Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

alynta,zici bine ce zici!Au mai zis muulte mamici chestii interesante-cred ca ar trebui sa facem un folder pe undeva,cu toate sfaturile si listutele.Sigur-mamicilor la primul BB le-ar folosi! Si,si noua,de ce nu?!

Numai de bunataturi vorbiti

Edit,ca nu are rost sa-mi bat capul!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Of, noi nu reusim sa ajungem la un numitor comun in privinta numelui..Nimic nu ne place..nimic nu suna bine....intr-o zi parca i-am zice Tudor..apoi nu ne mai place..trecem la Matei..nici asta nu mai e bun...Grea treaba..

Klarisse graviduta 20+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nike, depinde ce-i place, depinde ce ai prin camara si depinde de cat chef ai sa stai prin bucatarie...te-am bagat in ceata. Hai sa zic, eu ieri am facut (printre doi pui de pisica) o prajitura cu mere din care nu mai am nicio firmitura: un pachet de margarina + faina cat cuprinde+ 1-2 linguri smantana=gata aluatul Se imparte in doua si se intinde. Intre ele pui mere rase+zahar+scortisoara. Se tine la cuptor cam 1h la 180 grade. Aluatul este extraordinar de fraged, se topeste-n gura. Cand o scoti o pudrezi cu zahar.
Si seara am mai facut si papanasi pt cea mica dar am papat si noi.
Acu' daca ai chef de chestii dintr-alea complicate cu creme si frisca io nu ma bag......decat la mancat

Bai, faza fazelor...acu imi dau seama ca al meu sot e si C-tin ...fain... Daca nu-i zic niciodata asa am uitat cu desavarsire...oare s-a prins ca nu m-am prins pana la ora asta?

20+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Klari,ce bine te inteleg!! Tudor e interesant!! Si Stefan,Lucas,Cristian(cu accent pe primul i )

Edit:Da,ar mai fi varianta sa asteptati sa-i vedeti fetzisoara.Am mai zis eu pe-aci,asa am facut si la Mihai si cred ca asa facem si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Of, noi nu reusim sa ajungem la un numitor comun in privinta numelui..Nimic nu ne place..nimic nu suna bine....intr-o zi parca i-am zice Tudor..apoi nu ne mai place..trecem la Matei..nici asta nu mai e bun...Grea treaba..

Klarisse graviduta 20+

Poti lasa hotararea pt dupa ce il vezi. Cica asa e mai bine oricum. Cand o sa-i vezi mutrita, o sa stii ce nume i se potriveste.

Cunosc o tipa care ii citea bebelui din burta nume si i l-a pus pe ala la care a miscat :))

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna ziua dragi burtici!

Le urez si eu la multi ani Elenelor &i Constantinilor! Si eu posed 1 sora si o colega, sarbatorite.

In rest nu mai pot de bucurie ca luni e zi libera, pe motiv de Rusalii.

Bebelusca al meu e hiperactiv in ultima perioada, mai ales noaptea. Misuna cu putere de ma trezesc de mai multe ori sa-mi schimb pozitia sa-i fac loc. Ziua e mai cumintel, cred ca il ajunge oboseala.
Nici nu stiu daca e de bine sa fie asa de miscator? Oare il "macina" ceva? Sau doar s-a maricit si il simt eu mai bine?
Cica e cit o banana de lungut la virsta asta.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:

Klarisse graviduta 20+

Nici noi nu aveam idei pt nume de baieti,parca e mai usor la fete ai mai multe de unde sa alegi.Oricum eu am ramas fixata pe un nume de fata dinainte sa stim ce e bb.Nu stiu ce faceam daca era baiat

Ana20+

Mergi la inceput

Zoze radeam cu sotul din dotare ..ca e riscant sa asteptam sa-l vedem ca cine stie ce ne inspira figura lui..o iesi vreun mic Vasile.

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput

Citat:

Zoze radeam cu sotul din dotare ..ca e riscant sa asteptam sa-l vedem ca cine stie ce ne inspira figura lui..o iesi vreun mic Vasile.

Hai maaa Sau Gheorghitza!!Eeee?!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:

Hai maaa Sau Gheorghitza!!Eeee?!!

Daa..din ce in ce mai bine

Klarisse graviduta 20+

Mergi la inceput