Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 9
ghiocela13 spune:
IONELA,
eu nu am zis ca am facut 2 eco morfo. Am spus ca pe 31 Mai sunt programata la a 2-a eco morfo, de trimestrul 2.
Tu nu faci tot 2 eco morfologice?
Ghiocela 19+
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Klarisse Zoze radeam cu sotul din dotare ..ca e riscant sa asteptam sa-l vedem ca cine stie ce ne inspira figura lui..o iesi vreun mic Vasile. Klarisse graviduta 20+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Nu-i nimic,il strigati Vasilica!!
Ana20+
ionela.n spune:
citat din mesajul lui ghiocela13 IONELA, eu nu am zis ca am facut 2 eco morfo. Am spus ca pe 31 Mai sunt programata la a 2-a eco morfo, de trimestrul 2. Tu nu faci tot 2 eco morfologice? Ghiocela 19+ |
Aaaaaaaaaa, neuronul de gravida nu ma mai ajuta azi. Ma simt obosita si vreau acaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ba da, am fost la eco morfologica de 12 sapt si sapt viitoare merg la a doua, la 20 sapt si 3 zile
--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
didadi spune:
parca , putin mai bine ma simt dupa atata ceai cu lamaie si pastile de supt la greu
noi ne-am hotarat imprivinta numelui....IOANA CATALINA si o sa-i spunem CATALINA
nike974 spune:
am pus poze, mail, pe userul comun, acela cu septoct2010,
e mailul de la nicoleta.
erau de dinainte de gravidosenie.in perioada mea grasa.cam cu max 1 an-o juamtate de an inainte sa il fac pe Duracell.
eveline, multam de reteta.voi inlocui margarina cu unt,ca-s alergica la margarina.
drojdie de bere nu pui?
office spune:
citat din mesajul lui vanyy2009 asa mai merge.... 21+ |
felicitari pentru semnatura!
Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
adelena spune:
Ionela, multumesc pentru napolitana
Oramona si Andra, sa fie! imi doresc doar sa le iau, nici nu mai conteaza cu ce note!
La numele lui bb ne-am hotarat si noi: Radu Andrei. Pe David il mai cheama si Mario.
23+ si mami David 03.05.2005
luy spune:
alynta, Maria merge deja la gradi din iunie anul trecut. A inceput de la jumatatea lui iunie cu program redus ( 9-13 ) , in luna august a avut vacanta, iar din septembrie a mers la program lung ( 9-18 ). Eu am inceput serviciul la sfarsitul lui august, cand a implinit ea 2 ani, si am considerat ca ii trebuie o perioada de acomodare avand in vedere ca a stat numai cu mine. De aceea am ales sa o dam la inceput la program scurt. ( bine, ca pot spune ca s-a acomodat abia in decembrie )
Ma tot gandesc la tine cum te-ai descurcat pana acum cu doi copilasi mici, iar din toamna cum vei face fata la 3... Sau poate o sa jonglezi cu ei si o sa-ti fie chiar mai usor in noua formula, avand in vedere experienta de pana acum . Te mai ajuta cineva ? O bunica, etc ?
ana_25, cum, mai, sa uiti cand iti schimbi semnatura ? Pai eu si acum numar cu mandrie fiecare saptamana, desi sunt la a doua sarcina
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 21+
office spune:
O reteta de ciocolata de casa stie cineva?numai pofte imi faceti aici
Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
alexuza spune:
Bebelina mea iarasi si-a gasit o pozitie sa ma faca sa ma stresez.
Nu stiu cum sta dar simt ca ma loveste in col
zilele trecute cand a mai stat asa m-am urcat cu picioarele pe pereti si cu nelipsita pernuta de sub fund in cateva ore s-a mutat, problema este ca acum ma doare stomacul si cred ca pozitia aia ma va face sa vars
cumnata mea zice ca nu este ea asa fortoasa incat sa faca colul sa se deschida DAR MIE MI-E FRICA DE FIECARE DATA
Cum sa mai stau????
Burtica de 24 saptamni si 4 zile