Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 14

Lidia_P spune:
sashenka_h eu zic sa mai vb inca o data cu dr. deoarece clar la tine sunt sintomele de sarcina toxica....vomitat, scazut in greutate....nu este de glumit cu astfel de probleme deoarece poti ajunge sa fi hranita prin perfuzi.... si din cate stiu eu (am avut caz in familie) aceasta stare tine pe tot parcursul sarcini15+

sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn aaa...da, sugubina ![]() ![]() ![]() allexxia ai dreptate , multe nu o sa nastem la data estimata. eu oricum nu...pt. ca tre sa fac cezariana si ma programeaza mai devreme... sau ...mai e o varianta, care sper sa nu se intample. in alta ordine de idei ![]() ![]() ![]() ![]() Forever,Michael |
Me too! Tot blugi mi-am cumparat sambata. Ca exact ca tine ceilalti ma tineau fix sub burta acolo unde sunt Puficii. La tine se vede ceva burta?
sugubina

allexxia_m spune:
ana_o am mai dormit putin
nu e de mine trezirea la ora 6, dupa cateva ore imi vine iar somn asa ca am mai bagat putin
cred ca ai avut parte de un w-e prelungit superb cu iubi al tau, nu?
asa, e a fost vreme naspa pe la noi dar de acum se anunta vara in toata regula, tocmai cand esti tu mai fericita
Am schimbat si eu semnatura si nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand ma duc la eco ... 17+

douradoudou spune:
o profesoara de-a mea din liceu cand a fost gravida a avut sarcina toxica: la fel vomita mereu plus scadere in greutate..greata non-stop..a trebuit sa stea un timp in spital cu perfuzii apoi acasa ..cred ca i-au dat si un tratament ca sa reuseasca sa manance..daca medicul tau nu zice nimic mergi la altul si vezi cezice..mie nu mi se pare ok
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

allexxia_m spune:
mirunam eu nu as vrea sa iau de pe acum no-spa pentru ca oricum aveam dureri de spate si inainte sa raman gravida
daca insa or sa devina insuportabile nu o sa ma deales ...
offf, eco .... nici eu nu am mai fost de la 12 saptam si tocmai urmatoarea ma duc 17+

sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Buna dimineata si de la noi! Aduc vesti bune de la eco de sambata, fetita e fetita..... ![]() Sugubina, n-am uitat de tine si de datele in care vroiai eco. Pt data de 07 iunie abia sapt viitoare aflu un raspuns sigur, dar....parerea mea este sa mergi maine - miercuri sau vineri in jurul orei 20 la cabinet la Euroclinic - Floreasca si roaga-l pe dr. sa te primeasca la sf programului, nu se poate sa nu te ajute, sa te lase la usa ... Ana, felicitari pt flacau si tati iubaret! Va ![]() Symo ![]() ![]() |
Felicitari pentru vestile bune! Tare frumos nume e Diana. Merci ca te-ai interesat; ramane pe 7 iunie daca obtii un raspuns..Imi e teama ca daca merg sapt asta (cand am 12s implinite) va spune ca e prea devreme iara.Asa ca..raman pe 8 cu programarea mea, sau daca ai vreun raspuns tu pt 7iun.
sugubina

allexxia_m spune:
ukume24 fii fericita!
nu multe fete au parte de asa ceva, nici eu nu am avut nici o probl cu sarcina, doar acum a inceput cu spatele si putin dureri de burtica dar in rest nimic, asa ca ma consider norocoasa 17+

marizta spune:
gata m-am prog si eu pe 2 iun la al 2-lea control,eco.....abia astept sa vad bebelu...le ziceam la colege k dak as fi avut aks un eco m-as uita mereu sa vad ce face,cum creste... 10 +
Doamne ai grija si de noi

allexxia_m spune:
sashenka_h imi pare rau ca inca nu ti-au trecut starile astea
eu te cred ca nu-ti pare rau ca ai slabit dar totusi nu cred ca e bine ca ai slabit chiar asa mult. stiu ca BB isi ia de la tine tot ce are nevoie si te lasa pe tine fara dar daca nu poti manca nimic sigur o sa ai anemie si Doamne fereste sa te apuce cu lesinuri ...
si eu zic sa vorbesti cu doctorul tau pentru ca sigur exista remedii17+

MSymo spune:
Sugubina, ramane sa sun eu sapt viitoare si te anunt. Te rog da-mi PM cu numele tau si un nr de tel sa-ti dau sms!
Symo 17+