Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 19
sirimie spune:
La multi ani sarbatoritilor din perioada asta!!!
Azi l-am inscris pe Vladut la scoala. Am vorbit cu directoarea si miercurea viitoare mergem sa ne intalnim cu doua invatatoare.
kita spune:
Multumim de urari; si eu l-am inscris pe Andrei la scoala, am vorbit cu o singura invatatoare, de care am auzit ca e mai buna si atat, dar anul asta nu am vorbit cu ea;
Am avut o stare destul de aiurea dupa inscriere, in sensul ca parca am avut cateva zile o strnagere de inima, imi tot venea sa renunt la scoala si sa il mai las un an pe la gradi;
L-am incarcat pe Andrei la program destul de mult, anul asta, de trei ori pe saptamana inot, doua zile pe saptamana engleza- ma rog la scoala va face lb germana, toate astea dureaza o ora dupa gradi incepand cu 16.30/17.00- sambata are ora de logopedie si duminica merg altenativ la patinoar sau la teatru;
vladia1 spune:
LA MULTI ANI BRADUTI!!!!! sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!!! si uite asa au trecut 6 ani.....
Am prins si eu un moment de liniste si v/am citit.
Crisa va incepe din toamana scoala, inca nu m/am hotarat l acare o dau, ca am 2 f aproape de mine, saptamana asta o sa merg sa vb cu directoarele, pe noi ne/ar interesa sa aibe si after-school, caci din clasa a doua eu voi incepe serviciul si ne/ar avantaja.
Crisa face adunari, scaderi, scrie de tipar si de mana si citeste, este foarte interesata de litere si cifre totul in joaca....nu am insistat cu scrisul, totul a fost din dorinta, iar daca fata a vrut sa evolueze, noi am sprijinit/o in pasul evolutiv.
Theodor cel mic e un scump, implineste de ziua Crisei 7 luni are deja 73 cm si 9.5 kg, e un grasun si o mancacios care nu da tzitzi pe nici un frusct si nici un pireu de legume.....prefera sa ma "barbarizeze" pe mine.
Relatia celor 2 fratiori e extraordinara, iar puterea copierii exemplului deja functioneaza. Theo o striga mereu pe Crisa, ii spune "A", o cauta din priviri se se intinde spre camera ei....aratand cu mana in directie.....Si Crisa e inebunita dupa el si se joaca mult cu el.
Amandoi ne bucura sufletul.
kris spune:
Simona, Liviana,
Liviana, pe Bianca o voi inscrie la Lic D. Bolintineanu, deoarece am primit mai multe recomandari pt el!
Mi-ar fi placut sa o inscriu la Sc. nr 280, dar e prea aglomerata, sau Sc. nr.146, care e mai selecta..dar e prea departe. Ne-am chinuit destul (4 ani) cu gradinita in dr. taberei...
Deoarece incep programul de lucru la ora 10.00, eu o voi duce, iar bunicii o vor lua.
Va imbratisam pe toate!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
lbelciug spune:
La Multi Ani si din partea mea bradutilor care au implinit 6 ani! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Vladia, ne bucuram sa auzim vesti bune de la voi! Ziceai ca fata scrie si de mana, au invatat-o la gradi doamnele? Minunat de frumos se inteleg cei 2 copii, ai toat emotivele sa fii fericita! Apropo, ne-ai ramas datoare cu pozele lui Theodor, ziceai ca ni le arati dupa botez. Abia astept sa-ti vad grasunelul.
Kris, liceul de care zici este in sect 5, nu e prea departe de voi? Eu am luat in considerare doar scolile din sect 6 - prel ghencea si am optat in final pt 59. Despre aceasta scoala ai ceva referinte? Merci.
Kita, Andrei are multe activitati intr-adevar - e fericit cu acest program?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
gabi.i spune:
Buna fetelor si la multi ani tuturor bradutilor care au inplinit 6 ani.Vad ca cei mai multi mergeti la scoala la toamna.
Eu ma duc maine sa duc documentele pentru inscriere la sc.97 acolo este si Rebeca deja in clasa a doua .
Sirimie nici eu nu m-am hotarat inca dar oscilez intre Degeratu si Oprea. Asa ca poate vom fi colegi de clasa.
Va pupicesc pe toate!
sirimie spune:
Gabi, ce surpriza! Noua ne-a recomandat-o directoarea pe Degeratu si sper sa ne intalnim maine cu ea. Tu stii despre ea, ce stil are?
gabi.i spune:
Mie mi-a spus despre d-na Degeratu o mamica a carei fete este acum in clasa a patra la dansa.
Zicea ca acum are in clasa doar doua fete si restul baieti iar in pauze prefera sa stea cu ei in clasa si sa joace sah (o pasiune de-a dansei), ca sa nu ii lase singuri sa i-si faca de cap; iese cu ei in parc la diverse activitati si in general este blanda si apropiata de copii.Nu stiu insa foarte multe despre rezultatele scolare ale copiilor.
Daca ai reusit sa vorbesti cu dansa zi-mi si mie o parere ca eu am dus astazi dosarul dar voi merge saptamana viitoare sa vorbesc cu amandoua.
lbelciug spune:
Hello,
apar si eu in peisaj sa va impartasesc niste idei expuse in aceste 2 articole:
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/petrecere-cu-dinozauri/
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/cum-se-organizeaza-o-petrecere-cu-dinozauri/
Succes celor se incumeta sa le puna in practica!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi.i Mie mi-a spus despre d-na Degeratu o mamica a carei fete este acum in clasa a patra la dansa. Zicea ca acum are in clasa doar doua fete si restul baieti iar in pauze prefera sa stea cu ei in clasa si sa joace sah (o pasiune de-a dansei), ca sa nu ii lase singuri sa i-si faca de cap; iese cu ei in parc la diverse activitati si in general este blanda si apropiata de copii.Nu stiu insa foarte multe despre rezultatele scolare ale copiilor. Daca ai reusit sa vorbesti cu dansa zi-mi si mie o parere ca eu am dus astazi dosarul dar voi merge saptamana viitoare sa vorbesc cu amandoua. |
Nu am ajuns sa ne intalnim cu ele pentru ca am racit rau si am bolit atunci miercurea. Mergem luna viitoare. Iti spun impresia mea.