BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
mamanati spune:
Buna seara,
Noi am fost prin ospete, apoi in parc la distractie.
Gabriela_s, deci si bebita ta e agitata noaptea, si ti-au zis ca e ok la eco. Sper si eu ca totul e in regula.
Contractiile dureroase m-au apucat si pe mine intro dimineata pe la 4, si erau destul de dese si dureroase, dar au trecut.
Mira, Da vreau sa merg la doctorita cu care o nasc sa vad ce parere are ea. merci,
Maribell, marilenaC,
, da, suntem nonstop impreuna, o ducem pe Cami la si de la gradi impreuna, la magazin/piata - impreuna, si oriunde suntem de nedezlipit.
Gabriela_s, da, sotul meu e bucatar-sef, dar eu ar trebui sa ma obisnuiesc sa mananc mai putin sarat, deci zici ca doar la inceput e mai greu. Sper sa reusesc.
Dar sunt umflate putin doar mainile, picioarele sunt OK.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
37+
Reallaura spune:
Mira, Yoyo noi am ajuns la nitrat. Am fost la Medicover de 3 ori pentru asta. Noi avem o luna deja si nu cadea tot buricul, mai ramasese o bucatica acolo si supura mereu. E ok sa mai sangereze dupa ce cade buricul.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Reallaura spune:
Mira eu m-am spalat pe cezariana de cum am ajuns acasa. si prima data la fel am facut si se vindecase de nici nu se mai vedea, nu am avut probleme cu ea.
Sabina sa stapaniti sanatosi masinuta!!
Laurita, mami
Ilinca, 19 aprilie 2010
marisa_ana spune:
Buna dimi!
Am avut o noapte plina de vise ciudate cu nasteri si gravidutze pe holurile spitalelor.
in vis anesteziau 3 mamici odata si le duceau pe rand la operatie
. . . aiurea. .
stiu doar ca nu voiam nicicum cezariana . . . M-am trezit si mi-am dat seama ca erau doar gargauni.
Inca o zi frumoasa de primavara si pe deasupra e sarbatoare. Mai ies un pic la aer ca pe urma cel putin 2 sapt sunt consemnata in casa, sau voi iesi f putin.
ma duc sa iau micul dejun si mai intru sa vad ce ati scris
TREZIREA!
Ana Maria 38+ cu
Marisa Alexandra
AMR 2 SAPTAMANI
Reallaura spune:
Cusa frumos filmulwtul si pozele!
Aniska super pozele! Mai ales aia cu puiutul mic pe burta puiutului mare!
I-am aratat silui Mirci sa vada cum o iubeste baietelul pe surioara lui, sa ia exemplu!
Laurita, mami
Ilinca, 19 aprilie 2010
theophillina spune:
Tudor de Onana
Tudor Andrei de alinettero
La cat mai multe lunite, sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti numai bucurii pentru parinti!
Theodora 35+
Stelios
AMR 5 saptamani
BEBE STELIOS
discordia spune:
Marylenac se pare ca nu sunt singura care bantui pe aici tot asteptand sa nasc.
Sper sa imi zica si mie doctorita maine ca il scoatem pe bebe, deja voi fi in prelungiri cu 5 zile si sincer chiar nu mai pot.
Atat sotul cat si mama si-au luat concediu de sapt trecuta caci ma asteptam sa nasc, iar de lunea viitoare vor incepe amandoi serviciul si parca eu nu mai nasc odata.
mamica de fetita si
40s+ cu 
Am intrat in prelungiri 
ancutzicab spune:

HAI OANAMAR!

HAI TUTULYNA!

BEBEI DE NOTA 10 SI RECUPERARE USOARA MAMICILOR!
Anca
37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca