Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_25 spune:
didadi,adelena foarte fainute nume ati ales pt bb-ii vostrii.Pe a mea fica o va chema Maia Elena.
Ana20+
luyproblema e ca am facut acum trei sapt doua ecografii.Una la doctorita mea si una 4D la un centru med.Conform spuselor dr mele,azi as avea 21 sapt,conform ecografului 4D,abia poimaine as avea 21 de sapt.Nici eu nu mai stiu dupa care sa ma iau.Sapt viitoare ma duc din nou la eco si poate ma lamureste si pe mine.Pana atunci...
Ana20+
adelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexuza Bebelina mea iarasi si-a gasit o pozitie sa ma faca sa ma stresez. Nu stiu cum sta dar simt ca ma loveste in col zilele trecute cand a mai stat asa m-am urcat cu picioarele pe pereti si cu nelipsita pernuta de sub fund in cateva ore s-a mutat, problema este ca acum ma doare stomacul si cred ca pozitia aia ma va face sa vars cumnata mea zice ca nu este ea asa fortoasa incat sa faca colul sa se deschida DAR MIE MI-E FRICA DE FIECARE DATA Cum sa mai stau???? Burtica de 24 saptamni si 4 zile |
Si eu il simt uneori jos de tot, de parca ar vrea sa iasa, ceea ce la David nu am simtit.
La fel, uneori se pozitioneaza cred ca sub stomac pe care mi-l ridica pana sub coaste si mor de durere La fel, la David acest discomfort l-am simtit abia de prin luna a 8...
Oare ce ne mai asteapta?
23+ si mami David 03.05.2005
office spune:
citat din mesajul lui ana_25 didadi,adelena foarte fainute nume ati ales pt bb-ii vostrii.Pe o mea fica o va chema Maia Elena. Ana20+ |
La multi ani atunci!
Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
summertime spune:
RETETA CIOCO DE CASA
jumatate kg de lapte praf
100 grame cacao
jumatate de pachet de unt
800 g de zahar dizolvat intr-un pahar de apa, pe foc( se poate si mai putin, dupa gusturi, 1 kg e maaaxim)
....
laptele praf se amesteca bine de tot cu cacao, apoi se toarna peste astea siropul de zahar, se amesteca iar, se adauga untul. bineinteles iar se amesteca si repede repede, sa nu se intareasca :) se pune totul intr-o tava/forma si se lasa afara, in frigider in functie de cat ai rabdare sa o lasi.
eu NU am facut aceasta reteta, doar am mancat-o , nu stiu info suplimentare
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu
office spune:
citat din mesajul lui summertime RETETA CIOCO DE CASA jumatate kg de lapte praf 100 grame cacao jumatate de pachet de unt 800 g de zahar dizolvat intr-un pahar de apa, pe foc( se poate si mai putin, dupa gusturi, 1 kg e maaaxim) .... laptele praf se amesteca bine de tot cu cacao, apoi se toarna peste astea siropul de zahar, se amesteca iar, se adauga untul. bineinteles iar se amesteca si repede repede, sa nu se intareasca :) se pune totul intr-o tava/forma si se lasa afara, in frigider in functie de cat ai rabdare sa o lasi. eu NU am facut aceasta reteta, doar am mancat-o , nu stiu info suplimentare ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu |
multumesc mult...pare apetisanta!
Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Klarisse spune:
citat din mesajul lui summertime RETETA CIOCO DE CASA jumatate kg de lapte praf 100 grame cacao jumatate de pachet de unt 800 g de zahar dizolvat intr-un pahar de apa, pe foc( se poate si mai putin, dupa gusturi, 1 kg e maaaxim) .... laptele praf se amesteca bine de tot cu cacao, apoi se toarna peste astea siropul de zahar, se amesteca iar, se adauga untul. bineinteles iar se amesteca si repede repede, sa nu se intareasca :) se pune totul intr-o tava/forma si se lasa afara, in frigider in functie de cat ai rabdare sa o lasi. eu NU am facut aceasta reteta, doar am mancat-o , nu stiu info suplimentare ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 23 saptamani cu |
Klarisse graviduta 20+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
nike974 spune:
alexuza,
bebelul isi gaseste pozitia pe care o considera favorabila.
Duracell da numai picioare in stomac.
noroc ca vomit de la mama natura,ca sa nu aiba bebe sa sa imi dea inapoi,cand da suturi in stomac.
ana_25 spune:
oramona,office multumim frumos!
Anul asta o pupa doar tati dar la anu'....o mananc toata
Ana20+