o azi si nu mi-a raspuns. Sper ca e bine. O sa incerc sa o mai sun si maine si sper sa aflu ceva.
In rest....toate bune!

Speranta ma bucur ca trompele sunt ok. Asta e superrrr! Bafta multa in continuare!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Am vorbit cu Elenaaaaaaaaaaaaaa!

Este bine, in salon, i-au scos si drena si sonda. In mare se simte bine, un pic balonata dar e pe drumul cel bun.
Mi-a zis ca a avut un pic dureri...si ca o naroada le-a rabdat cu stoicism doar ca sa nu-i faca injectabile in branula!

Acum nu prea o mai doare burtica, senzatie de voma cik nu a avut si a reusit sa pape un pic de supa.
O asteptam cand vine acasa cu impresii si povestea ei despre experienta laparoscopica.

Pupiceiiiiii!

Editez pt ca am uitat sa va spun ca va pupa pe toateeeeeeeeeeeeeee!(Elena)

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexloves spune:

Si eu am ramas pe aici!
Inca va urmaresc! dar nu-s eu prea vorbareata!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

tra la la...nu mai plang sunt

si sunt

deci eu astept prima zi de sal pot suna pe sa ma programeze la
in jur de 29-30 iunie vin
deci e bine

uraaaaaaaa..

Mergi la inceput

deci cum spuneam am rams singura aici care va trebui sa fiu ciuruita in iunie
..si mami vreau...stiu ca e pe 10 iunie programata la op

trala la
astept
musafiriiiii

Mergi la inceput

Pogonici, nebunici!

Mergi la inceput