Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
allexxia_m spune:
crisis81 in primul rand felicitari !!!
te cred ca dupa atatea experiente esuate ai ceva teama in suflet dar uite ca bunul Dumnezeu te-a rasplatit cand nu te asteptai
Ai incredere in El si in tine si totul va fi bine!
Noi suntem langa tine si ne bucuram tare ca ni te alaturi!
Cu credinta sigur vom ajunge toate la finalul acestei odisee si vom aduce pe lume niste suftelele pure si sanatoase
Sarina usoara, la termen si BB sanatos !
Te trec acum in lista noastra!
16+
allexxia_m spune:
crisis81 vad ca avem amandoua aceeasi data a UM si aceeasi DPN
si mie mi s-a zis ca am sa nasc undeva pe la final de octombrie asa ca o sa fim amandoua in octombrie cu sufletul la gura si pline de emotii sa ne intalnim puiutii
16+
Cristale spune:
Crisis81 ce frumoasa poveste ne-ai spus. Bun venit printre noi si fii sigura ca daca Dzeu ti-a dat acum acest copilas cu siguranta El va avea grija de el. Sa fiti sanatosi si sa ajungeti la termen.
www.floar3d3colt.blogspot.com
Joy21 spune:
Cris, bine ai venit! Ti-am admirat-o pe Teodora in poze, este o minune de copil. Cat despre sarcina, este un dar la Dumnezeu, iti doresc sa te bucuri din plin de ea.
Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
Paranoia revine . Azi ca sa uit de gandurile rele mi-am facut de lucru in curte, toata ziua, motiv pentru care acum am o singura grija, durerea de spate
Cris, bine ai venit! iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen! Felicitari pentru micuta Teodora, este superba
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
allexxia_m spune:
mirunam cu dureri de spate ma lupt si eu
cum fac ceva treaba sau stau mai mult in picioare cum am dureri de spate si parca cu cat am mai multe saptamani cu atat parca obosesc mai repede si ma doare si mai rau spatele
asa ca stiu cum e dar eu pun pe seama faptului ca eu stau mult pe scaun si acum se accentueaza si din cauza sarcinii
asta e, trecem noi si peste asta pentru puiutii nostri
16+
geniusamb spune:
Welcome Cris!!
Sarcina usoara si BB sanatos!!!
Gandeste pozitivpentru ca e fff important.
Pupici
15+
ralucaspm spune:
Cris, bine ai venit ! Sarcina usoara si la termen !
Raluca cu Ioanna , Georgios si 11+
douradoudou spune:
sperba teodora ..m-am uitatla toate pozee plus videos
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 15+