Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Neata, declar noapte alba, de la 3:30 am dormit o ora pusa cap la cap, fara motive
.
Carmen, mi-am gasit un buletin de eco abdominal de anul trecut, aveam 2 pietricele, una de 7,3mm si una 6,8, erau mici, dar am scapat de ele rapid, ceiuc si multa apa, daca la tine o iau pietrele pretioase la vale, a zis medicul care-i riscul?
Parca intreba cineva aseara, cine mai bea 4 l de apa pe zi... Eu mai sar de 4l
, oricum, 4l minim.
Alina
29+ cu 
gargarita
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya si la mine da undeva in dreapta credca cu picioarele manutzele ceva de ma lasa fara aer,nu stiu unde ma loveste ca e chiar dureros ![]() Bianca 28+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
la fel patesc si eu
Oana
33+ AMR 6- Matei
CarmenAlbu spune:
Crissteo bine ai venit
Racusor al meu sot nu intelegea de ce am nevoie de haine pt spital, camasi de noapte samd,
, de ce le comand la marc and spencer, i-am explicat ca pretul e la jumatate fata de budapesta![]()
Pe urma a luat-o cu lista, cand a vazut camera lui Leti plina cu toate cumparaturile mi-a zis ca sunt pt un an sau 2 i-am zis ca pt max primele 3 luni sa nu mai vb de restul, i-am facut paralela cu el, i-am zis : cum tu ai nevoie pt a supravietui de la prosoape la pantofi si ea e tot om
, si tre sa-i construim, apoi nu am mai comentat, nu ii era de bani, ci de faptul ca imi place mie sa adun o mie de lucruri, mi-a zis deja sa caut pe cineva sa le dau dupa![]()
sa nu strangem atatea in casa( german)![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
eu aseara m-am suparat putin pe sot, dar nu i-am spus nimic ![]()
mi-a adus flori de ziua mea, dar nimic nimic cadou
tot timpul imi aducea ceva...acum saracul cu cate are de facut, cred ca numai la asta nu i-a stat capul...nici eu nu voiam neaparat ceva...dar parca as fi vrut sa se gandeasca totusi
ce te faci cu hormonii de femeie ![]()
si ma gandesc ca maine facem un an de la casatorie si daca nici maine nu face nimic, macar o surpriza, cred ca chiar ma supar ![]()
desi ma gandesc ca acum nu conteaza astea, conteaaza sa fie bebe sanatos ![]()
offf, sper sa ma tin tare si sa nu ma supar si sa ma iau de el...
ca sunt maestra sa il fac sa se simta prost daca mi se pune pata
noroc ca nu prea mi se pune ![]()
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui Mycya gagici am o intrebare oare e prea devreme,oare are vreo legatura cu lapticul ?am inceput sa fiu obsedata cu gandul ca nu voi aea destul laptic![]() Bianca 28+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
eu una nu am asa ceva, dar am inteles ca nu e obligatoriu sa apara inainte de nastere
si azi dau de baut
am intrat in concediu de odihna 
Oana
33+ AMR 6- Matei
CarmenAlbu spune:
Bumblebee mi-a zis ca nu vede cum o sa iasa si pe unde o piatra de aproape 3 cm
, riscul e ca de la durere incep contractii, dar a zis ca sarcina e avansata, bebe e bine sanatoasa, si doar mi-a dat zinnat si acasa
!
Om vedea!!
Oana la mine nu da asa inca deci eu iti spun mai tarziu
!
Sorina asa si eu nu am deloc, dar nu-i bai sigur am sa am laptic![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
bumblebee spune:
Tocmai de aia te-am intrebat Carmen, ca daca piatra e stationara, e ok, de nu, ufff, stiu ca tre sa opereze, ca sa nu blocheze canalul... Am o cunostinta operata. Sub nicio forma nu trebuie sa te sperii, te rog sa ma scuzi ca m-am bagat in seama, acuma cred ca io-s prea panicoasa
Alina
29+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Racusor esti de-a mea, eu fac adevarate crize ,gravida sau negravida!!!
Eu nu uit niciodata mereu iau cadou la toate evenimentele!!
Dar i-am pus in vedere ca are asa putine ocazii intr-un an sa-mi ofere ceva (bijuterii imi plac) ca ar trebui sa profite
!!
Pt mine e cel mai sensibil lucru, ca eu spre exemplu i-am luat deja cadoul de ziua de nastere de mult ca nu stiam cand mai pot calatori, si il tin cu mine ca mi-e frica de muncitori!!
Am zis ca daca eu nu uit nici el sa nu uite!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
Carmen si pe mine ma stie sotul ca imi place sa cumpar
si sa adun lucruri
si ii era frica sa nu iau ce nu ne trebuie..la fel ca al tau sot, sa le dam dupa ![]()
dar in acelasi timp zice ia iubi ce iti trebuie, daca trebuie...comanda de unde vrei
noi acum suntem si cu bugetul restrictiv, ca tocmai am luat apartamentul, trebuie sa facem putina curatenie in el, sa luam ceva mobila, avem rate la casa si datorii pe termen scurt de care vrem sa scapam relativ repede, trebuie sa ne asiguram ca e bebe sanatos..si apoi sa ne facem de cap
plus ca nu stim ce fac nebunii astia in tara, cu impozitele, taxele, indemnizatiile...

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Tocmai de aia te-am intrebat Carmen, ca daca piatra e stationara, e ok, de nu, ufff, stiu ca tre sa opereze, ca sa nu blocheze canalul... Am o cunostinta operata. Sub nicio forma nu trebuie sa te sperii, te rog sa ma scuzi ca m-am bagat in seama, acuma cred ca io-s prea panicoasa ![]() Alina 29+ cu ![]() gargarita |

Macar atat sa profit ca stam si acolo in orasul ploilor, de serviciile med excelente, pt care platim asig!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu