Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 13
NataliaS spune:
Liviana - mersi! Stefania implineste 3 anisori in 26 Dec. Se inteleg ca surorile...adica bine cateodata, cu pocneala cel mai adesea , dar sunt tare scumpe.
Chiar ca e liniste maaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrreeeeeeeee pe aici...Haideti fetelor, mai spuneti cate ceva!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
lbelciug spune:
Fetelor, ce cadouri luati copiilor de Craciun?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
sirimie spune:
Liviana, si noi ne distram cu costum popular pentru serbarea din 15 decembrie
Pantaloni de panza cu o dunga rosie
haina tot de panza cu chestii rosii - aici mai bine mergi la un magazin sa vezi cum se face, e unul in fata magazinului victoria
trebuie si vesta si panza tricolora sau curea lata
De Craciun eu vreau sa ii iau un costul de super man sau bat man si carti de povesti cu audio cd, ascultam in masina. Iar lui BB haine si o singura papusa.
lbelciug spune:
Simona, noi am fost norocosi, am gasit ope cineva care ne va imprumuta costumul, deci am scapat de alergatura.
De Craciun m-am hotarat ce sa le iau, de fapt am si comandat, ma axez pe jucarii caci asta ii bucura. Hainele, cartile sunt ignorate de Craciun. Ai tai asculta linistiti CD-urile in masina? Ai mei nu prea, i-am testat cu ItziBitzi, au de impartit "altele", dar am observat ca pe M il atrag jocurile cu cuvinte, la care mai trage cu urechea si B. Mai facem socoteli, urmarim/numaram diverse pe geam etc.
Am inteles ca la Selgros sunt jucarii ietine.
Ce faceti de 1 Dec? Mergeti la parada militara? La Afi Palace vor fi evenim frumoase caci implineste 1 an de la lansare tot atunci. Noi suntem liberi de la servici, cred ca si voi.
Si inca ceva: la scoala vizata de noi au inceput inscrierile, desi initial trebuiau sa inceapa in ianurie. Mergeti si va interesati, mai ales daca aveti in vizor o anumita invatatoare.
sirimie spune:
La multi ani tuturor de ziua nationala !
Eu sint la servici
Si eu am gasit un costum imprumutat.
Sa ii spun lui tati de Afi Palace, poate ajunge cu Vladut.
Am inceput si eu sa caut scoli, trebuie sa mergem sa vizitam. Multumim ca ai zis
Voi cum petreceti?
kita spune:
Am lipsit, destul de mult, si acum incerc sa mai scriu de la servici; Amandoi copii au parte de viroza, de la inceputul anului scolar e prima data cand imi racesc, nici muci nu a avut Andrei pana luni pe 29 nov, zi care a coincis si cu inceputul serviciului meu, asa ca si-a ratat sarbatorirea zilei onomastice la gradinita;
Despre scoala, Andrei o va incepe in anul scolar urmator; am fost la viitoarea scoala si am vorbit saptamana trecuta cu o invatatoare pt care am primit recomandari din vreo 3 parti, mi-a notat numele si nr de telefon, insa nu imi promite nimic ca are pe lista 30 de copii;
lbelciug spune:
La Multi ani cu intarziere pt Andrei, Kita! Sanatate baietilor, cu cine stau acum? Spor la servici si succes cu inscrierea la scoala! Si eu am emotii pe aceasta tema, imi ia mult pana sa obtin fisa cu vaccinurile lui Matei si asta pt ca dr de fam e cu treburi multe si nu are timp. uf.
Sirimie, ati mai ajuns la Afi Palace? Noi da si a fost frumos dar fff aglomerat.
kita spune:
referitor la fisa cu vaccinuri imi imaginez ca ma duc la dr de familir (Cu o programare in prealabil) si ii spun ca intentionez sa il inscriu pe Andrei la scoala si sa imi completeze formularul, pe care banuiesc ca il cunosc si il mai si au.
Sau poate il are cineva si il putem obtine si noi?
lbelciug spune:
Kita, la noi nu e formular standard pt vaccinuri, ci doar pt cererea de inscriere (l-am luat de la scoala). Mi-a mai cerut copii dup certif de nastere, dupa CI-rile parintilor si adev de la medic cum ca e apt de scoala (o prostie dupa parerea mea sa ceri asta ACUM). Cand le am pe toate le depun si ne consideram inscrisi.
Voi aveti after-school sau nu aveti nevoie?
kita spune:
La multi ani tuturor!!!
A venit Sfantul Nicolae cu cadouri?
Lui Andrei i-a adus o nuielusa aurita si un joc de lego;