BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dimineata burtici si mamici!

Alinutzaa, Antonia este o dulce, asa bufli si zambareata!!! Ai 2 copii superrrrbi! Ce bine ca totul a mers ca uns la CF2!

Nati, sa stii ca si pitica mea e mult mai activa seara decat in timpul zilei, stiu ca in general toti copiii sunt asa, nu mai stiu unde am citit. Eu nu m-as ingrijora, daca ar fi sa nu primesca destul oxigen de ce ar apuca-o doar noaptea?

Gabriela deci daca nu te opreste dl dr joi, ne vedem la Baby Expo, poate ne auzim la un telefon si ne intalnim mai multe sa bem un suc pe acolo! Mie mi-e sa nu ajung sa ma opreasca dna dr dupa Baby Expo , asa ca am de gand sa fac pauze luuungi si dese.

fetele, o zi superba tuturor!

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Buna fetele,
Felicitari celor care au nascut deja si nastere usoara celor care urmeaza !
Stiu ca erau printre voi, gravidute care urmau sa nasca la Filantropia.
Ii puteti spune cum au decurs lucrurile ?

Multumesc!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si 37+

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimi si de la noi (tot 2 in 1)...
Eu sunt bine mersi, nici un semn mai aparte asa ca acum sper din tot sufletul sa mai stau asa pana JOI.

Alinuta, Antonia este superba iar pozicile unde sunt cei doi fratiori sunt minunate. De-abia astept si eu sa vad cum va reactiona Matei cand isi va vedea fratiorul.

Sabina, e clar ca treci printr-o perioada mai mult decat dificila cu fetitele, iti consuma si ultimul strop de energie dar mai ai putina rabdare, nu cred ca va mai dura mult. De aceea ma gandesc eu ca mamicile de gemeni sunt clar MAME EROINE. Multe pentru toate 4 fetele.

Va invidiez pe cele care mergeti in grup la Baby Expo, mi-ar fi placut si mie chiar daca nu as fi vrut sa ma cheltui bani...oooffff

Oare ce face Maribell, ne face o surpriza, macar sa stim si noi sa scoatem galeria. Oricum

In rest, va doresc o saptamana buna tuturor

Mami de Matei nazdravan si Tudor
Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

in legatura cu miscarile bbului,dzeu stie ce face acolo,sunt zile cand dabia misca,apoi o apuca seara zgaltaiala,astazi d dimineata de la 5 ea ba sughita ba ma impinge,ce ma ingrijoraza este ca sta pe partea stanga si eu tot pe stanga stau ,si zi si noapte(vam spus ca sunt consemnata la pat de la 14 sapt),daca stau pe dreapta sta pe stomac si scot flacari mai mari ca de obicei,azi noapte am dormit mai mult in fund,voi simteati ca va impingea cand stateati pe partea cu bb?

+35 bianca maria
AMR 5 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Buna dimineata si de la noi !!
Multumim fetelor pentru sfaturi!

Noua ne-a dat Vigantol sa luam cate 2 pic/zi incepand cu ziua a 7-a de viata.Unii medici zic din a 14-a...nu stiu de ce.
fetelor, eu caut de peste o luna in farmacii alcool alb si glicerina simpla. Nu gasesc nicaieri... Oare de ce ne mai dau sa cumparam asa ceva daca nu sunt pe piata? Ca nu m-as baga sa ii curat buricul cu spirt medicinal, am dat in loc cu betadina ca e nitel rosu pana ii cade.Insa nu am avut de unde sa ii iau alcool alb.
Voi de unde ati luat,daca aveti?

Iar o chestie ciudata care ma nauceste: cum se sterg corect ochii? ca din maternitate sfatul e sa ii pun pic de ser fiziologic si sa sterg de la nas spre tampla si asta numai daca colecteaza secretii. La cursul pt parinti tinut de o neonatoloaga ni s-a spus ca sa punem ser pe tifon si sa stergem de la tampla la nas. Pe net am gasit si asa si asa...in concluzie nu inteleg nimic.

A mea a inceput sa fornaie pe nas.I-am bagat apa de mare si am aspirat cu minunea de aspirator Graco. Noi nu am stiut sa il folosim acum cateva zile, bagam si nu se intampla nimic. Ieri pediatra ne-a aratat cum sa facem si a colectat o gramada de mucozitati.Inclinat capul pe o parte, astupat o nara, apoi bagat adanc aspiratorul in nas.A tras bine.Copilul insa plange rau.A fost mai cumintica dupa ce a mancat si nici pas nu a mai zis.O sa o urmaresc sa vad la cat timp mai fornaie.

Cu fericire anunt ca am cu 2 kg peste greutatea pe care o aveam in septembrie cand am ramas insarcinata. Partea a doua ca mai vreau eu sa slabesc si sper sa si reusesc sa dau mai mult jos. Insa sunt asa de happy ca intru in hainutele mele, ca ma pot apleca sa ridic orice de pe jos, ca stau normal la masa si ca dorm si eu normal in pat...sunt usoara ca un fulg.

Pupam !!
Ioana si Virginia

PS: Sabina, am stat la Euroclinic in aceeasi rezerva ca si tine. Sotul meu cand a vazut in ziua nasterii ca ar avea si el loc in camera, brusc a schimbat planul si am luat rezerva 310 in care ma cazasera provizoriu. Iar experienta nasterii acolo.....jos palaria!! Doamna doctor, EXTRAORDINARA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Buna dimineata si de la noi !!
Multumim fetelor pentru sfaturi!

Noua ne-a dat Vigantol sa luam cate 2 pic/zi incepand cu ziua a 7-a de viata.Unii medici zic din a 14-a...nu stiu de ce.
fetelor, eu caut de peste o luna in farmacii alcool alb si glicerina simpla. Nu gasesc nicaieri... Oare de ce ne mai dau sa cumparam asa ceva daca nu sunt pe piata? Ca nu m-as baga sa ii curat buricul cu spirt medicinal, am dat in loc cu betadina ca e nitel rosu pana ii cade.Insa nu am avut de unde sa ii iau alcool alb.
Voi de unde ati luat,daca aveti?

Iar o chestie ciudata care ma nauceste: cum se sterg corect ochii? ca din maternitate sfatul e sa ii pun pic de ser fiziologic si sa sterg de la nas spre tampla si asta numai daca colecteaza secretii. La cursul pt parinti tinut de o neonatoloaga ni s-a spus ca sa punem ser pe tifon si sa stergem de la tampla la nas. Pe net am gasit si asa si asa...in concluzie nu inteleg nimic.

A mea a inceput sa fornaie pe nas.I-am bagat apa de mare si am aspirat cu minunea de aspirator Graco. Noi nu am stiut sa il folosim acum cateva zile, bagam si nu se intampla nimic. Ieri pediatra ne-a aratat cum sa facem si a colectat o gramada de mucozitati.Inclinat capul pe o parte, astupat o nara, apoi bagat adanc aspiratorul in nas.A tras bine.Copilul insa plange rau.A fost mai cumintica dupa ce a mancat si nici pas nu a mai zis.O sa o urmaresc sa vad la cat timp mai fornaie.

Cu fericire anunt ca am cu 2 kg peste greutatea pe care o aveam in septembrie cand am ramas insarcinata. Partea a doua ca mai vreau eu sa slabesc si sper sa si reusesc sa dau mai mult jos. Insa sunt asa de happy ca intru in hainutele mele, ca ma pot apleca sa ridic orice de pe jos, ca stau normal la masa si ca dorm si eu normal in pat...sunt usoara ca un fulg.

Pupam !!
Ioana si Virginia

PS: Sabina, am stat la Euroclinic in aceeasi rezerva ca si tine. Sotul meu cand a vazut in ziua nasterii ca ar avea si el loc in camera, brusc a schimbat planul si am luat rezerva 310 in care ma cazasera provizoriu. Iar experienta nasterii acolo.....jos palaria!! Doamna doctor, EXTRAORDINARA!!!!

Virgi ma bucur, ca ati avut o experienta frumoasa. Voiam sa te intreb de BCG l-ati facut? Este in maternitate? Okii se sterg de la interior la exterior. Super sfatul cu graco, nu am stiut ca asa se face ca si eu bagam si nu scoteam nimic. Si ale mele sunt fornaite. Mergi la pediatra recomandata de noi sau ai gasit pe altcineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neata fetelor

Remy, mersi de raspuns, si mie la el mi-au spus, ca ne vor suna sa ne anunte.

Virgi, eu am luat alcool alb de la sensi blu, il pepara ei acolo.
ochii ii sterg cu compresa sterila si ser fiziologic dinspre tampla spre nas, pt ca secretiile trebe duse spre evacuare (care se afla la coltul ochiului dinspre nas)si nu inapoi in ochi, cel putin asa mi-a explicat pediatrul.

revin mai tarziu, e greu sa scriu doar cu o mana, cealalta e ocupata cu Tudor..

Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

Citat:
BRAVO OANARUS

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIHAI ALEXANDRU

Sa cresti mare, sanatos, mancacios si necolicios si sa le aduci parintilor numai bucurii.

Mami Oanarus, refacere usoara, mult laptic si te asteptam sa ne scrii de acasa povestea nasterii si sa vedem poze cu bebe.

aniska80 cum sunt tinuti copii la cta dupa nastere,cu scutecele lor sau cu hainute?

maribell ce mai faci

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Cum am ajuns in camera dupa operatie am fost intrebata daca am si hainute...nu aveam la mine dar am cerut de acasa si seara au imbracat-o in body si pantalonasi dupa care au si infasat-o si pa cap caciulita!Eu mi-am luat si scutece de acasa si la fiecare schimbat de hainute si scutece,le bagam in geanta si scoteam altele..dar nu e obligatoriu,daca ai bine,daca nu iar bine!

Mergi la inceput

Dar pe unde o fii ALESSICO???

Mergi la inceput

Stie cineva in Constanta de unde as putea sa iau carut cu scaun pentru masina la pret bun si sa fie de calitate?Ceva frumos,util si acceptabil la pret ca nu vreau sa dau o avere pe ele...
Fetele eu nu prea am pofta de mancare,iau in continuare Elevit si Tardyferon pt ca am tot avut anemie pe timpul sarcinii si mi s-a spus din maternitate sa le mai iau,lohiile vad ca au inceput sa dispara,spre fericirea mea...sper sa nu raman fara lapte daca nu am pofta de mancare,pe baiat l-am alaptat pana la 1 an,desi am sanii micuti,am avut lapte suficient cat sa se sature,sper sa am in continuare si la bebelina ca lapte praf te duce la sapa de lemn!
Avem probleme cu suzeta,cand iti este lumea mai draga i-i cade din gura si se trezeste din somn...nu stiu ce sa-i fac...sa incerc alt model de suzeta,poate o tine...asta e ortodontica(sper ca am zis bine),din aceea tesita adica...poate trebuie sa-i iau una normala...

Mergi la inceput