BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Am mai intrebat acum cateva zile...PE CE FORUM INTRATI VOI CELE CARE ATI DEVENIT MAMICI CA SA VA INFORMATI DESPRE BEBEI?ATI DESCHIS UN ALT TOPIC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

multumesc aniska
vezi situl asta http://www.articolecopii.ro/

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello hello
ne am intors de la dr tot in formula 2 in 1 avewm 3200 (+/- 200gr) sugem degetul dam din craci si ne nastem pe 1 iunieasa cum a vrut mamii
ne internam pe 31 upa amiaza si noaptea ca asa ne place facem cunostinta cu tatii
Aniska, tocmai ce intrebai de mine
Felicitari Oanarus!multa sanatate bebicului si laptic mult si fara colici!
Crissy ce ai facut la dr.?
nastem amandoua o data?
apropo pe cine pot deranja si eu cu msg sa va zic despre bebelina?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in37 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:2 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!
USOR USOR SE APROPIE MARELE EVENIMENT!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

multumesc aniska
vezi situl asta http://www.articolecopii.ro/

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

alessico daca vrei imi poti trimite mie
oricum nu ies din casa datorita strumfului
insa daca alaptez cand il primesc intarzii putin cu postatul

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

hello hello
ne am intors de la dr tot in formula 2 in 1 avewm 3200 (+/- 200gr) sugem degetul dam din craci si ne nastem pe 1 iunieasa cum a vrut mamii
ne internam pe 31 upa amiaza si noaptea ca asa ne place facem cunostinta cu tatii
Aniska, tocmai ce intrebai de mine
Felicitari Oanarus!multa sanatate bebicului si laptic mult si fara colici!
Crissy ce ai facut la dr.?
nastem amandoua o data?
apropo pe cine pot deranja si eu cu msg sa va zic despre bebelina?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in37 sapt
AMR:2 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!!

Gand la gand!Felicitari pt bebe maricel!Frumoasa zi...1 iunie,deci v-a fi fix o luna intre ingerasii nostrii!Daca vrei ma poti contacta fara probleme sa-mi spui cand nasti!Ai grija de voi!

Mergi la inceput

veronicah, lenabum(ms pt nr) aniska, am sa va anunt pe toate 3 si care cum puteti le anuntati si pe fete va multumesc mult!
pe 31 v am zis ca ne internam si in cursul noptii "ne nastem"
msg oricum va dau dimineata pe 1 sa nu va deranjez in miezul noptii

am niste emotii cat casa poporului i m-a cuprins si frica si nerabdarea si tot ce se poate cuprinde
mai am 6 zile de "copilarit"

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

‘Neata burtici si mamici!

Am tot citit zilele astea, dar nu am mai scris, incerc sa mai raspund din memorie.

Mira, felicitari pt atatea kg date jos si eu am multe de dat jos, déjà mi-am stability strategia, sper sis a-mi iasa, in asa fel incat in octombrie cand facem botezul sa arat si eu cat de cat omeneste.

Discordia, tu pe unde esti? S-au interrupt prelungirile, sa scoatem motatele?

Maria, si tu la fel, ce face bebelina, vrea sau nu sa iasa? Tinem motatele pregatite si pentru voi.

Sorana, bineinteles ca ne vedm cand veniti si mie mi-ar face mare placere. Pai pana nasc cu asta ma ocup si eu, sa felicit bebeii cu lunitele implinite.

Anamaria, sunt superbe pozele cu cei doi fratiori, iar pe aia mica o prinde culaorea galben foarte bine, e ca o papusica. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei. Referitor la ce ai intrebat unde scriu acum fetele care au nascut, pai, scriu tot aici, asteapta sa nastem toate, pana la 1 iulie cand predam stafeta la cealalta odisee de iulie-august si ne mutam toate la 365 de zile din viata bebelusului. Ale zicea ca are programare zi la dr. si dupa aceea ne spune si daca programarea nasterii ramane 1 iunie, asa ca o asteptam cu vesti.

Roxy, ati scos cizmutele papusicii? Multumim de vestile de la Oanarus.

Cornelia, f frumoasa povestea voastra, nu am avut curaj insa sa ma uit la filmulet, si-asa mie mi-e o frica de ma .... pe mine, asa ca astept sa nasc si dupa aia o sa vad filmuletul, ins chimb am vazut pozicile, sunt superbe, mai ales cea in care iti tii bebelina in brate.

Ana Maria, am visat alaltaieri noapte ca ai nascut, dar ieri am vazut mesaj de la tine, deci inca nu nascusesi. Azi unde esti?

Laurita, multumesc , daca tot sunt pe aici cu prima pagina si sunt printre cele care vor “stinge lumina” mai ma updatez si cu zilele de nastere.

Corina, felicitari pentru cea mai frumoasa burtica. Azi pe unde esti?

Bia, sa ne tii si pe noi la curent cu ce mai faci. Cat e de mare tensiunea ta? Of, si ma mai “bazam” si eu pe inca o burtic care va naste natural inaintea mea (sper eu, ca ai 2 sapt inaintea mea).

Bilica, tu ce mai faci, ce mai zici? Nu prea ai mai vb cu noi in ultimul timp...

Nati, nu cred sa fie vreo problema cu bebita ta, chiar asa daca ar fi ceva de ce ar fi agitata numai noaptea. Eu am avut toata sarcina “probleme” cu miscarile lui bebe, nu loveste, nu face nimica, zici ca e un peste in apa, asa se manifesta bebelul meu si dr. mi-a zis ca e ok, atata vreme cat s-a dezvoltat normal si cat il simt tot timpul, nu intensitatea miscarilor are importanta. Eu chiar ma gandesc cum nasc eu natural copilul asta asa de “lenes”.

Alina, ce frumoasa e bebita ta, si pozele cu fratele ei sunt superbe. Sa te bcuri de familia ta frumoasa!

Cam atat am tinut minte, pupam burticile, mamicile si bebeii.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

A, uite ca pana sa postez eu carnatoiul de mesaj am si primit vesti de la Ale. Bravo, Ale, deci progrmarea ramne 1 iunie.

Theodora 35+ Stelios
AMR 5 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

da theo ramane pe 1 iunie , ca fetita e cumintik si asculta de mamii
vero imi poti da msg priv cu nr de tel, sa nu mai intru pe mail?

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in38 sapt
AMR:7 zile SI VINE PRINTESA!!

Mergi la inceput