Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 3
zozela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Haaaaaaaaaaa????!!!! Stati asa, ca mi-a ramas covrigu-n gat! |
Hai maaa!! Nu citisi? Era Boc,si-l dorea el!!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
ana_25 spune:
Cu atatea bunatati mi-e rau deja.Mi-ati facut pofta de bunatati
Am mai pus poze in album.
Ana20+
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutza mersi mult din nou nerantula Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Cu placere ... imi pare rau de vestea proasta, stiu cum e ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Hai maaa!! Nu citisi? Era Boc,si-l dorea el!! |
Oricum, daca nu esti inca hotarata, sa nu sarim cu concluziile ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita
eveline spune:
Buna ziua fetelor!
Aveti un stil infernal de a scrie...am citit oarecum pe diagonala, sa prind esenta...daca ma punea sa citesc tot ce ati scris nu cred ca mai ajungeam la zi...
Multumesc de urarile la adresa pisoilor...sunt 4 si sunt niste scumpi, evident...si mamica lor e un exemplu. Nu s-a despartit de ei decat o data de cand i-a facut si atunci cu chiu cu vai. Pana atunci i-am dus eu mancare si apa la botic...atata-i mai miroase si-i mai spala si-i aranjeaza...
Zozela, chiar citind pe diagonala nu a putut sa-mi scape faptul ca s-a intamplat ceva...aaaa...ne spui? Intr-adevar in spatiul virtual nu-i o noutate ca nu stii cu cine poti vorbi si ce se poate intampla dar noi suntem strict curioase de ce s-a intamplat acum...hai nu ne mai tine in suspans pls..
Am citit si ca incepem sa venim cu vesti, bune evident, de pe la morfologii......tot asa inainte, felicitari!
20+ si mamica de Bianca
andra_b spune:
Voi stiti ceva de:
http://www.miresici.ro/showthread.php?t=28471&p=3306679#post3306679
?
-----------------------------
20+ cu bebe mic
LoraG76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zozela
Hai maaa!! Nu citisi? Era Boc,si-l dorea el!! Mamica lui Mihai si cu la purtator! |
Lora, mami de Iustina si 25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)