Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 14
lbelciug spune:
Kita, Mos Nicolae a venit la noi cu dulciuri. Pe ai mei i-am invatat ca Mos N aduce doar fructe si dulciuri, Mos Craciun e cel care poate aduce de toate.
Baietii au fost tare agitati in w-e, m-au suparat si enervant de zeci de ori, numai prostii au facut desi am petrecut si tim doar cu ei. Am facut din coca forme pt pom, ulterior le-am pictat, am facut un peisaj de iarna din hartie, i-am dus la Kidex ieri. Bineinteles ca dimineata a venit si Mos Nicolae incarcat de dulciuri desi tare mi-ar fi venit sa le pun in ghete doar betze. Am un oarece regret ca fiecare sarbatoare de Craciun o petrecem nervosi si stresati in timp ce copiii sunt in extaz. Ma gandesc ca si anul asta va fi la fel, prezenta bunicilor ii agita si noi parintii suntem apostrofati daca indraznim sa ii pedepsim. Oare asa e in fiecare familie?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
kita spune:
Liviana, Suna interesant cu formele de coca;
Ce compozitie ati folosit?, ca eu m-am gandit la cea de paine;
Ce vopsele ati folosit?;
Din experienta mea spun ca am primit un mulaj de lut pt manute si am impartit in doua si le-am facut forma la amandoi si pentru ca nu se vedea prea bine le-am colorat ca am zis ca le pun in pomul de craciun;ei bine, culoarea in prima faza s-a luat pe maini si anul asta am vazut ca era sarita de pe mulaje si trebuie sa le colorez din nou;
lbelciug spune:
Am facut un aluat din 2 cesti de faina, una de sare si 3/4 cesti de apa fierbinte, l-am intins si am taiat forme de Craciun (stelute, brazi, etc) le-am facut si cate o gaura prin care sa trecem ata de atarnat in pom, apoi le-am copt cateva min in microunde. Cand s-au racit si intarit, le-am decorat cu tempera dar poti folosi si glitter glue, etc. O sa fac si poze sa vedeti.
kita spune:
Abia astept sa vad pozele cu formele de pom, si mai astept sa pui poze cu bradul de Craciun;
kita spune:
Trebuie sa ma duc duminica la ziua unei fetite care implineste 5 ani; imi puteti da idei ce pot sa ii cumpar?
lbelciug spune:
O sa pun poze daca ne arati si tu unele recente cu baietii tai, ce zici?
Ai putea sa cumperi un lego, poate o sa-i placa chiar daca e fata.
lorellay spune:
hello..de cand nu am mai trecut pe aici....
noi i-am luat lui Codrin o consola de jocuri...isi dorea...si sper sa-l incante..bestiei mici ii vom lua o papusa!
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
lbelciug spune:
Hello, am pus poze noi incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5550061172631676146
kita spune:
Liviana :Am admirat pozele cu baietii si casa, si pe cele din urma; Frumoase...ehh;
Lorellay, ai nostri copii sunt de aceeasi varsta, si eu gandesc la fel despre cel mic; M-a scos ieri din sarite ca face numai si numai rele (trage de dulapuri de nu mai stiu unde sa le mut ca sa nu le darame peste el, scoate tot din sertare, da pe jos tot ce gaseste pe pat);Nu se joaca deloc cu jucariile, numai ce nu are voie ii trezeste interes.
Referitor la cadoul pentru fetita de 5 ani am gasit la Carrefour o papusa in jur de 80 ron mare cam de 1m - Alba ca zapada si a fost fetita in extaz