BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriela_s spune:
Aniska cum sa te spele soacra,asa simbolic,sau in cada,ca pe copii?
chiar ca "distractie".
Ergomet mi-au dat o saptamana dupa nastere si am mai luat la sfatul medicului,dupa controlul de 6 saptamani.Oricum,mie la 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia...
Nu alaptam exclusiv,e drept.
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
38+ Alexandra Ioana
--->>>>
AMR inca 2 saptamani sau cine stie...
<<<<---
Blog de mama si nu numai
dana81 spune:
MIRA cei trei S la bebelusi nu trebuie sa ne sperie -sughitul,strabismul si stranutul.Eu una nu i dadeam nimic Clarei, mi se pare prea tare sucul de lamaie pentru stomacelul lor.Inghite si aer la masa si de aceea o mai ia sughitul,incearca sa o hranesti intr-o alta pozitie mai buna sau scoate-i aerul dupa ce papa, tine-o la verticala mai mult timp sau cu burtica pe genunchii tai masand-o usor pe spate.Clara si acum la aproape 2 ani sughita cate 10 minute.Deci,nu intra in panica, nu e nimic anormal
34+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriela_s Aniska cum sa te spele soacra,asa simbolic,sau in cada,ca pe copii? chiar ca "distractie".Ergomet mi-au dat o saptamana dupa nastere si am mai luat la sfatul medicului,dupa controlul de 6 saptamani.Oricum,mie la 3 luni de la nastere mi-a venit menstruatia... Nu alaptam exclusiv,e drept.Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana![]() --->>>> AMR inca 2 saptamani sau cine stie... <<<<---Blog de mama si nu numai |
Da e de rasul plansului....
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Hello, burtici si mamici! Raportez o noapte cu trezit fix din trei in trei ore. Am zis ca am putea sa ne reglam ceasurile dupa Maia Am si eu o intrebare pentru mamici: Maia mea sughita foarte puternic si zgomotos cam dupa fiecare masa, la 15-20 minute dupa ce termina de mancat. Fiind satula, nu mai vrea lapte, asa ca ma vad nevoita sa-i dau cate o picatura de zeama de lamaie, inghite multa saliva si ii trece. Bebeii vostri au probleme cu sughitatul? Stiti vreun alt remediu? Ar tre bui sa ma ingrijorez? Crissy, da, am dat eu jos 15 kg foarte repede, insa gandeste-te ca mai am inca 15 de dat jos... Abia astept sa ma refac ca sa pot incepe sa fac miscare! Ai grija cu durerile de burta! Daca persista, suna-ti medicul, ca sa nu ai surprize. Remy, saru'mana de raspunsul referitor la dus! Ieri am dat jos bandajul si m-am udat din cap pana-n picioare si tare bine m-am mai simtit. Parca m-am nascut a doua oara Nati, imi inchipui cat de bine te simti acum, ca a venit si sotul tau acasa. Eu abia mi-am asteptat sotul si m-am topit de dor in cateva saptamani. Imi inchipui cat de dulce a fost la voi regasirea cusa, ce frumos povestesti tu acolo de nasterea surpriza Felicitari, mamica curajoasa!Alina, bine ati venit acasa!!! Va asteptam cu pozici si povestea nasterii. Ce misto ca ti-au dat drumul acasa in 48 de ore... eu a trebuit sa astept 5 zile... Anamaria, lohile pot sa dureze pana la 40 de zile, insa nu e obligatoriu. Important e sa nu se diminueze la un moment dat iar mai apoi sa fie din nou abundente ca la inceput. Stiu ca in cazul asta trebuie sa contactezi medicul. Gata, capitulez... Maia doarme, asa ca voi trege si eu un pui de somn ca mai pe seara avem si musafiri... Va pup fetele, si va doresc o duminica cat mai placuta.![]() Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) |
Nu sunt abundente,nu am chiaguri...e ceva maroniu,cat sa-mi pateze tamponul zilnic...nu e nevoie de tampon de menstruatie...o sa vad pana la 40 de zile cum v-a mai fii!
cusa spune:
Fetele ma bucur ca v-a placut filmuletul, dar cand va uitati sa stiti ca is 2 parti, partea 1 din 2 si 2 din 2 ca pe youtube nu incape mai mult de 10 min odata si sotul a facut filmuletul de 15 min si l-a pus in doua filmulete.
Merci Lena, Gabriela, Nati, Maria, Mira, da intr-adevar eu is mereu o zambitoare si plina de viata si cu atat mai mult acum ca am avut o sarcina usoara si am o bebelina minunata, un adevarat ingeras,care l-am asteptat 9 luni sa apara sa il tin in brate...
Cred ca v-a amuzat faza din filmulet cand eu si sotul eram preocupati a cui nasuc il mosteneste si sotul era tare bucuros ca are nasucul meu ![]()
![]()
![]()
![]()
Am ajuns si eu la zi cu cititul dar nu pot sa mai enumar acum fetele pe rand, vreau in mod special sa felcit noile mamici si sa le urez bafta in viata cu noul job de a fi mamica. Pt mine e cel mai minunat lucru din viata mea!
O sa mai pun asta seara niste pozici cu noi, deja Emma e maricica...

maribell spune:
m-am intors si eu de afara....a fost frumos, dar ma-u nenorocit papucii, care o data erau largi iar acum nu-mi mai intra....m-am umflat ca un balon...
am baut o berica cu aroma de mar
( fara alcool), si acum stau cu burta-n sus...
GABRIELA
...dar ce frumos explici tu acolo...ce-mi place ca invat multe cu voi...cele cu experienta.
va mai astept cu sfaturi....
si vis-a -vis de politica cu no video-photo, eu cred ca le este frica sa nu se intample ceva rau si sa nu ii ai la mana cu ceva, pt ca altfel nu-mi explic de ce asa o secretomanie....si de ce nu-l lasa pe tata sa o sustina pe mama.
NATI
cat de fericite trebuie sa fiti acum cu sotul acasa....ma bucur mult pt voi...
MARIA
SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui mommy_to_be Hello, burtici si mamici! Raportez o noapte cu trezit fix din trei in trei ore. Am zis ca am putea sa ne reglam ceasurile dupa Maia Am si eu o intrebare pentru mamici: Maia mea sughita foarte puternic si zgomotos cam dupa fiecare masa, la 15-20 minute dupa ce termina de mancat. Fiind satula, nu mai vrea lapte, asa ca ma vad nevoita sa-i dau cate o picatura de zeama de lamaie, inghite multa saliva si ii trece. Bebeii vostri au probleme cu sughitatul? Stiti vreun alt remediu? Ar tre bui sa ma ingrijorez? Crissy, da, am dat eu jos 15 kg foarte repede, insa gandeste-te ca mai am inca 15 de dat jos... Abia astept sa ma refac ca sa pot incepe sa fac miscare! Ai grija cu durerile de burta! Daca persista, suna-ti medicul, ca sa nu ai surprize. Remy, saru'mana de raspunsul referitor la dus! Ieri am dat jos bandajul si m-am udat din cap pana-n picioare si tare bine m-am mai simtit. Parca m-am nascut a doua oara Nati, imi inchipui cat de bine te simti acum, ca a venit si sotul tau acasa. Eu abia mi-am asteptat sotul si m-am topit de dor in cateva saptamani. Imi inchipui cat de dulce a fost la voi regasirea cusa, ce frumos povestesti tu acolo de nasterea surpriza Felicitari, mamica curajoasa!Alina, bine ati venit acasa!!! Va asteptam cu pozici si povestea nasterii. Ce misto ca ti-au dat drumul acasa in 48 de ore... eu a trebuit sa astept 5 zile... Anamaria, lohile pot sa dureze pana la 40 de zile, insa nu e obligatoriu. Important e sa nu se diminueze la un moment dat iar mai apoi sa fie din nou abundente ca la inceput. Stiu ca in cazul asta trebuie sa contactezi medicul. Gata, capitulez... Maia doarme, asa ca voi trege si eu un pui de somn ca mai pe seara avem si musafiri... Va pup fetele, si va doresc o duminica cat mai placuta.![]() Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) |
si ale mele sughita, dr mi-a interzis zeama de lamaie. mi-a zis daca e suparator sa le tin de nas o sec sa planga, dar eu nu ma indur asa ca le las in pace. de regurgitat regurgiteaza si ale mele.
Ioana5255 spune:
eu mi-am facut dus din prima zi dupa operatie. asa a fost si la alexandra. cum sa stau asa? bandajul mi l-au dat jos dupa 24 de ore si operatia s-a vindecat super.
marylenac spune:
Hello burtici si mamici,
Cusa, foaaaate frumos filmuletul, nu prea am vazut asa o mamica vesela in sala de nasteri. Iar fetita...o scumpica, asa rozalie si frumoasa...Sa va traisca, sa va bucure viata...
Nati, ce frumos trebuie sa fie si la voi in familie, dupa atata asteptare...e normal ca fetita sa nu se mai dezlipeasca de tati...
Gabriela_s, nici la mine nu s-a intamplat nimic, nici un semn special de nastere. Oricum dr. mea are garda joi si daca nu se va intampla nimic pana atunci, JOI chiar il scoatem pe bb. Acum ma gandesc ca dc tot nu s-a intamplat pana acum, macar sa mai stea si pana joi sa fiu si eu cu dr. mea. Asa ca e posibil sa ne vedem joi la spital
.
Eu nu stiu ce am, de ce tot vreau sa il vad pe bb afara..el stie mai bine cand trebuie sa vina pe lume dar ....nu stiu....Dar cred ca e normal sa fiu nerabdatoare din mom. ce mi se spune ca acum vei naste...aaaa gata, totul e pregatit....aaaa,,,gata, acum sigur va fi...ca uite a coborat mult burtica, colul e scurt (pe urma s-a lungit si s-a inchis)...Si au trecut vreo 5 saptamani tot asa...
Sabina sa stapaniti sanatosi noua achizitie, sa va plimbe pe oriunde veti dori...
tuturor
Mami de Matei nazdravan si
Tudor
Am intrat in prelungiri

Va pup fetele, si va doresc o duminica cat mai placuta.
cu