BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 16
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui R.Cata Aniska80, si eu mai am lohii si am nascut de aproape o luna.....chiar ma intrebam si eu cat vor mai dura, ca m-am saturat de atatea tampoane!!!!! Cat despre nasuc...cu secretiile lui cu tot,...si noi am avut mari probleme. Luasem un asprator nazal sa trag eu cu gura (nu-i nimic scarbos, sa nu va imaginati ca imi ajungeau in gura!), iar pediatra a zis sa nu mai folosesc decat daca are mucisorii bulbucind la iesirea din nasuc. Pot sa-i pun ser fizilogic ori de cate ori e cazul. Si vad ca si-a revenit. Mai este infundata cateodata, dar ii trece repede. Vigantol....si mie mi s-a spus sa-l schimb la 3 sapt si sa pastrez flaconul in cutia lui sau intrun loc intunecat. www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca |
Multumesc pt sfaturi!Cate picaturi de vigantol i-i dai?Eu i-i dau Vitamina D3,asa mi-au dat din spital,spunand ca e aceeasi chestie cu Vigantolul!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui corinasmile Hello, ladies! Dam si noi de stire, ca sa nu ne considerati disparute V-am tot citit zilele astea, insa n-am apucat sa raspund. So, here comes: Mira - Ma bucur ca esti bine. Asa imi place cum povestesti tu de mica flaminzila, abia astept si eu ![]() Cand veniti la Bucureeeeeesti? Sorana, nu-i asa ca ai iesit deja din butoi?? Uite un brat de ![]() ![]() , ca sa te inveseleasca!!!Ah, si pentru Tudor!!!Aniska80 - ce frumoase sunt pozele cu picii tai! Cred ca ti se umple sufletul de mandrie cand ii privesti! rosanne, sper ca ati scapat de ghips si sunteti iarasi fotomodele ![]() Nati, ce bine ca sunteti iar in formula completa Crissy_C - bafta maine la eco, sunt convinsa ca te vei intoarce cu vesti bune, zambitoare si fara griji din cauza catorva sute de grame Ai grija cu urcatul scarilor, mai bine "Have a break, have a kitkat!" Cornelia, recunosc ca initial sarisem link-ul tau cu filmarea cezarienei, pt ca mie imi e cam frica de asa ceva. Insa cand am vazut numai replici pozitive din partea fetelor, mi-am facut si eu curaj Iar de mamica zambitoare nici nu mai spun - m-ai cucerit Uff.. asta e tara noastra minunata.. Insa ne-am bucurat sincer pt voi, ce frumos v-a fost!Alinutzaa - ce bine ca ati ajuns acasa repejor si sunteti in regula! Tin pumnii stransi sa invingeti toate provocarile alaptatului si abia astept poze cu familia in noua formula! Tudor ce zice de surioara? cris_09 - ![]() ![]() Cred ca iti vine efectiv sa o iei pe dealuri de la astfel de recomandari (in felul asta numai bine eviti apele si podurile ). Incep si eu sa ma intreb de la cine voi primi sfaturi din astea "intelepte". Deocamdata am primit recomandari doar de la un cuplu de proaspeti parinti, care mi-au zis sa nu iau copilul in brate nici macar cand il alaptez, ca se obisnuieste ![]() ![]() Am strans din dinti, dar am reusit sa ma abtin din a comenta, insa JUR ca nu inteleg astfel de oameni!!!gabriela_s, multam pt detalierea "metodei" de curatare a nasucului! Am salvat sfaturile, pt cand vom avea si noi nevoie discordia - tinem pumnii sa coincida dorinta ta de a naste cu cea a lui bebe de a iesi odata! Virginia - din pacate (inca) nu pot da sfaturi practice despre alaptat, insa iti urez si eu multa perseverenta si rabdare! Mi se pare si mie f bun site-ul pe care l-a recomandat Cristina, poate gasesti ceva sfaturi acolo, care sa va usureze experienta. Multa bafta si nu ceda!!! ![]() Felicitari Oanarus pt marele eveniment! Multa sanatate, recuperare usoara si bebel Mihai Alexandru fericit! (Apropo, ce nume puternice, sigur va deveni cineva important Corina 34s+ cu Maria AMR - mai putin de 6s si apoi... ![]() |
Daaaaaaaaa,asa este sa stii!Multumesc pt urari!Nastere usoara!
cris_09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
Multumesc pt sfaturi!Cate picaturi de vigantol i-i dai?Eu i-i dau Vitamina D3,asa mi-au dat din spital,spunand ca e aceeasi chestie cu Vigantolul! Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
cris_09 spune:
Si acum :buna seara![]()
Ma doare capul(cu dantura cu tot) de pe la ora 14...ce sa iau?
De Nana mai stiti ceva?
(14.05.2010)
ancutzicab spune:
Cris, tu ii dai Vigantol sau altfel de vitamina D3? Conteaza mult cate unitati are o picatura. Din cate stiu eu, necesarul e cam 1000 unitati pe zi, iar o picatura de Vigantol are 500 (sper sa nu ma insele memoria, daca bat campii sa ma corecteze cineva, pls - oricum, cel mai bine verifici prospectul). Eu i-am schimbat odata lui Luca Vigantolul cu D3 natural care avea parca 100 de unitati picatura.
Nasol cu durerea de cap, nu prea stiu ce sa zic de medicamente, mai ales ca te doare cu tot cu dinti. Nu cred ca ai voie mai nimic, uite un
de incurajare.
Anca
37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
theophillina spune:

BRAVO OANARUS

BINE AI VENIT PE LUME BEBE MIHAI ALEXANDRU

Sa cresti mare, sanatos, mancacios si necolicios si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Mami Oanarus, refacere usoara, mult laptic si te asteptam sa ne scrii de acasa povestea nasterii si sa vedem poze cu bebe.
Theodora 35+
Stelios
AMR 5 saptamani
BEBE STELIOS
veronicach spune:
Virgisi eu am avut ragade in spital dar s-au vindecat foarte repede
reteta e cea spusa de fete:sanii cat mai mult timp la aer si foloseste Garmastan
foarte important e sa iti speli sanii dupa ce alaptezi caci saliva "sapa" si provoaca usturimi
nu tine copilasul maimult de 10-15 minute la un san(cat ai ragade), alterneaza-i, caci altfel ragadele se vor accentua
dupa ce prinzi un strop de experienta vei vedea cum se albeste sfarcul daca ti prea mult bebele la san, si acolo apar si ragadele
eu in spital aveam sfarcurile pe jumatate cu scoarta, dar, intr-o zi s-au vindecat
inca un "truc" da-ti sfarcurile cu lapte matern, are capacitatea de a il vindeca
tot ce iti spun mi-a fost recomandat de doctori sau de catre asisitente, nu povesti de la bunica(desi si acestea pot fi uneori veridice)
nu am incercat,insa in spital o colega isi luase mameloane de silicon pentru a isi proteja un pic sanii raniti
sper ca te-am putut ajuta
daca ti s-a spus ca ai destul lapte atunci lasa formula, nu cred ca e bine pt stomacelul lor sa amestecam laptele matern cu formula
si eu am cedat de 2 ori in spital, noaptea, caci credeam ca nu ii ajunge,insa, dr mi-a spus ca e imposibil sa nu am destul lapte asa ca am renuntat categoric la supliment
noi inca nu avem biberon in casa
legat de timpul dintre alaptari si Mateiut mananca la 2 ore, o ora jumatate,insa cateodata trec si 3-4 ore pana sa ceara papica
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
cris_09 spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Cris, tu ii dai Vigantol sau altfel de vitamina D3? Conteaza mult cate unitati are o picatura. Din cate stiu eu, necesarul e cam 1000 unitati pe zi, iar o picatura de Vigantol are 500 (sper sa nu ma insele memoria, daca bat campii sa ma corecteze cineva, pls - oricum, cel mai bine verifici prospectul). Eu i-am schimbat odata lui Luca Vigantolul cu D3 natural care avea parca 100 de unitati picatura. Nasol cu durerea de cap, nu prea stiu ce sa zic de medicamente, mai ales ca te doare cu tot cu dinti. Nu cred ca ai voie mai nimic, uite un de incurajare.Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca |
Ma culc si poate trece si durerea

(14.05.2010)
Onana spune:
Seara buna dragelor!
intru si eu un pic, pe fuga ca in ultima vreme..
Theo, esti o scumpa cum tii tu minte si feliciti toti bebelunii la prima luna implinita

Multumim si tie Laurita de urari
Mirci ce face, cum e la gradi?
Corina, wow, felicitari pt cea mai frumoasa burtica
! Merg si eu joi la baby expo, dar nu stiu inca la ce ora reusesc sa ajung, poate ne vedem pe-acolo..
Crissy, ai vazut ca greutatea e ff oscilanta..O sa vezi maine la eco ca e totul ok!
Voiam sa intreb si eu mamicile, aveti idee cati ml de laptic mananca bebe/zi? Intreb de cei hraniti cu formula, desigur..
Si legat de BCG, cine l-a mai facut? Cris, tu l-ai facut la Giulesti? Remy, tu stii ceva de la cmu apropo de bcg?
Vigantol mie d mi-a zis sa dau 2 picaturi/zi, e drept ca medicul de familie care e si pediatru mi-a zis sa-i dau doar o picatura pe zi, ca cica are fontanela cam mica..
Noi ne luptam in continuare cu colicii, mai ales noaptea
Miercuri vine dr si o sa-i cer sa ne mai schimbe retetele de anticolici, poate le dam de cap cumva..
Lohii si eu mai am, desi azi am o luna de la nastere, abia astept sa scap de ele..
toate mamicile si burticile, astept sa mai am un ragaz sa va scriu.
Sorana
Matei 2 ani, 2 luni si Tudor 4 saptamani
biajitaru spune:
Buna,
Felicitari Oanarus

recuperare usoara si multa sanatate!
Eu inca ma chinui sa tin tensiunea sub control 
Daca nu si nu Luni pe 31 ma interneaza si s-a zis cu nasterea mea naturala.
Va doresc o sapt faina,
Bia
Bia 34+ 

pentru Tudor!!!

34s+ cu Maria