MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 2

brindusik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
bene bene, luni o sa modifichez io tabelul .... e bine brandusikule ????? da nu ma sabota si nu-mi pune doi purcei apropo tu ai pus poze in contul comun ?????? daca nu , hai sa te vedem pleaseee |
unde sa pun poze

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Somleac spune:
uff ce de le mai scrieti!!!!!
Eu m-am ridicat din pat . Sa-i deie Dumnezeu sanatate maseuzei mele ca m-a pus pe picioare, intr-o sedinta de masaj in care am de doua ori si lesinat o data , din cauza durerii. Dar ce-i mai important ca functionez, e drept ca cu supozitor in
si calmante, dar ma misc.
Nici nu se putea altfel pentru ca ne pregatim de licitatie la lucru, Daria a avut azi concurs de pian in Ungaria ( a luat locul I), sotul s-a facut cavaler al vinului si a avut parada si petrecere la care a trebuit bineanteles sa particip, maine plecam la Oradea, la concurs de majorete ( tot Daria), ramanem peste noapte la Felix , deci trebuie facute bagaje...... Doamne ca mi-e mult si sa le scriu..... deci nici intr-un caz nu ma vad zacand in pat in asemenea context.
Am fost monti pana in seara asta cand m-am porcit cu un ecler. Pai mi-am bagat picioarele ca doar o viata am......
Andanii revin si arat cauta-te domle de hormoni, vezi cum stai la capitolul carente, apropo astia cu biorezonanta ma tot intrebau daca nu sufar de depresii, cica primele simptome ale dereglarilor hormonale astea ar fi: depresii si insomnii.
Mie in orice caz e aproape a 2 a saptamana de tratament dar picioarele mi s-au dezumflat.
Na ma duc sa vad cum e cu un
.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

brindusik spune:
somleac tare finalul mesajului ..felicitari feititei..oficial a devenit eroina mea
andani na ca am pus si poze cu mine p'acolo
daca va spun ca ma cheama si Elena primesc multe pentru floricelele mancate azi
?

Nicoleta spune:
Poze? Unde, unde??
Am cumparat azi quinoa boabe, lapte de migdale, gris de hrisca. Acum sa vad ce-oi face cu ele... Laptele de migdale imi plaaace la nebunie!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

brindusik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Poze? Unde, unde?? |
ti-am scris pe PM...deci..you've got mail

Nicoleta spune:
Primit, multumesc! Ma uitam pe poze, eu pe laptopul asta nu am poze decat din ian 2010. Deci nu pot sa ma arat decat grasa :((. Oricum cu mine am poze putine, ca nu ma pozeaza nimeni prea des...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

brindusik spune:
nicoleta ti se pare ca eu as fi altfel decat grasa?

Monnvas spune:
Pupici pt Montigagici.
Somleac, si n-ai caftit maseuza dup-aia? Apropo, dup-aia sa ne zici si noua cum e cu cavalerii Sa stiu daca-l pun si p-al meu sa se faca
[ma rog, main idea era ca cu 4 copii si atatea activitati se gaseste totusi loc si pt ]
Andanii, si eu zic sa te cauti de hormoni
Brindusik la multi ani, fa cinste cu ceva Monti.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Eu am avut zi de alergatura, asa ca am mancat pe fuga:
md. 1 felie drob
p. alune (ca la bufetul de la universitate e cea mai monti chestie)
c. iarasi drob
Mno, drobul sper sa fie cat de cat monti, dat fiind ca cica-s in faza 2 cre' ca am voie, nu? (intreb si eu post factum)
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Na ma duc sa vad cum e ![]() ![]() |
Ei, Somleac, cum e?
Ce tare esti!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image