BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

mamanati nu stiu daca ti-a raspuns inca cineva, dar este total normal
bebeii sunt activi mai ales noaptea
cand am fost internata in spital mi s-a zis sa monitorizez miscarea copilasului, in special seara spre noaptea caci atunci este el activ
nu cred ca poate fi vorba de o lipsa de oxigen, mai ales ca ei acum nu respira, doar isi antreneaza plamanii
daca ceva ar fi in neregula ai simti o lipsa de activitate a strumfului

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Mazarichi de Carla

Fetelor, mazarichile Carlei au implinit azi 2 lunite, ce mari sunt primii bebei ai odiseei noastre.

Si mami a postat un mesaj nou astazi pe blogul mazarichilor aici.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Aniska80 ne vom muta din acest forum la scutece atunci cand va naste si ultima mamica
momentan nu exista un alt forum, intrebarile se adreseaza aici
cel putin eu asta stiu

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vero multumesc

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

theo vizionaza filmuletul lui cusa,este nemaipomenit,o sati vina sa pleci sa nasti de nerabdare cand o sa vezi ce minune a putut sa iasa,nu ai de ce sa te sperii

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

veronicah, lenabum(ms pt nr) aniska, am sa va anunt pe toate 3 si care cum puteti le anuntati si pe fete va multumesc mult!
pe 31 v am zis ca ne internam si in cursul noptii "ne nastem"
msg oricum va dau dimineata pe 1 sa nu va deranjez in miezul noptii

am niste emotii cat casa poporului i m-a cuprins si frica si nerabdarea si tot ce se poate cuprinde
mai am 6 zile de "copilarit"

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Cu multa placere!!!Stai calma ca de nascut tot trebuie sa nasti acum...chiar daca nu mai vrei!!!Asa ma simteam si eu...desi eram la a doua nastere,dar m-am imbarbatat singura!Deci....FII BARBATA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

‘Neata burtici si mamici!

Am tot citit zilele astea, dar nu am mai scris, incerc sa mai raspund din memorie.

Mira, felicitari pt atatea kg date jos si eu am multe de dat jos, déjà mi-am stability strategia, sper sis a-mi iasa, in asa fel incat in octombrie cand facem botezul sa arat si eu cat de cat omeneste.

Discordia, tu pe unde esti? S-au interrupt prelungirile, sa scoatem motatele?

Maria, si tu la fel, ce face bebelina, vrea sau nu sa iasa? Tinem motatele pregatite si pentru voi.

Sorana, bineinteles ca ne vedm cand veniti si mie mi-ar face mare placere. Pai pana nasc cu asta ma ocup si eu, sa felicit bebeii cu lunitele implinite.

Anamaria, sunt superbe pozele cu cei doi fratiori, iar pe aia mica o prinde culaorea galben foarte bine, e ca o papusica. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei. Referitor la ce ai intrebat unde scriu acum fetele care au nascut, pai, scriu tot aici, asteapta sa nastem toate, pana la 1 iulie cand predam stafeta la cealalta odisee de iulie-august si ne mutam toate la 365 de zile din viata bebelusului. Ale zicea ca are programare zi la dr. si dupa aceea ne spune si daca programarea nasterii ramane 1 iunie, asa ca o asteptam cu vesti.

Roxy, ati scos cizmutele papusicii? Multumim de vestile de la Oanarus.

Cornelia, f frumoasa povestea voastra, nu am avut curaj insa sa ma uit la filmulet, si-asa mie mi-e o frica de ma .... pe mine, asa ca astept sa nasc si dupa aia o sa vad filmuletul, ins chimb am vazut pozicile, sunt superbe, mai ales cea in care iti tii bebelina in brate.

Ana Maria, am visat alaltaieri noapte ca ai nascut, dar ieri am vazut mesaj de la tine, deci inca nu nascusesi. Azi unde esti?

Laurita, multumesc , daca tot sunt pe aici cu prima pagina si sunt printre cele care vor “stinge lumina” mai ma updatez si cu zilele de nastere.

Corina, felicitari pentru cea mai frumoasa burtica. Azi pe unde esti?

Bia, sa ne tii si pe noi la curent cu ce mai faci. Cat e de mare tensiunea ta? Of, si ma mai “bazam” si eu pe inca o burtic care va naste natural inaintea mea (sper eu, ca ai 2 sapt inaintea mea).

Bilica, tu ce mai faci, ce mai zici? Nu prea ai mai vb cu noi in ultimul timp...

Nati, nu cred sa fie vreo problema cu bebita ta, chiar asa daca ar fi ceva de ce ar fi agitata numai noaptea. Eu am avut toata sarcina “probleme” cu miscarile lui bebe, nu loveste, nu face nimica, zici ca e un peste in apa, asa se manifesta bebelul meu si dr. mi-a zis ca e ok, atata vreme cat s-a dezvoltat normal si cat il simt tot timpul, nu intensitatea miscarilor are importanta. Eu chiar ma gandesc cum nasc eu natural copilul asta asa de “lenes”.

Alina, ce frumoasa e bebita ta, si pozele cu fratele ei sunt superbe. Sa te bcuri de familia ta frumoasa!

Cam atat am tinut minte, pupam burticile, mamicile si bebeii.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Multumesc de complimente si de sfaturi!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Aniska80 ne vom muta din acest forum la scutece atunci cand va naste si ultima mamica
momentan nu exista un alt forum, intrebarile se adreseaza aici
cel putin eu asta stiu

10.05.2010

MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Pregatesc Capitol nou

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

mersi Theo te tin la curent.
Maine ma vad cu Dr si sa vedem ce ne mai spune ca ultima oara a zos ca ma interneaza pe 31 Mai
Am fost ieri la iarba verde si acu sunt rosie ca racul pe maini si pe fata.
Aaa si raportez si eu primele picaturi de colostru si parca a mai coborat si burtica. Bebe cred ca e setat pe natural ca asa se comporta si acu e mai mare la eco cu doua saptamani. Miercurea trecuta avea 3.2 Kg.
Off nici eu nu mai am rabdare.

Bia 37+

Bia 34+

Mergi la inceput