America (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah, ce a aterizat mititelul in nas!

Felicitari AB! Mai, dar le cam face si feciorul tau!

Al meu sot a dus copiii la pescuit si a uitat sa-l dea pe Alex cu crema de protectie, e ca un rac saracul! Bine ca n-au facut insolatie.
La noi sint niste calduri nebune si nu ploua mai deloc, nu stiu ce fel de vara ne asteapta ca deja se preconizeaza zile cu peste 100. Ma rog, deocamdata sintem pe la 99.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, ramona, am vazut in prognoza ca sambata vor fi 112. noi numai la piscina am stat zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ab-urel ai baiat puternic mey dc a reusit el sa arunce asa de tare cu piatra de i-au trebuit doua cusaturi!

Aidan ieri a vazut vaca la ferma si o data i s-a inseninat privirea si a inceput sa alerge spre ea strigand din tot sufletul MAMA, MAMA, MAMA
I-o fi bagat soacra-mea ceva prostii in cap?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai ca m ai facut sa rad rauuuuuuuu de tot Miere!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Sa va mai spun ca fuse prima oara cand a zis asa clar Mama, pana acum doar un maaaaam auzeam de la el. O fi vazut copchilul ceva asemanari intre mine si duamna vaca la nivelul pieptului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Miere, nu e mai soacra de vina ci propaganda. In toate pozele de prin carti, poate si acolo la el la gradi, vaca e prezentata in calitate de mama, cu vitelul linga ea. A facut copilul asocierea ceea ce inseamna ca e destept foc, gindeste in " patterns "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Salut si eu toate fetele ... inca traiesc si inca muncesc pentru Ratoi, sunt cam epuizata de programul asta care mi-a dat tabieturile peste cap cum ar fi: plecatul la 4:30, navigatul pe forumuri si vorbitul pe mess ...
In afara de asta, am avut un Memorial superb, cald si insorit ...am fost la un barbecue cu niste amici romani printre care si Amanta si am gratarit, mancat cu nesimtire, inotat si jucat sporturi de cabana: volei, baseball si ratele si vanatorii . Copiii aproape ca nici nu i-am simtit, ca au avut atatia alti copii de jucat ca nu ne-au necajit deloc.

Ieri am fost la plaja - si spre surprinderea mea am intrat si in apa care nu era foarte calda dar nici foarte rece. Cica avea 69 grade.

Azi sunt la serviciu si nu am nici un chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

ah ! si vroiam sa spun ca am avut si noi Kindergarden Screeneing si mi-am taiat jumatate de vene ca copilul meu nu este atat de destept cat il credeam eu ...a facut testul numai 67% ca are lack of vocabulary - normal, din moment ce nu vorbeste nimeni cu el engleza acasa si la scoala secta invata numai rugaciuni ...
Nu a stiut care este stanga si dreapta, s-a incurcat la intrebari de genul: atinge cu mana stanga urechea dreapta, nu a stiut ce inseamna narrow, thick si thin, shallow, nu si-a stiut numarul de telefon ..etc, etc, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salutare si de la mine!
ABAC--felicitari si refacere usoara baiatului!
Buflea, succese in continuare!
Si io is tare ocupata, abia dc. mai am timp sa arunc un ochi pe forum. Pe 27 Iunie imi depun dosarul de tenure. Intre timp am tot felul de vacante si practic in luna Iunie o sa fiu la servici mai mult nu, deci munca nu se va face singura, ceea ce va face luna Iulie super naspa, fara pauze. Am un grant deadline la sf. lui Iulie. Dar intre timp o sa imi fac vacantele si obligatiile in Iunie, doar cu ceva stress, ca omu' care se simte vinovat ca nu si-a facut treaba la munca. Ma gandesc sa imi iau de lucru prin calatoriile astea.
Copilul meu a terminat scoala, cum va zisei, merge la un camp. Facem tenis si diving si in vara asta, ca de obicei. Trambulina e plina de copii. Deci una peste alta, totul e OK.

Mergi la inceput

Ruxi sa fie intr-un ceas bun, 27 iunie...de ziua mea, o sa fie cu noroc!

Carmenbr astept vesti bune de la tine!

Buflea bine ca nu ne-ai uitat, cati ani are baietelul tau?

Noi ii vorbim si in engleza si in romana, initial vorbeam numai in romana dar copilul era mut ca un peste, nu parea sa inteleaga nimic.
Ei bine de cand am inceput sa vorbim ambele limbi, a avut un salt enorm in limbaj, vocalizeaza, are intonatie, ne spune ce vrea, executa comenzi gen adu-mi scaunul, mingea, teddy bear, cartea etc (in engleza), intelege ce trebuie sa faca, nu imi explic cum poate sa prefere engleza asa de mult in detrimentul limbii romane, inteleg ca sta 10 ore pe zi la gradi si aude numai engleza dar pana la 11 luni eu i-am vorbit numai romaneste, chair nu are importanta?

Mergi la inceput