Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu ma gandesc f serios sa nasc la privat , inca nu mi-am convins sotzul . eu nu stau deloc bine cu finantele dar as face orice sacrificiu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor nu mi-ati raspuns daca luati in considerare si posibilitatea de a naste la privat?

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

M-am gandit de cateva ori sa nasc la Medlife insa asta ar insemna sa renunt la medicul meu, singurul in care am incredere. Din cauza asta am renuntat, pentru moment, la idee.

Am mai catarit in balanta si sectia de neonatologie, daca Doamne fereste e vreo problema cu copilul, la Medlife nu stiu cat ar face fata.

Euroclinicul este taiat de pe lista de 2 ani de zile. Am vazut o gravida disperata, cu dureri, in luna a 8-a, abonata la minunatul spital. Inisista sa faca o eco de urgenta si sa fie consultata iar dominisoara dela receptie o informa calm ca nu sunt medici la ecograf noaptea (21.30) si ca dr. ei nu este in spital. A plecat la stat, ca mine, care eram tot cu o urgenta si cotizam la ei de ceva vreme la fel ca ea.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Fetelor m-a luat o lene...nu mai am chef de munca deloc.
Cum mai stati cu garderoba? Eu fff slab, norocul meu ca imi vin blugii si niste tricouri ca altfel....
Aseara discutam cu tati despre nasterea la Euroclinic, el este de acord 100%, eu inca meditez...chiar daca am asigurare acolo si am 15% reducere tot ma costa 5.500 lei naturala sau 8.000 lei cezariana.

Symo 17+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Eu o sa nasc la privat. La noi in zona nu e asa scump ca in Bucuresti. La noi costa intre 700-1200 de euro.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu vreau sa nasc la Medlife..dar exista posibilitatea sa ma razagandesc..Eu anul trecut cand am pierdut sarcina eram pacienta unui medic de acolo..dar cand a fosts sa am probleme m-au trimis la spital de stat spunandu-mi ca ei nu se ocupa de asa ceva..cu toate ca eu am cerut sa avortez la ei...m-ai m-au si mintit ca daca merg la spital de stat poate reusesc medicii sa mi salveze pe bebe pt ca avem 21 de saptamni..cand am ajuns la universitar au zis ca nici nu se pune problema de salvat bebe pt ca e mic tare ...
Eu din cauza asta am si medic la spital de stat.in caz de Doamne fereste am neoie ..am la cine apela...As naste la medlife pt conditii, dar pt a naste aici trebuie sa ai clar peste 37 de saptamni pt ca altfel nu se poate..la ei se considera nastere prematura daca ai mai putin si te trimite la stat...Daca bebe are probleme la nastere tot la stat ajungi pt ca te trimit ei..Asta este dezavantajul..
offf sistemul asta al nostru...

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

la privat e mai mult vb de conditii...dar daca e ceva cu bebeul ti-l trimite la un spital de stat....

Eu sincer am vazut filantropia sapt trecuta cand am fost sa vad cum e bebeul.....arata super!!!

mai pun e-mailuri?

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hai ca m-am grabit sa scriu si am mai multe greseli....

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

la noi in cta,nasterile la privat sunt mai ieftine, 2 dintre clinici:euromaterna 4500 lei nasterea naturala si 5000 cezariana,iar la isis e 4000 lei orice fel de nastere
da si eu as vrea sa nasc la particular pt conditii si felul cum esti tratata,ajutata....la spit jud am auzit k e cam nasol deci o sa fac toto posibilul sa strang bani pt particular

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu pe Arianna am nascut-o la euroclinic, natural ,la fix 38s. Eram tot timpul pregatita cu bagajul pt ca era o sarcina cu risc sa merg l aFilantropia, dc e mai devreme de 37s.
Acum tot la privat vreau sa nasc, dar am la fel, varianta Filantropia, ca back-up. Acolo e medicul meu si stiu ca si conditiitle acum sunt super ok. am inteles ca la Regina Maria te accepta indiferent de nr de sapt. Dar sa tii un copil prematur si cateva zile pe medicatie specifica si incubator, costa destul de mult.
Eu l aArianna am vrut neaparat privat ca ma vrut sa nasc normal si ma asteptam sa urlu si sa fac ca toti dracii, si nu vroiam sa ma ia la zor cineva. Dar n-a fost cazul. N-am zis nici pas tot travaliul. Am fost f calma si linistita.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

la mine sotul insista ff mult sa ma duc la privat. dr meu opereaza la euroclinic si regina maria.

miruna si medicul tau sigur opereaza si la privat...
sincer ma gandesc cu groaza iar la stat sa fiu atenta la fiecare asistenta care vine sa ii bag in buzunar si la fel cu fiecare cadru medical cand eu ar trebui sa ma ingrijesc de alte lucruri. iar sa stau sa-mi cumpar anestezia, siringi, calmante ma apuca frica si ma intreb de ce mai platesc asigurari medicale...

Mami Andreea 14sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput