Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor esti de-a mea, eu fac adevarate crize ,gravida sau negravida!!! Eu nu uit niciodata mereu iau cadou la toate evenimentele!! Dar i-am pus in vedere ca are asa putine ocazii intr-un an sa-mi ofere ceva (bijuterii imi plac) ca ar trebui sa profite Pt mine e cel mai sensibil lucru, ca eu spre exemplu i-am luat deja cadoul de ziua de nastere de mult ca nu stiam cand mai pot calatori, si il tin cu mine ca mi-e frica de muncitori!! Am zis ca daca eu nu uit nici el sa nu uite!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
asa sunt si eu, cumpar macar ceva mic cu fiecare ocazie
sau ii fac o surpriza
...o data parea ca a inteles, ca m-a intrebat "aha, deci asa trebuie sa fac si eu" Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna seara din nou delfinariu!! , nu am mai intrat ca am avut o zi grea cu noapte nedormit asa ca am stat in pat fara sa fac nimic..Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
pe masuratorile mele de la eco e scris +- 240gr...asa ca e normal sa fie diferente...avand in vedere ca Matei are la 33sapt 1880gr eu zic ca ok
pompa manuala am luat de la avent...si sterilizator ma gandesc sa iau tot de la ei
voi de unde a-ti luat?
Oana
33+ AMR 6- Matei
CarmenAlbu spune:
Racusor noi nu terminam niciodata de platit case si prostii, asigurari, pensii, minuni, ma gandesc ( desi sunt platita la standarde germane), daca nu ar fi sotul as lua-o razna numai asig med de fam e 7000 pe an, dar noi nu avem ce face, asta-i situatiunea trebuie sa avem asig! Si restul!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
eu o sa iau totul de la avent: pompa electrica, sterilizator cu aburi, incalzitor biberoane...
si la mothercare pe site am vazut un new born starter set, care avea perie de biberoane, cate 2 biberoane de 125 si 260 ml, tetine cu scurgere f lenta, pentru nou nascut, ca sa nu faca diferenta fata de san, si o suzeta de new born...
si geanta termoizolanta...tot la mothercare am vazut...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Crissteo bine ai venit ![]() Racusor al meu sot nu intelegea de ce am nevoie de haine pt spital, camasi de noapte samd, Pe urma a luat-o cu lista, cand a vazut camera lui Leti plina cu toate cumparaturile mi-a zis ca sunt pt un an sau 2 i-am zis ca pt max primele 3 luni sa nu mai vb de restul, i-am facut paralela cu el, i-am zis : cum tu ai nevoie pt a supravietui de la prosoape la pantofi si ea e tot om sa nu strangem atatea in casa( german) Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
carmen cum ai comandat de la marc and spencer...pe net si ti-a venit coletul acasa? m-ar tenta si pe mine...
Oana
33+ AMR 6- Matei
CarmenAlbu spune:
Oana inca nu au serviciul activat pt europa de est, dar poti face in felul urmator, selectezi ce produse vrei cu copy/paste le trimiti pe mail cuiva in londra, si se duce la oricare magazin Marc and spencer, si le comanda cu adresa ta de livrare, taxele de livrare vreo 7 lire si iti vin direct acasa!
Sau daca nu ai pe nimeni in londra atunci in germania, franta, italia, se livrwaza, si iti poate comanda online de acolo urmand sa-ti trimitia tie coletul pers respectiva!
Eu am apelat tocmai pt ca aici NU ai ceva decent la preturi normale si pt ca nu am gasit chilot burtiera , samd!
M-a costat literalmente 50% fata de ungaria unde aveau numai flausate urate si burtiere care miroseau a plastic si costau o gramada!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui enik83 fetelor..apropo de sani..si ai mei sunt extra sensibili.. ![]() am tot incercat treaba cu prosopul pana intr-o seara cand m-am trezit cu pielicica de pe un mamelon luata.. toata noapte nu am putu dormi de durere..nu stiu zau ce m-oi face.. ![]() 27+ cu o minune de ![]() poze http://www.animalut.net/user/enik83.html |
Vei folosi crema Garmastan, poti s-o aplici in fiecare seara din luna a 8-a, facund usor masaj la sfarcuri, o poti folosi si dupa ce alaptezi, deca te dor. Atata ca sa nu uiti inainte de alaptare sa te speli bine, a mea era cam scarboasa daca simtea crema scuipa tita afara.
Faza cu prosopul e horror, sunt la a doua sarcina si nu suport sa ma sterg macar cu el, dar sa-mi fac masaj!
Shery
31
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)AMR -5
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Oana la mine nu da asa inca deci eu iti spun mai tarziu Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
vorbim noi peste 2-3 saptamani
...si atunci o sa imi spui ca balerina ta face tumbe in continuu fetelor haideti cu o idee: duminica se implineste 1 an de la nunta finilor nostrii si o sa ne intalnim cu ei sa sarbatorim evident
ma gandeam sa mergem cu o sticla de sampanie si...nu mai stiu ce altceva, sunt in pana de idei

Oana
33+ AMR 6- Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 eu aseara m-am suparat putin pe sot, dar nu i-am spus nimic mi-a adus flori de ziua mea, dar nimic nimic cadou si ma gandesc ca maine facem un an de la casatorie si daca nici maine nu face nimic, macar o surpriza, cred ca chiar ma supar Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
si eu sunt la fel la capitolul cadouri si aniversari
...mie imi fac e placere sa ofer cadouri si sa vad ca fac o bucurie
...si daca eu imi bat capul mereu si cumpar cadourile de multe ori cu o gramada de timp inainte astept acelasi lucru si de la el
Oana
33+ AMR 6- Matei