Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 20

ratusca83 spune:
burticilor pe voi va doare spatele dupa ce stati mai mult pe scaun?? ...pe mine ma omoara spatele asta..cand stau linistita nu ma doare deloc..ma doare cand fac miscare mai brusca sau stau mult pe scaun....
12+ si ingeras in ceruri

sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 burticilor pe voi va doare spatele dupa ce stati mai mult pe scaun?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
si eu...cand stau mult pe scaun..noroc ca acum am redus programul de munca

Doamne ai grija si de noi

mirunam spune:
citat din mesajul lui sashenka_h pe iustin l-am nascut la municipal si a fost horror, nici nu m-au ajutat cu bebe deloc desi eu eram mai mult moarta decat vie si numai scarbosi peste tot dupa ce le-am dat o gramada de bani, + a trebuit sa-mi chem sotul de cateva ori de acasa mai ales noaptea ca sa-mi aduca diverse medicamente....iar pe sasha l-am nascut la cf2 unde sincer am fost f multumita dar dupa scandalul asta nu stiu ce sa mai cred si dr meu mi-a spus ca au probleme in continuare acolo (este cel cu care l-am nascut pe sasha) si s-ar putea sa inchida spitalul sau sa-l privatizeze asa caaa......eu ce sa fac??? ![]() ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Horror, te inteleg. Eu am socializat cu o fata dupa nastere si ii spuneam sa stea linistita ca e ok, asistenta e draguta etc.
A doua zi m-am intalnit cu ea si mi-a povestit o varianta horror a unei nasteri. Am fost socata pentru ca am avut aceiasi asistenta, doar medicii erau diferiti.
MIRUNA cu Alexandru

mirunam spune:
citat din mesajul lui ratusca83 burticilor pe voi va doare spatele dupa ce stati mai mult pe scaun?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu, pe mine ma doare doar la miscare. Mai ales cand fac ordine si stau sa culeg toate jucariile de pe jos... Am zis ca daca nu le strange le arunc, asa data viitoare culeg mai putine

MIRUNA cu Alexandru