Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 2
tanamera spune:
Buna dimineata gagici!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Abia mai scriu dupa atatea torturi,clatite...
Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre in legatura cu patutul,cred ca deja m-am hotarat si am si gasit pe un site romanesc.
Aniast felicitari pentru vestile de la eco,sper ca te-ai mai linistit.Daca poftesc la gem de gutui o sa stiu unde sa apelez.
Mihaelka eu am renuntat la unghiile aplicate in martie si inca ma chinui cu ele,isi revin destul de greu dupa atata pilire.
Va pe toate!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza Nerantula multumesc de lamurire...eu intelesesem ca se plafoneaza suma finala. exact in ce lege apare limitarea la acest plafon? la ce art. si in ce lege...ca acuma nu mai gasesc sa mai studiez o data....??? si sa ma imbat cu apa rece... mersi inca o data. Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
OUG 158/2005 actualizata, art. 10 (1)
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
vanyy2009 spune:
sunt foarte uituca de la un timp ....acum am uitat ca azi schimb si eu semnatura
20+
Klarisse spune:
citat din mesajul lui vanyy2009 asa mai merge.... 21+ |
Felicitari pentru semnatura..
Klarisse graviduta 20+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Buna dimineata fetele, Multumim de capitol nou care sigur va fi numai cu vesti bune! La Multi Ani! tuturor care isi serbeaza ziua numelui astazi sau chiar si cea de nastere! Multa sanatate! Eu as vrea sa gust din toate cate putin, mai ales din gogosi (parca oferea cineva? ) Eveline, ce fac puiutii de pisica? cati sunt? Sa-ti traiasca! Felicitari pentru vesti bune de la eco Kiti, la Traian Doda am facut liceul...cred ca am elucidat misterul - eu nu il cunosc personal pe sotul tau dar se cunosc ai nostri soti intre ei, daca am inteles bine au fost chiar vecini in Pipirig? Ce mica e lumea |
Chiar ca e mica . Da, in Pipirig a copilarit si Dragos. Cum il cheama pe sotul tau, ca acum ma piseaza al meu sa stie
Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006
Andreea82 spune:
citat din mesajul lui kiti2205 Chiar ca e mica . Da, in Pipirig a copilarit si Dragos. Cum il cheama pe sotul tau, ca acum ma piseaza al meu sa stie Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Dumi
summertime spune:
cine intreba de arsuri?? mie imi trec cu miere
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu