Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 11
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalutza81
Da voi ce avurati de v-ati luat (adik de ce v-ati certat)? Tot bb? Am editat ca cred ca nu s-ar fi inteles ce trebuie fara paranteze Catalutza mami de Irina |
Nu din cauza lui bb. Aici e clar ca eu sunt seful suprem.
Din nimicuri. Dar la noi nu tine mult. Asta se numeste LIPSA.
mandruta spune:
citat din mesajul lui miremia
La noi functioneaza "Somnoroase pasarele". Mirela fericita de Mara Ioana |
Hai sa facem un top 10!
mandruta spune:
Articolul e luat de pe p i t i c u l v e s e l . r o
Gasiti si retete si alte articole. Nu sunt de acord cu unele chestii, dar luati ce va convine.
mandruta spune:
Deja vorbesc singura? E semn de scleroza.
Cred ca aveti treaba. Eu sunt singura cu fata, care doarme. Socrii la tara, sotul a plecat si el, trai pe vatrai! O trezesc pe la 22,30 sa-i fac baie. Dar nu ma deranjeaza ca vb singura. Pana dimineata poate mai castig o steluta.
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Deja vorbesc singura? E semn de scleroza. Cred ca aveti treaba. Eu sunt singura cu fata, care doarme. Socrii la tara, sotul a plecat si el, trai pe vatrai! O trezesc pe la 22,30 sa-i fac baie. Dar nu ma deranjeaza ca vb singura. Pana dimineata poate mai castig o steluta. |
da de ce o mai trezesti? Eu nu ii pot face baie 2 zile pe sapt ca avem pansament de la kineto si nu a patit nimic pana acuma...o spal cu apa dintr-un lighean numai al ei la funduletz, la cute etc...zic si eu...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia
La noi functioneaza "Somnoroase pasarele". Mirela fericita de Mara Ioana |
ii cant si io (inca din burta) "Somnoroase pasarele" (cantecul meu de suflet ca dirijoare de cor (era sa fiu dirijoare de cor)... cantecul de suflet al fiicei mele pe care i-l cantam la pian cand era mica "Fur Elise", ii place sa i-l pun si acum (desi nu se omoara cu clasica).
mandruta spune:
VRETI SA RADETI?
Citat: |
Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari: De ce a facut Dumnezeu mame? 1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit. 2). Mai mult ca sa curete casa.. 3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem. Cum le-a facut Dumnezeu pe mame? 1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi. 2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult. 3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... Numai ca el a folosit piese mai mari... Din ce ingrediente au fost facute mamele? 1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate. 2). Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc. De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame? 1). Pentru ca noi sintem neamuri.. 2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni. Ce fel de fetita a fost mama ta? 1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva. 2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa. 3). Altii imi spun ca ea era buna candva. Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el? 1). Numele lui de familie.. 2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere? 3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei? De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau? 1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult. 2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el. 3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata. Cine-i boss la voi in casa? 1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau. 2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat. 3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu. Care-i diferenta dintre mama si tata? 1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru. 2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie. 3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni... 4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor. Ce face mama ta in timpul liber? 1). Mamele nu au timp liber. 2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua. Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta? 1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete. 2). Dieta. Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi? 1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea. 2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu. 3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.. |
rox_y spune:
la noi functioneaza Melc melc codobelc..
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
mandruta spune:
citat din mesajul lui catalutza81
da de ce o mai trezesti? Eu nu ii pot face baie 2 zile pe sapt ca avem pansament de la kineto si nu a patit nimic pana acuma...o spal cu apa dintr-un lighean numai al ei la funduletz, la cute etc...zic si eu... Catalutza mami de Irina |
Pai oricum se trezeste sa manance. Si baia o oboseste si doarme mai bine. Are si ea un lighenas al ei pe care il folosesc in timpul zilei, si chiar daca nu o frec cu sapun conteaza balaceala si masajul. De obicei ii fac baie pe la 22-22,30 ca pana la 23,30 nu adoarme. Dar pana dimineata nu se mai trezeste. Aseara a avut cel mai lung somn: de la 12 la 7,30. De obicei se trezea pe la 5,30.
Am incercat sa-i fac baie devreme, pe la 8, si se trezea de 3 ori pe noapte. Nu stiu care-i faza, dar daca ii fac baie tarziu doarme mai bine. Plus ca de o saptamana incepuse sa se trezeasca des noaptea sa manance si seara ii pun in lapte 3 lingurite de cereale de orez si nu se mai trezeste. Ce-am de vorbesc atat?
decenuela spune:
fetili....sar'mana...sunteti comoara ..la casa omului....
maine dimi recitesc totul si fac o sinteza ,cu ce am mai fc io...le pun in ordine logica..si sper sa-l trec si pe asta...ULTIMUL.
NU MI-E ASA DE SOMN....DAR JIJI A ADORMIT LA 10 SI IN CURAND 12.30-1 SE VA TREZI....cu tot biberonul meu de completare dupa 3 ore se trez...asta e..si dupa...1 incepe distractia..pana dimi de vreo 3-4 ori.
acu sa fiu suparata?
am uitat de dimi usa la congelator deschisa...tzurtzuri de gheatza..sertare care nuse mai deschid...di vis..+ o sticla de lapte varsata in frigi sa ma dau ....
sunt destul de calista ..sa ma mai enervez de la fleacuri...noi sa fim sa natosi...k belelele curg...garla
termin lapele cald cu miere...si incerc sa ma culc..macar 2 ore inainte de marea distractie...jiji e pasare de noapte
fetele toate si bb
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...