BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Virginia, dar compresele reci dupa alaptat se pun ca sa "stavilesti" din productia de lapte. Tu de ce le pui? Eu cred ca tu iti dezorientezi organismul cu pompa (stimulezi) si cu compresele reci (opresti)

Parerea mea: lasa pompa, lasa compresele reci, uita de ml, ore de masa si alte "reguli"; incearca sa te odihnesti si asculta de bebe; incearca sa ai grija de tine cat de mult si o sa fiti ok; stiu cat de rele sunt acele dureri (le-am avut la baieti) insa o sa treaca;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Si acum in sfarsit cate ceva despre noi:

Suntem bine in general, doar eu din ce in ce mai putin gratioasa
Dureri insuportabile nu am, insa obosesc incredibil de repede, picioarele sunt putin umflate, spatele suparator - din astea, clasice

Vineri ne-am vazut cu dr: la eco de rutina toate bune, bebitza de aprox. 2500gr (+/- eroarea aferenta), lichid amniotic ok, restul parametrilor normali. Se pare ca s-a mai linistit din ritmul rapid de crestere pe care l-a avut pana acum, deci cred ca nasc o printesa finutza
In schimb controlul de pe masa a fost -
E adevarat ca nu m-a urcat demuult si probabil am uitat cum e, dar parca n-a fost niciodata asa de neplacut. Am impresia ca s-au ingustat lucrurile acolo jos, de nu mai incape nimic Nu prea vreau sa imi imaginez cum va fi la nastere, contez f mult pe epidurala Vorba aia, cumva tre sa iasa, nu?!?!
Mi-a luat analiza de secretii si astept cu emotii rezultatul sapt asta.
A, si se pare ca dl col este moale si putin deschis la exterior... Parca mi-a dat ceva emotii constatarea asta, insa dna dr a zis e normal sa fie asa, nu exista niciun pericol iminent si sa am grija in continuare de mine asa cum am facut si pana acum. In consecinta am ales sa nu ma ingrijorez din cauza asta

Hmm.. parca mai era ceva de scris, dar neuronul a obosit..

Ah, da: babyexpo! Mai are cineva curaj sa faca o plimbare sapt asta pana la targ? Eu inca mai rezist, ca e si f aproape de mine. Sper sa iau de acolo scaun pt masina, sa imi aleg in sfarsit 2 slinguri si alte maruntisuri care ne-au ramas de cumparat.
Aaa, si o faza tare: mi-am facut la un moment dat cont pe site-ul dedicat expozitiei, ca sa primesc reminderele lor. Tot atunci am trimis o poza la concursul lor pt burtici, si ce credeti?? Sambata seara primesc sms ca am fost aleasa "cea mai frumoasa burtica"
Suntem 3 castigatoare si ne puteti vedea www.babyexpo.ro/b/index.php?op=burtica" target="_blank">AICI
Asa m-a distrat treaba asta, ca am zis sa ma laud si voua

Gata, hai ca m-am intins si risc sa va plictisesc de tot..

burticile si mamicile!

Corina 34s+ cu Maria

AMR - mai putin de 6s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

aiaiai Corina, da chiar ca ai meritat sa castigi! Felicitari!

p.s. din premiul primit, biberonul ascunde-l ok?
Daca iti iei sling iti recomand sa iti iei si unul subtire; ca eu cam transpir (si inca nu am iesit din casa) cat ne plimbam noi prin casa;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Corina, ma bucur ca ai mai intrat sa ne povestesti despre tine, felicitari pt rezultatele bune de la eco si pt premiul de cea mai frumoasa burtica!!!!!!!

Sa stii ca daca va fi totul ok maine la eco si poimaine la intalnirea cu dr-ita vin si eu la BabyExpo! Nu mai am mare lucru de luat, lenjerie de patut si maruntisuri, salteluta cred ca o sa comand de pe net decat sa ne caram cu ea. Joi as merge, undeva pe la pranz, ma gandesc ca va fi mai liber... tu cand ai vrea?

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Maaaaaaaaai,

m-am uitat la filmuletele alea despre punerea corecta la san si mi s-au intarit sanii si au inceput sa ma doara

Dar una peste alta sunt utile.Sper sa am si eu succes de data asta cu alaptatul

VirgiPoti incerca sa ii dai supliment cu seringa,nu cu biberonul,daca va fi nevoie o perioada.Completare se da insa,din ce tin minte,numai dupa ce trece o saptamana sau mai mult si constati ca nu ia in greutate cum trebuie(pediatrul stie sa aprecieze cel mai bine,dupa un anumit grafic).Ca sa nu faci ragade ,incearca sa alternezi titi,5 minute la unul,5 la celalalt( apesi usor cu degetul pe mamelon ca sa i-l scoti din gurita fara sa doara).Eu asa procedam in primele zile si nu am facut rani foarte urate.Mai sunt si protectiile alea din silicon de la Avent,daca le accepta bebe.

Am auzit ca socata ar fi un bun stimulent pentru laptic.Nu stiu cat adevar e in treaba asta,dar poate merita incercat,mai ales ca e perioada cand se gaseste,acum in mai-iunie, si e si foarte buna si racoritoare.Mie una imi place mult
Si ceaiul din flori de soc cica ar fi bun.

Eu m-am interesat de o chestie care se cheama "sistem suplimentar de alaptare",gasisem pe un site dar nu era pe stoc.E un furtunas conectat la un biberon cu lapte muls (sau formula)pe care il bagi in gurita lui bebe,pe langa titi.Adica el face in continuare efort sa desfunde sanul "defect" dar primeste si lapte,cam asta ar fi ideea.
E cineva care mai are idee despre asta?Merge?

I-am aratat Adrianei unul din filmele cu alaptarea si ea cica..."iach,scarbos"

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana
--->>>>AMR inca 2 saptamani sau cine stie...<<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Cristina - te-ai mai linistit cu greutatea? Ai vazut ce rapid oscileaza? Nu-ti mai bate capul!

Corina - felicitari pentru "cea mai frumoasa burtica", iapii! Sa iti fie de bine! Iar cu controlul pe masa, brrrr, si pe mine m-a suit pe cal saptamana trecuta si parca nu a fost niciodata mai nasol. Si trebuie sa mai merg o data zilele astea pentru analiza de streptococ, ma ia cu fiori...

Sabina - cu intarziere, sa va fie de bine "americanca", sa nu aveti probleme de niciun fel. Sa cu placere!

Nati - ferice de voi, ma bucur ca functionati in formula completa!

Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

aiaiai Corina, da chiar ca ai meritat sa castigi! Felicitari!

p.s. din premiul primit, biberonul ascunde-l ok?
Daca iti iei sling iti recomand sa iti iei si unul subtire; ca eu cam transpir (si inca nu am iesit din casa) cat ne plimbam noi prin casa;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Hihi, merci frumos

Aaa, normal, biberonul nu ma intereseaza, am decis sa nu cumpar nimic din seria biberon/sterilizator/incalzitor. Pompa probabil voi imprumuta de la niste amici, sa fie acolo, desi as lasa si tentatia asta mai departe de mine..

Merci de sfat referitor la sling subtire, la asta ma gandisem si eu. La targ va fi producatoarea de la care ai luat si tu, deci voi alege ceva de vara de la ea.

Corina 34s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

corinafelicitari pentru locul castigat!!!

sa stii ca si colul meu e moale si deschis putin la exterior de pe la 33 de saptamani,stai linistita.

si eu as merge la babyexpo,mai ales ca am invitatie de data trecuta,si am de cautat costum de zana pentru serbarea capritei mari(misiune importanta)

poate vorbim sa ne vedem!

pup

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana
--->>>>AMR inca 2 saptamani sau cine stie...<<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Corina, ma bucur ca ai mai intrat sa ne povestesti despre tine, felicitari pt rezultatele bune de la eco si pt premiul de cea mai frumoasa burtica!!!!!!!

Sa stii ca daca va fi totul ok maine la eco si poimaine la intalnirea cu dr-ita vin si eu la BabyExpo! Nu mai am mare lucru de luat, lenjerie de patut si maruntisuri, salteluta cred ca o sa comand de pe net decat sa ne caram cu ea. Joi as merge, undeva pe la pranz, ma gandesc ca va fi mai liber... tu cand ai vrea?

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Merci pt felicitari!

Si eu tot joi la pranz ma gandeam sa ma duc - deci yuppiiii, mergem impreuna!
Eu oricum o sa mai merg odata vineri seara sau sambata, cu Vlad, ca numai el poate sa si care ce am de luat eu de acolo
Asa ca joi mergem in recunoastere

Bafta multa maine!!

Corina 34s+ cu Maria

Mergi la inceput

Anca - pt sustinere!

Gabriela - Hai si tu cu noi! Parca data trecuta te-ai si implicat alaturi de asociatia Mame, nu?
Auzi, da tu nu ziceai ca vrei sa nasti joi? Sau n-am citit eu bine?..

Corina 34s+ cu Maria

Mergi la inceput