BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Virginia, deja fetele ti-au zis f frumos care este calea spre un alaptat de succes

-garmastan
-cat mai mult aer ptr sani
-odihna
-alaptat la cerere (Sabina si scum are momente de mancat la 2 ore)
-fara pompa
-fara biberoane
-rabdare si optimism

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Fetelor se observa ca nu prea mai avem timp sa intram pe aici...daca a inflorit liliacul...De obicei daca nu intram o zi...mama mama cat era de citit
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut deja...mai aveti scurgeri vaginale?Eu am nascut pe 01.05 si inca mai am...sunt inspre maroniu,cate putin,dar mai am...sper sa fie normal...cineva mi-a zis ca 40 de zile o sa tot am...asa o fii???

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

Eu a nascut pe 2 mai si tot asta vroiam sa intreb.
Poate ne spun Sabina sau Ioana cat le-a tinut ca ele au nascut mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ruxi, Aniska - dupa ce l-am nascut pe Luca au durat chiar aproape 6 saptamani, de ma plictisisem. Ba mai mult, vreo 4 saptamani au fost chiar abundente, ajunsesem si eu sa ma intreb daca e normal. Pana la controlul de 6 saptamani au disparut.

Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Multumesc mult pentru sfaturi!!

Ideea care e: mi s-a zis ca am lapte...insa din ce am inteles de la pediatra, la varsta asta ar trebui sa consume cam 450 ml pe zi...ceea ce eu sigur nu am in sani. Ea suge o parte din ce am(nu-mi dau seama cat) apoi cand ma mulg, ramane o cantitate variabila(azi de ex, vreo 45 ml dim ambii, acum 2 zile au fost 150 ml din ambii). Ei, o vad ca nu se satura caci maraie la o ora jumate, timp in care eu nu apuc sa ma refac caci ma dor sfarcurile si zvacnesc.Musc buzele (am rani de cat le-am muscat de durere) si o pun iar...bineinteles ca pu comprese calde la inceput, reci la sfarsit si garmastan intre supturi...a devenit regula. Concluzia: desi pare ca am lapte, nu e cantitatea care sa ii umple ei burtica si sa o faca sa doarma happy mai mult timp.E un joc inselator si nu vreau sa cad in capcana de a renunta, pentru ca vreau sa ii dau tot ce pot de la mine.O sa incerc pana nu o mai curge nimic si daca asa va fi sa fie, ne adaptam.

Va pupam!!
Ioana si Virginia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Virgi, mai uita-te si la filmuletele astea scurte despre punerea corecta la san, poate nu apuca ea bine sau nu trage cum trebuie si de aia i se face foame mai des: http://pepsi-flaviaworld.blogspot.com/2008/03/alaptat.html

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, eu de cand cu scaderea in greutate mananc non stop, am o foame permanenta , parca vad ca dau in extrema ailalta

Maine ma duc la eco sa vad cum/daca a mai crescut pitica, sa-mi tineti pumnii va rog . Oricum, de dimineata cantarul mi-a aratat ca am recuperat scaderea cu varf si indesat, deci nu mai stiu ce sa cred

Cristina, fericita 37+ cu Patricia

AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Eu nu mai am de ceva timp; insa eu imediat dupa nastere, de a doua zi defapt, nu am mai sangerat efectiv. Nu stiu ce masaj au zis ca au facut insa am fost f ok dupa.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Hello, ladies!

Dam si noi de stire, ca sa nu ne considerati disparute
V-am tot citit zilele astea, insa n-am apucat sa raspund.
So, here comes:

Mira - Ma bucur ca esti bine. Asa imi place cum povestesti tu de mica flaminzila, abia astept si eu
Cand veniti la Bucureeeeeesti?

Sorana, nu-i asa ca ai iesit deja din butoi?? Uite un brat de , ca sa te inveseleasca!!!
Ah, si pentru Tudor!!!

Aniska80 - ce frumoase sunt pozele cu picii tai! Cred ca ti se umple sufletul de mandrie cand ii privesti!

rosanne, sper ca ati scapat de ghips si sunteti iarasi fotomodele

Nati, ce bine ca sunteti iar in formula completa Cred si eu ca nu va puteti dezlipi unii de altii - eu m-am umplut de dor cand a lipsit Vlad 2 zile, nici nu vreau sa-mi imaginez cum a fost la voi despartirea. Ma bucur tare mult ca acum sunteti fericiti impreuna! Cami ce nazdravanii mai spune/face?

Crissy_C - bafta maine la eco, sunt convinsa ca te vei intoarce cu vesti bune, zambitoare si fara griji din cauza catorva sute de grame Ai grija cu urcatul scarilor, mai bine "Have a break, have a kitkat!"

Cornelia, recunosc ca initial sarisem link-ul tau cu filmarea cezarienei, pt ca mie imi e cam frica de asa ceva. Insa cand am vazut numai replici pozitive din partea fetelor, mi-am facut si eu curaj Mai mult, venise si sotul langa mine si ne-am minunat ambii ce experienta frumoasa ati avut, ce bebitza minunata, care se uita curioasa in jur si nu plangea deloc Iar de mamica zambitoare nici nu mai spun - m-ai cucerit Am oftat melancolic dupa conditiile de care ati avut parte in spital - cel putin din film rezulta o atmosfera relaxata si sanatoasa, fara meschinarii si stres inutil pt toata familia. La noi nu poti fi sigur ca ai parte de asa ceva nici macar in clinicele private, d'apoi la stat Uff.. asta e tara noastra minunata.. Insa ne-am bucurat sincer pt voi, ce frumos v-a fost!

Alinutzaa - ce bine ca ati ajuns acasa repejor si sunteti in regula! Tin pumnii stransi sa invingeti toate provocarile alaptatului si abia astept poze cu familia in noua formula! Tudor ce zice de surioara?

cris_09 - Cred ca iti vine efectiv sa o iei pe dealuri de la astfel de recomandari (in felul asta numai bine eviti apele si podurile ). Incep si eu sa ma intreb de la cine voi primi sfaturi din astea "intelepte". Deocamdata am primit recomandari doar de la un cuplu de proaspeti parinti, care mi-au zis sa nu iau copilul in brate nici macar cand il alaptez, ca se obisnuieste Am strans din dinti, dar am reusit sa ma abtin din a comenta, insa JUR ca nu inteleg astfel de oameni!!!

gabriela_s, multam pt detalierea "metodei" de curatare a nasucului! Am salvat sfaturile, pt cand vom avea si noi nevoie

discordia - tinem pumnii sa coincida dorinta ta de a naste cu cea a lui bebe de a iesi odata!

Virginia - din pacate (inca) nu pot da sfaturi practice despre alaptat, insa iti urez si eu multa perseverenta si rabdare! Mi se pare si mie f bun site-ul pe care l-a recomandat Cristina, poate gasesti ceva sfaturi acolo, care sa va usureze experienta. Multa bafta si nu ceda!!!

Felicitari Oanarus pt marele eveniment! Multa sanatate, recuperare usoara si bebel Mihai Alexandru fericit! (Apropo, ce nume puternice, sigur va deveni cineva important )

Corina 34s+ cu Maria

AMR - mai putin de 6s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Ma altur si eu galeriei pt mamicile in devenire:

Hai, Oanamar!!!

Hai, Tutulyna!!!

Nasteri usoare + multa sanatate voua si floricelelor!

Corina 34s+ cu Maria

AMR - mai putin de 6s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Eu lohii nu prea mai am. Pun tampoane zilnice, dar doar ca sa stau linistita.

Oanarus felicitari!! sa-ti traiasca baiatul!
VIrgi si eu zic, ca celelalte fete, sa insisti cu sanul atata vreme cat ai lapte destul. Succes! Eu nu am destul, suge ce suge si cand se termina lapticul se enerveaza si plange, o mai pun de cateva ori apoi cedez, Iar i-am dat 40 ml.
Nati interesant ce spui tu acolo cu alaptatul lui Cami. DAr simteai ca mai e laptic in san, nu??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput