Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 19

allexxia_m spune:
eu nu-mi permit financiar sa nasc la particular si chiar si asa cred ca as sta in dubiu ....
da, conditii pentru mama daca totul este perfect pana la nastere sunt convinsa ca sunt mult mai bune dar pentru complicati atat la mama cat si la BB oare pot face fata?
sau cum zic fetele: te trimit la stat, unde o sa fie si mai nasol daca nu ai un doctor al tau ...
si atunci pentru ce sa mai dai banii aia la particular?
plus ca mai bine dai banii aia pentru recoltare celule stem cum zice Lidia_P.
si in plus sa stau si cu teama daca o sa fie sau nu bine? daca ma primesc la particular?
dar pentru cine nu are nici o problema si isi permite cred ca te simti mult mai confortabil la particular ...17+

mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h miruna si medicul tau sigur opereaza si la privat... ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Nu, asta e si motivul pentru care inclin tot spre stat. Problema e ca si la stat nu am certitudinea ca nasc cu el pentru ca lucreaza doar in intervalul 9 - 13

La urmatoarea intalnire ii propuna ca daca ajung sa nasc noaptea, sau la o ora la care nu este in spital, sa trimita un alt medic de incredere. Are cativa colaboratori despre care am auzit numai de bine.
MIRUNA cu Alexandru

sashenka_h spune:
orice doctor care opereaza la privat opereaza si la stat, deci nu exista sa nu ai back-up un spital de stat...
daca sunt complicatii te trimit la stat dar trebuie sa gandim pozitiv. decat sa vad fete sictirite tot timpul si acre si sincer te trateaza ca pe o vaca care fata...para as incerca si un particular, am avut 2 experiente la stat..... sincer inteleg fetele care nu au posibilitatea sa mearga la particular
Mami Andreea 14sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

sashenka_h spune:
miruna cu ce doctor urmeaza sa nasti?
Mami Andreea 14sapt+,

ancadragoman spune:
Nu neaparat toti din privat sunt la stat,stiu multe cazuri de medici care au ramas doar in privat .Intrebati de la inceput daca vin la nastere la orice ora pentru ca f multi nu vin decat de luni pana vineri de la 8 la 16
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!

mirunam spune:
citat din mesajul lui sashenka_h orice doctor care opereaza la privat opereaza si la stat, deci nu exista sa nu ai back-up un spital de stat... ![]() daca sunt complicatii te trimit la stat dar trebuie sa gandim pozitiv. decat sa vad fete sictirite tot timpul si acre si sincer te trateaza ca pe o vaca care fata...para as incerca si un particular, am avut 2 experiente la stat.... ![]() ![]() ![]() ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Unde ai nascut la stat?
Eu am avut noroc, nu am beneficiat de asistente acre pentru ca au fost avertizate de medic si 80% din timp a stat sotia langa mine. Dar e pacat ca trebuie sa stai cu bata pe ele...
Conditiile insa... no comment.
MIRUNA cu Alexandru

mirunam spune:
citat din mesajul lui sashenka_h miruna cu ce doctor urmeaza sa nasti? Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Iulian Badea, de la Municipal.
MIRUNA cu Alexandru

sashenka_h spune:
[quote]citat din mesajul lui ancadragoman
Nu neaparat toti din privat sunt la stat,stiu multe cazuri de medici care au ramas doar in privat .Intrebati de la inceput daca vin la nastere la orice ora pentru ca f multi nu vin decat de luni pana vineri de la 8 la 16
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ei asta nu stiam dar oricum ma gandesc ca toate fetele de aici se duc la doctori de la stat
Mami Andreea 14sapt+,

sashenka_h spune:
pe iustin l-am nascut la municipal si a fost horror, nici nu m-au ajutat cu bebe deloc desi eu eram mai mult moarta decat vie si numai scarbosi peste tot dupa ce le-am dat o gramada de bani, + a trebuit sa-mi chem sotul de cateva ori de acasa mai ales noaptea ca sa-mi aduca diverse medicamente....iar pe sasha l-am nascut la cf2 unde sincer am fost f multumita dar dupa scandalul asta nu stiu ce sa mai cred si dr meu mi-a spus ca au probleme in continuare acolo (este cel cu care l-am nascut pe sasha) si s-ar putea sa inchida spitalul sau sa-l privatizeze asa caaa......eu ce sa fac??? credeti-ma ca pana acum nu mi-am pus problema sa ma duc la privat dar este o optiune
Mami Andreea 14sapt+,