Nelamurire...

Nelamurire... | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am si eu o nelamurire. Am avut ultimul ciclu pe 8 mai, m-a tinut 4-5 zile ca de obicei, apoi sigur am avut ovualatie (era o scurgere albicioasa, vascoasa, am si o candida mai nou dupa ultimele analize), apoi ieri a inceput sa curga ceva maron, putin apoi din ce in ce mai mult. Aseara dupa ce am facut efort la aerobic si dupa dus a inceput sa curga sange mai mult, si acu sunt chiar "pe stop" de-a binelea. Dimineata a curs chiar un cheag f inchis la culoare. Eu nu am avut niciodata astfel de dereglari, sa imi vina de 2 ori intr-o luna sau chestii din astea. Mai e de precizat ca vinerea trecuta am avut un contact relativ neprotejat (s-a pierdut prezervativul pe undeva :D) si a doua zi am luat postinor. Sa fie de la asta? Dar au trecut 5 zile de cand l-am luat si apoi au aparut scurgerile. E posibil sa se instaleze o sarcina atat de repede si eventual sa o elimin de la pastile ? Mi se pare ciudat doar pt ca nu mi se intampla asta niciodata :(
Maine merg la doctor dar pana maine...poate v-ati confruntat si voi cu ceva de genul asta.
Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cred ca doctorul va vedea si va sti cel mai bine ce ai acolo .... pana maine nu e asa de mult ... multa sanatate
ma gandesc sa fi ramas prezervativul acolo ??? zic si io , nu stiu ....

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Crinutz cred ca-i de la postinor, din cate imi amintesc eu, chiar scria pe prospect ce reactii poate sa dea, daca il mai ai, ia-l la citit si puricat. Bine ca mergi la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

andanii stiu ca nu mai e mult dar eu sunt mai curioasa din fire :D merci oricum. Prezervativul nu mai e acolo sigur , l-am scos dar ma gandesc sa nu se fi scurs din el. De asta am si luat pastila.

Am citit acum prospectul si zice ca ar da sangerari intramenstruale la 2-3 zile de la administrare. Sper sa treaca pana maine ca sa se poate si uita pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Da, de la postinor iti vine ciclul in cateva zile indiferent cat timp a trecut de la ultima menstruatie. Poti fi linistita ca si-a facut efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Ok, am inteles ca pot fi sangerari dupa pastila insa e de-a dreptul f mult, curge mai mult decat la un ciclu obisnuit... :( Abia astept sa vina maine sa merg la doctor, mi-e sa nu ma apuce vreo hemoragie mai mare !

Mergi la inceput