Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
xela_07 spune:
LMA pentru toti Constantinii si Elenele!
Noi am aavut azi zi grea rau . Andreea nu a dormit la pranz si m-a frecat toata ziua ca pe o ridiche, Cristi a fost turbatel ... tacam complet , o fi fost de la vreme ?. Eu sa fiu sanatoasa . Si ca tot vorbeati de soti vine al meu f distrat de la servici ca cica sa iesim si noi la o pizza ceva (e si Constantin) ... asta in timp ce eu eram cu am2 pe genunchi si imi venea sa ma duc .. departe . No comment.
Apropo de plansul de seara, p-al meu nu pot sa-l linistesc/hranesc/adorm daca nu ma plimb prin camera in timp ce suge la san si pe fundal de feon la maxim . Cand ma gandesc ca se va insura si nu va mai trece pe la mine cu lunile asa imi vine sa-i zic ceva de dulce de pe acum .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel din ciclul "nu-sh ce are de urla", dar poate stie doamna, poate stie mama, soacra, etc am decis ca nu mai plimb copilu in cartier, cat e el de rezidentzial. printre urletele de azi, o vecina/alta decat ieri imi zicea: e botezata?DAAA!, ii ziceti Tatal Nostru? POFFTIM, nu va aud, ca urla.ea, "sa mergeti cu ea la un preot si sa ii spuneti asa:"plange tare si mult,parinte, de nu stiu ce sa mai fac". io: pai, intrati in casa, k nu tre sa faceti nik dvs Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Frate astia sunt dusi de tot cu pluta . Chiar nu-si dau seama cat de stresata poate fi o mama. Ar trebui sa si-o ia odata una rau de tot sa dea pe toate posturile si sa le fie frica sa mai comenteze. Eu m-as baga daca n-ar fi penal .
dandanaG spune:
citat din mesajul lui xela_07 LMA pentru toti Constantinii si Elenele! Noi am aavut azi zi grea rau . Andreea nu a dormit la pranz si m-a frecat toata ziua ca pe o ridiche, Cristi a fost turbatel ... tacam complet , o fi fost de la vreme ?. Eu sa fiu sanatoasa . Si ca tot vorbeati de soti vine al meu f distrat de la servici ca cica sa iesim si noi la o pizza ceva (e si Constantin) ... asta in timp ce eu eram cu am2 pe genunchi si imi venea sa ma duc .. departe . No comment. Apropo de plansul de seara, p-al meu nu pot sa-l linistesc/hranesc/adorm daca nu ma plimb prin camera in timp ce suge la san si pe fundal de feon la maxim . Cand ma gandesc ca se va insura si nu va mai trece pe la mine cu lunile asa imi vine sa-i zic ceva de dulce de pe acum . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
si eu la fel
cand e agitat ma plimb prin casa si dau si drumul la feon daca e prea agitat si doar asa mananca
m-a cocosat
vreau sa-l dezvat de feon numai ca el nu prea vrea
Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#
xela_07 spune:
miremia - succes la botez, te asteptam cu impresii si poze .
cristies - ce bine ca n-are nimic gargaritzul la ochisori. macar te-ai linistit acum.
decenuela - bafta la examene/proiecte
plateea - multi pentru mama eroina
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cristies Mamidepuiuti am schimbat poza! Sa-mi zici ce-a zis Raducu de gremlin! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
in urma cu vreo 5 min a vazut noua poza si i s-a parut tare interesanta caciulitza lui alexis ...
feteleeeeeeeee...mai multe voturi,pliiiiiiiiiiiiiz...hai ,ca se poate!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
satulica spune:
grozav ajutor ai aici, decenuela o sa faci un chestionar de nota 10 cu felicitari
fetele, am si eu o intrebare: cum se prezinta la ai vostri bebei vaccinul de la manutza, BCG-ul; la mady e o bashica mica coapta - e de bine, da? ca nu mai stiu de la marcu... a fost dintr-ala bun, sa inteleg...
mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
xela_07 spune:
catalutza - sunteti am2 f stresati si e inevitabil sa nu apara mici nentelegeri. toate trecem prin chestii de genul asta. se rezolva toate pe masura ce se mai linisteste si copilul.
satulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
in urma cu vreo 5 min a vazut noua poza si i s-a parut tare interesanta caciulitza lui alexis ... feteleeeeeeeee...mai multe voturi,pliiiiiiiiiiiiiz...hai ,ca se poate!... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
am votat!
mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)
xela_07 spune:
au adormit am2, ma duc sa sarbatoresc cu Ctin . noapte buna!
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
in urma cu vreo 5 min a vazut noua poza si i s-a parut tare interesanta caciulitza lui alexis ... feteleeeeeeeee...mai multe voturi,pliiiiiiiiiiiiiz...hai ,ca se poate!... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Eu votez zilnic.
Mirela fericita de Mara Ioana