BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

aaaa, gabriel_s, ai spus ca ai fost la spital. Ai auzit cumva daca si la Sp. Cantacuzino se gaseste vaccinul BCG?

Mami de Matei nazdravan si Tudor
Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

vroiam sa spun Gabriela_s....deh....greu cu scrisul asta dom`le

Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

Fetelor, ce mai face Tatyana, parca nu am mai vazut sa apara pe forum...

Am intrat in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

MAMANATI RENUNTA LA SARE SA NU TE TREZESTI CU VREUN PUI DE TENSIUNE,SIGUR ESTE APA SAU CANTAR DEFECT,AI GRIJA

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

lenabum, merci de sfat, cam umflatica sunt, dar numai mainile, si nu mereu. Tensiunea o am joasa 90 cu 60, daca urca "o simt" ca ma doare capul. Dar la sare chiar trebuie sa renunt, sau sa consum mai putin. Problema e ca daca nu e sarata mancarea, mai greu ma satur.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marisa_ana spune:

Marylenacsi pe mine ma bantuie aceleasi ganduri, sa vina cand o vrea dar ca mai repede cu putinta.
am asateptat-o in 19 cand a fost ziua prietenei mele si erau ei convinsi ca le fac surpriza dar degeaba, azi 23 ziua soacrei am crezut ca poate . . poate . . dar tot degeaba ea zice ca mai e timp si imi spiraleaza neuronii
la tine ar fi bine totusi sa mai ramana pana joi sa fii supraveghata de medicul tau , macar pana atunci mai invatam din experientele proaspetelor mamici.
Maribel si eu am o problema cu picioroangele.
mi-a mai ramas doar o pereche de pantofi care si aia ma incomodeaza si am fost nevoita sa imprumul de la mama o pereche cu un nr mai mare si evident mai lati dar frumosi. lasa ca dupa ce vin bebelashele ne stoatcem de apa si facem picioare frumosae cu ele la plimbare. Sa-ti fie de bine bericica!
Cusa bebika e tare bulce ! Are fetisoara delicata si tenul curat .Tare imi place pt voi

Ana Maria 38+ cu Marisa Alexandra

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

marylenavad ca tu astazi aveai DPN.La mine DPN e joia cealalta,pe 3 iunie.Marog,stiu si eu ca nu-i batut in cuie dar deja nu mai am rabdare,offfffffdesi imi propusesem ca de data asta sa las lucrurile asa cum sunt.Pe tine te cred,cu atat mai mult cu cat ai avut si tu atatea alarme false...si la mine colul ba era deschis,ba contractii de ziceam ca gata,acum e liniste...cine stie cum o fi.Pe tine sigur te vor "induce" joi ,dar eu nu cred ca am sanse ,ca pana la 40 de saptamani stiu ca nu provoaca nasterea,decat daca sunt probleme.
Dr meu nu mai are garzi luna asta,sa vedem ce om face daca o fi sa ma apuce,am uitat sa intreb de faza asta cu nascutul "inafara programului".

De vaccin n-am intrebat,o sa intreb marti pe dr neonatolog ca trebuie orium sa il sun sa vad daca e disponibil in perioada urmatoare sau daca nu,cui ma lasa cu bebeul.Nu vreau sa nimeresc la cine stie cine cu bebe.
Pe hotnews citisem ca dupa 1 iunie vin dozele alea cumparate de minister recent.
Mai am un morcov acu',cu greva generala de pe 31 mai.Stiu ca de nascut ma primesc astia sa nasc ,ca e considerata urgenta,dar va dati seama ca va fi blocat tot orasul ,nu transport in comun,nu nimic,taxiurile vor fi suprasolicitate...cum ma duc eu nenica la spitalUite asa mai adaug o grija,na.

Referitor la sughit lamaia cat si tinutul de nas ii fac sa se sperie si sa planga,sa traga aer in piept,ceea ce calmeaza sughitul,dar noua pediatrul ne-a zis sa nu ii facem asta copilasului.Ne-a sfatuit sa incercam cu putin ceai caldut,daca e suparator sughitul.

Mai,ce or mai face mazarichile?Mai e putin si deja implinesc 2 lunite.
Restul fetelor care nu mai scriu prea des sunt cu siguranta ocupate cu cei mici. E dificil sa te adaptezi,eu preferam sa dorm atunci cand aveam putin timp de respiro...In general e bine sa profitati si sa dormiti oricand doarme si bebelusul si nu aveti alta treaba mai importanta de facut.E bine si pentru productia de laptic:)

natieu am facut o vreme un tratament in care sarea era interzisa total si vrand nevrand a trebuit sa ma adaptez ,asa ca m-am invatat sa folosesc tot felul de condimente si ierburi si de atunci numai asa gatesc.sare pun foarte putina,stricul necesar.dar se face mancarica gustoasa chiar si fara sare.parca tu te laudai cu sot priceput la gatit,sigur stie el sa combine condimentele ca sa iasa ceva bun.

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana
--->>>>AMR inca 2 saptamani sau cine stie...<<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Inca o chestie cu retentia de apa,si eu m-am umflat rau de toooot la prima sarcina,inca de prin luna a 7 a (acum ma mentin ...deocamdata).Eram un mic monstrulet,ma speriam si eu de mine.Vreau sa va zic ca a doua zi dimineata,dupa nastere,cand mi-am vazut mainile nu mi-a venit sa cred,pe urma am ridicat picioarele,la fel...eram socata,ma uitam buimaca la ele,nu imi venea sa cred.Erau aproape la fel ca inainte,se desumflasera mult de tot.In primele zile de dupa nastere am eliminat foarte multa apa,am iesit din spital cu vreo 12 kg in minus (dar mai aveam 20)

Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 38+ Alexandra Ioana
--->>>>AMR inca 2 saptamani sau cine stie...<<<<---
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput

ma laudam in stanga si-n dreapta ca eu nu am insomnii sau probleme de nesomn pana . . .aseara . .cand am blegit ochii in tavan 3 ore .
de la 3 la 6 . nu am putut dormi nicicum. Sper sa nu se repete pana ce nasc ca dupa am inteles ca asta va fi regula.
am si eu o nelamurire!? dupa ce iesim bu bebe din spital noaptea , la culcare , e suficient sa ii dam doar un body si un saculet de bumbac?? eu cred ca e totusi suficient de cald!? tb invelit?
imi ruleaza prin minte tot felul de pofte. . inghetata.. cipsuri . .din cele mai pacatoase. ..
Tare curioasa sunt cum voi slabi eu 25 de kg.
Sotul a zis ca-si cumpara sfoara si ma leaga de masina . . si la alergat cu mine. sadic.

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Gabriela_s si eu tot pe 3 iunie implinesc 40 de saptamani desi medicul a zis ca termenul e 5 iunie, si asa am declarat.
totusi cred ca va fi mai nerabdatoare sa ne vada.

e super ca ai reusit sa dai atatea kg si sa elimini apa asa repede.
multe o elimina in timp.

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

raspund si eu un pic din urma:

Bun venit acasa proaspetelor mamici!

Mira, pe mine m-au operat sambata dimineata, luni mi-au scos bandajul si mi-au zis ca pot sa fac dus.... asa ca am facut. Capsele (aici te "capseaza" nu te "brodeaza") le-au scos miercuri inainte de externare.

Sorana, si la noi trez ziua si 4-5 ore fara masa insa noaptea max 3.

Rosanne, imi pare rau ca va chinuiti cu ghetutele insa decat probleme mai tarziu, mai bine acum asa.
Cat stati cu ele?

Remy, (la faza cu toaleta fetitelor). Vai, nu mai imi zice de croissante ca tocmai am fost sa imi cumpar fuste. Nu mi-am luat nimic si am declarat ca umblu in blugi toata vara

Aniska, la mine s-au oprit inainte de 40 de zile,cam dupa 25 cred.
Despre informare, cel mai bine discuti cu pediatrul.

Sabina, cum e masina? Cand iti dai seama cat consuma sa imi zici si mie te rog. Noi ne-am ferit de "americance" ca aici se spune ca e mai mare consumul; asa ca am luat o Toyota.

Cusa, eu nu pot sa vad filmuletul ca nu am nustiuce instalat :-(

Noi am avut ieri de sarbatorit sotul si cumnata asa ca am avut de preparat o gramada de bunatati. Partea de treaba care nu a necesitat cuptor/aragaz/cutite am facut-o cu Sabina in sling. Ei, ce interesant i s-a parut!

Gabriela, mie mi-a interzis pediatrul spray cu apa de mare cat au fost bebei baietii; mi-a explicat el ceva cu presiunea.

Mira, si Sabina a sughitat mult in primele sapt. Nu i-am dat nimic. A trecut. Parerea mea este ca lamaia/apa/ceaiul nu ii aduc beneficii. Cel mai bine laptic.

Noi inca nu am iesit afara si nu din cauza de babisme.
Sabina este un bebe prematur. Am ales sa ii respectam cele 4 sapt cat ar mai fi avut de stat in burtica plus inca 4 cat oricum nu am fi scos-o din casa dupa nastere pt a ii lasa timp de acomodare. Insa incepand cu 1 iunie iesim incet incet.

Un we fain tuturor!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput