Aspirante optimiste > 20 ani (505)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

si da asa e ,....imi era teama de un test negativ , nu suportam sa le vad , si nu credeam nici la degetul mic ca sunt gravida pt ca mai avusesem intrazieri si simptome induse , neinduse ....deci a fost o minune pt mine , sincer nici acum nu cred , mai iau ecografia aia in mana si ma uit si o studiez ....mai vb cu bebe dar imi vine asa greu sa vb cu el , nu stiu sunt niste sentimente f ciudate , sincer !

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ce fac fetele?

lorena, asa cum a spus si aditza, temp tb luata vaginal dimineata. Seara si mai ales la brat nu are importanta. Oricum seara intotdeauna temp va fi mai ridicata decat dimineata.

Aditza, te contrazic nitel. Ovulatia nu are loc in ziua cu cea mai scazuta temp. Dupa ovulatie temp creste brusc, dupa 3 zile de temp ridicate poti spune ca ai ovulat in ziua dinaintea cresterii, dar nu e musai sa fie temp cea mai scazuta.

Hai ca ne-am strans ceva fete cu monitoriz temperaturii : io, Lia, Roxy si anamira. Super!!!
Io azi am avut 36.4.

bebelu, ukume, multi

draguta, tin pumnii sa fie bebe luna asta
Paula, week-end placut! Pleci pe undeva?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png

Mergi la inceput

madutza ....pup ....cred ca m-ai inteles gresit eu am zis ca ´´ Dim inainte sa te dai jos din pat bagi termopetru 5 min .....cand ai tem cea mai crescuta atunci ovulezi..´´

Mergi la inceput

aditza, pentru tine -ici speciali. Nu te mai gandi mamico la ce e mai rau. Te cred ca iti vine cam greu acum sa vb cu bebe, dar sa vezi tu cand incepi sa-l simti ce o sa-i mai vorbesti

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

adita eu sunt biolog, am lucrat la un mare balorator in bucuresti, mi-am facut toate analizele posibile. si ce ma enerveaza cel mai tare ca sunt foarte bune toate. mai putin alea de trombofilie nu le-am facut complete. in rest progesteronul la mine in ziua 21 este 19,5 super bun ca si toti hormonii. infectii nu am, chisturi nu am, uter normal, ovulez in fiecare luna dar nu stiu exact cand datorita dereglarii menstruatiei. de exemplu in ultimele 3 luni am avut CM de 33 zile iar luna aprilie de 28 si mi-a isit testul de ovulatie pozitiv in ziua 23 asa ca ....nu mai stiu.
la ambele sarcini am fost suspecta de ectopica pt ca nu se vedea la eco iar beta crestea lent, dar s-au eliminat natural, deci nu a fost ectopica, clar nu.

te si pe bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

madutza ....pup ....cred ca m-ai inteles gresit eu am zis ca ´´ Dim inainte sa te dai jos din pat bagi termopetru 5 min .....cand ai tem cea mai crescuta atunci ovulezi..´´

Nici asa nu sunt de acord . ovulatia apare in ziua de dinaintea cresterii bruste a temperaturii.
sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun ....

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

da madule ... si de la mine pt tine ...asa e abia astept sa il simt , ziceam doar ca si in sarcina sunt diverse stari ganduri........pe care le ai fara sa vrei cateodata .
de vb incerc sa vb cu el cat pot de mult ...stiu ca nu ma aude dar ma simte emotional , sper

Mergi la inceput

da ...madule ....asa e ....
lorena ..am inteles ..... mda tb sa faci ceva sa reglezi menstruatia . eu in testele de ovulatie nu cred

Mergi la inceput

dragelor eu ma bag in patut .....va pupik dulce
o seara placuta si somnik usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

da madule ... si de la mine pt tine ...asa e abia astept sa il simt , ziceam doar ca si in sarcina sunt diverse stari ganduri........pe care le ai fara sa vrei cateodata .
de vb incerc sa vb cu el cat pot de mult ...stiu ca nu ma aude dar ma simte emotional , sper

Aditza, in scurt timp va putea sa te si auda

Lorena, eu te sfatuiesc ca pe viitor (daca va mai fi cazul ) sa renunti la testele de ovulatie. mai ales acum cand ai la indemana un ecograf, mergi si fa monitorizare. iti spune exact ce si cum, si nu mai stai sa "masori" intensitatea liniutelor
Sper totusi sa se fi prins luna asta si sa mergi doar sa-l vezi pe bebe

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput