BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Cusa frumos filmulwtul si pozele! Aniska super pozele! Mai ales aia cu puiutul mic pe burta puiutului mare! I-am aratat silui Mirci sa vada cum o iubeste baietelul pe surioara lui, sa ia exemplu!Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Multumesc!Da,foarte bine ai procedat,sa ia exemplu!
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui cusa Am pus pozici noi: http://family.webshots.com/photo/2632335580105580295dGwaOE Cornelia Mamica fericita a scumpicei Emma- 14/05/2010 Be gracious to everyone,good company to many, known to a few, companion to one, enemy to none! |
Sa-ti traiasca ingerasul!Foarte frumoase pozele...ce de par are...

Crissy_C spune:
Hellooo burtici si mamici!
Astazi sunt si eu mai vesela si mai in forma, de sambata nu am mai avut dureri din alea de burtica
, e drept ca am si stat mai cumintica si nu prea am mai facut treaba prin casa, desi ma mananca palmele sa mai fac cate una alta
Noroc ca a fost sarbatoare si e si azi.
Ma bucur si ca s-a incalzit afara, tare as face o plimbare asa, pe la pranz, cat nu e parcul plin, dar cand ma gandesc ca nu merge liftul....
Cusa, am vazut si eu filmuletul cu venirea Emmei pe lume, Doamne, ce bebita cumintica, aproape nu a plans deloc, era tare linistita si fericita!
Cris, Sabina, ce m-am mai amuzat cu superstitiile, obiceiurile si sfaturile de bine pe care le primiti
Alinuzaa bine ati venit acasa!
Sper sa mearga din ce in ce mai bine cu lapticul!!!
Aniska, asteptam sa ne povestesti cum a fost 'baita' de la soacra!![]()
Marylena, daca bebe Tudor s-a lasat asteptat pana acum, macar sa stea cumintel pana joi!
Dar uite mai ca se confirma regula, baieteii sunt mai 'lenesi' la venitul pe lume!
Gabriela, Marisa_Ana, Discordia vad ca nici voi nu mai aveti rabdare sa va vina puiutii pe lume, sper sa nu mai aveti mult de asteptat! 

Hai OanaMar, Tutulyna!!!

Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

gabriela_s spune:
Hello,
vroiam sa le incurajam si noi pe fete
OANAMAR si Tutulyna

Saptamana asta se naste iar pe banda rulanta???
Ma inscriu si eu...
Pe principiul "eu cand vreau sa nasc,nasc"
Sindromul psiho-curatenie il am...in ultimele zile s-a accentuat,imi vine sa fac curatenie din aia maniaca,compulsiva,sa scot tot si sa curat de praf fiecare carte din raft,fiecare obiect.Daca as putea (fizic)as aspira si as sterge non-stop peste tot...
Oricum,am zis clar ca la 40 de saptamani fix ma leg de poarta spitalului cu bagaje cu tot si nu mai plec de acolo fara bebe in brate
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
38+ Alexandra Ioana
--->>>>
AMR inca 2 saptamani sau cine stie...
<<<<---
Blog de mama si nu numai
Crissy_C spune:
Gabriela, dar vad in semnatura ta ca esti in sapt 38, de ce te grabesti asa?![]()
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 

maribell spune:
buna mamici , burtici si floricele de liliac.....cum mai sunteti azi....?
am venit si noi de la plimbare....frumos afara, iar printesa mea nu vrea sa iasa sa vada si ea......
HAI OANAMAR !!!!

HAI TUTULINA !!!!

LA MULTE LUNITE TUDOR DE ONANA !!!
LA MULTE LUNITE TUDOR ANREI DE ALINETERRO !!!!
MARIA
SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
gabriela_s spune:
crissydaca n-ar fi afurisitele de dureri de oase ar fi totul ok...dar asta mica imi sta cu capsorul fix pe oasele alea ale bazinului,am dureri din calcai pana in capatana
altfel nu m-as grabi,ma simt bine asa cu burtica![]()
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
38+ Alexandra Ioana
--->>>>
AMR inca 2 saptamani sau cine stie...
<<<<---
Blog de mama si nu numai
Reallaura spune:
teophilina e fantastica. Are un secret prin care tine contul zilelor de nastere
esti foarte tare!
Tudori de sorana si Alineterro

tutulina, oanamar 

hai fetele!
Diswcordia, Gabriela_s sper sa nu mai asteptati nici voi mult...tare grea e asteptarea!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Crissy_C spune:
| citat din mesajul lui gabriela_s crissydaca n-ar fi afurisitele de dureri de oase ar fi totul ok...dar asta mica imi sta cu capsorul fix pe oasele alea ale bazinului,am dureri din calcai pana in capatana ![]() altfel nu m-as grabi,ma simt bine asa cu burtica Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana![]() --->>>> AMR inca 2 saptamani sau cine stie... <<<<---Blog de mama si nu numai |
Of-of, stiu cum e, si a mea e intoarsa cu capul in jos de muuult, si uneori, desi nu in fiecare zi, am niste dureri si o presiune in zona bazinului de zici ca ma lasa si genunchii si pic din picioare cand ma ridic, mai ales daca am stat mult timp intinsa. Da' lasa ca mai e putin, sa mai dospeasca un picutz acolo
Cristina, fericita
37+ cu
Patricia
AMR 2+ 
Virgi17 spune:
Dragi mamici si viitoare mamici,
Ne-am intors si noi de sambata acasa cu fetita noastra. Suntem inca buimaci caci ne acomodam unii cu altii. Va multumim mult pentru sustinere, incurajari si felicitati !! Suntem coplesite de galeria asa de zgomotoasa pe care am auzit-o pana la spital !!
Dragi mamici, intampin o situatie greu de gestionat cu suptul bebicii mele.Ea suge san, vrea san, insa se pare ca nu se satura si stam uneori chiar si o ora si peste sa pape.Laptele nu tine mult si la doua ore iar vrea. Mie mi s-a zis ca as avea lapte mai mult decat mananca ea, m-am si muls, i-am dat in completare lapte muls insa am probleme cu mameloanele.Deja am ragade, desi dau cu Garmastan de fiecare data. Eu acum habar nu am daca sa ma mai mulg sau nu, sanii mei au fost si sunt taricei uneori chiar si dupa ce suge Ioana.La spital mi-au spus sa ma mulg.Apoi am citit ca mulsul insistent de fapt diminueaza cantitatea de lapte. NU stiu ce sa fac. Nici nu vreau sa dau in mastita, insa mor si de durere cand suge chiar daca se pare ca apuca bine sanul.
Iarasi nu stiu cat trebuie sa manance un sugar pe zi.Cati ml? In maternitate i-au dat completare de lapte formula, am luat si eu acasa si uneori, cand nu mai pot alapta, mai ales seara cand sanii sunt suprasolicitati de la suptul de peste zi, dam si noi formula cu biberonul care o tine mai multe ore.
Ce sfat imi puteti da? Ca am ajuns sa fiu deprimata ca nu o hranesc suficient de bine.Nu stiu cum sa mentin echilibrul intre necesitatile ei si cat am si eu lapte...
Cand o sa am mai mult timp, revin cu povestea nasterii si pozulici.
Va pupam ! Ioana si Virginia