Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
allexxia_m spune:
Joy21 cum adica depinde de cum este pozitionata placenta?
eu tocmai la inceput de iunie am sa ma duc la eco si nu stiu cum este placenta, nu mi-a zis doctora nimic de asta ...
dar nici eu nu l-am simtit pe BB, imi spui, te rog, cum afecteaza pozitia placentei depistarea miscarilor copilului?
16+
allexxia_m spune:
off, nu sunteti pe aici....
am si eu intrebari ...
daca simt ca atunci cand ai probleme cu stomacul niste miscari prin stomac cand si cand dar de 2 zile este posibil sa fie BB?
pana acum am tot zis ca este stomacul meu dar am tot citit despre asta si nu mai sunt asa sigura
eu chiar nu stiu cum ar trebui sa-mi dau seama daca simt miscarile copilului sau doar este stomacul meu
16+
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Joy21 cum adica depinde de cum este pozitionata placenta? eu tocmai la inceput de iunie am sa ma duc la eco si nu stiu cum este placenta, nu mi-a zis doctora nimic de asta ... dar nici eu nu l-am simtit pe BB, imi spui, te rog, cum afecteaza pozitia placentei depistarea miscarilor copilului? 16+ |
Din cate stiu, daca placenta e pozitionata anterior (adica sper burta) se simte mai tarziu bebe.
Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
BraveGirl spune:
alexxia, acum bebe se simte f jos, chiar deasupra pubisului. Daca ai placenta inserata pe partea anterioara, se va simti mai tarziu bebe. Si sunt exceptii femeile care simt la primul bebe inainte de 18 sapt. Se intampla la cele slabe sau la cele cu uter infantil (de aia eu am simtit-o pe Arianna la 16 sapt si pe bubu la 14).
Mirunam draga, du-te tu repejor la farmacie si cumpara un Angel sounds. Cred ca ai mare nevoie ca sa stai linistita. iti spun din proprie expetienta. La Arianna stateam toata ziua cu el pe burtica, sa-i aud inimioara, sa ma linistesc ...mi se pare f util. Eu acum trebuie sa-l recuperez de la o prietena, dar eu deocamdata sunt f linistita, ca bubu e tare activ. Dar tot o sa stau sa ascult cel mai frumos sunet:tic-tic-tic...Eu inainte sa-l cumpar, l-am testat, ca nu eram sigura ca o sa fiu eu in stare sa gasesc inimioara si sa nu ma panichez mai tare. Dar o gaseam repede si stateam si o ascultam minute in sir.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
danaint spune:
Angelsounds e cea mai cool inventie. Insa dr mea mi- a zis sa nu exagerez cu el, ca e touts Doppler, chiar daca unul nu f puternic, iar Doppler e putin invaziv. Eu imi " programez" sedintele de ascultat din vreme, ca sa nu exagerez cu ele, sa nu ii dauneze cumva lui bebe :). Insa e minunat pentru linistirea de panici paranoice :)
16s
mirunam spune:
Alexxia, si eu cred ca am confundat miscarile cu rosiile . Degeaba mai am un copil. Atunci nu aveam nici un kg pus si il vedeam ca o galusca sub piele, acum nu vad nimic.
Joy, nu stiu cum e pozitionata placenta, ma duc sa caut in eco. Urmatoarea eco o am pe 31 mai... nu asa oricum ci la 20.30 sa sufar mai mult.
Bravegril, cred ca o sa iau si eu aparat pentru bataile inimii. Am tot zis ca nu iau ca oricum o sa-l simt dar la cate de paranoia sunt imi trebuie. Am inteles ca gasesc la Sensiblu. Tu de unde ai luat?
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui mirunam Bravegril, cred ca o sa iau si eu aparat pentru bataile inimii. Am tot zis ca nu iau ca oricum o sa-l simt dar la cate de paranoia sunt imi trebuie. Am inteles ca gasesc la Sensiblu. Tu de unde ai luat? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
Eu l-am luat de la Baby expo, dar tot de la o farmacie...parca Sensiblu, ca ei vin la targ.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Nici eu nu prea mai vad uterul ca la prima sarcina, desi sunt la fel de slaba. Doar cd se 'supara' bubu, se vede. Dar se simte tare. Eu ma tot intreb dc nu sunt 2 la ce lupte sunt la mine in burtica ...il simt si cd se intoarce. E o senzatie de val si apoi misca in cealalta parte. Face miscare, ca sa se mentina in forma.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
lauraman spune:
multumesc fetelor, m-ati mai linistit...da, sunt la prima sarcina si am 33 de ani, ma gandesc ca si asta poate influenta starea de rau;
nu stiu exact ce date trebuie sa puneti in prima pagina, dar datele mele sunt:
data nasterii: 18:03: 1977; due date :30 noiembrie 2010;
mai spuneti-mi daca va ma intereseaza ceva;
stau in canada, toronto de 3 ani de zile; pe 1 iunie ma duc la prima ecografie; nu stiu cum e prin ro, daca se fac mai dese ecografiile sau mai rare, daca se pot face la cerere, etc...aici sistemul e putin cam ciudat; in fine...abia astept data de 1 iunie, desi nu prea stiu ce as putea vedea la ora aia...voi cand ati facut prima ecografie? la cate saptamani? eu o sa am 14 saptamani.
Joy21 spune:
citat din mesajul lui BraveGirl Nici eu nu prea mai vad uterul ca la prima sarcina, desi sunt la fel de slaba. Doar cd se 'supara' bubu, se vede. Dar se simte tare. Eu ma tot intreb dc nu sunt 2 la ce lupte sunt la mine in burtica ...il simt si cd se intoarce. E o senzatie de val si apoi misca in cealalta parte. Face miscare, ca sa se mentina in forma. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 16+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Ce frumoooos. Eu deocamdata il simt doar uneori, ca un ghemotoc tare, in special in partea stanga a uterului. Cred ca e f linistit, comparativ cu Sofia nazdravana. Sau poate ii simt eu doar o mica parte din miscari. Dar si la eco f cuminte a stat. Sa vedem cand mai creste.
Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George