MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 15
brindusik spune:
nicoleta ti-am spus io ca fetel vor sa te vada si sa nu stergi adresa aiao fost de ajuns sa se ridice un cap al rautatilor cu o vb si gata
io spun sa te linisteti si sa nu mai fii asa speriata...ca sa te simti mai bine gandeste-te ca am aceleasi kg ca si tine la aceeasi inaltime...tu fiind cu 2 nasteri la activ si eu cu nici una...daca ar fi sa fac cum faci tu...ar trebui sa nu mai ies din casa(desi zilnic incerc sa-mi fac curaj)
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Nicoleta spune:
Mai pe seara, da?
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Mai pe seara, da? ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Eu astept,ca pe mine nu ma intreci cu siguranta!Da am si eu un avantaj al excesului de grasime,am tenul frumos si intins!Macar atat.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
maya_m spune:
citat din mesajul lui andanii da ia pune si tu poze cu tine proaspete cu tine si mai faina ,..... hai repejos , nu te lauzi ???? hmmmm [ |
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Si ioooo "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
pe bune ???? hmmmm ce bine ma simt ia arata si la fata poze cu tine sa le vad pe ale tale cat de groaznice sunt trimite linkul pe pm daca nu vrei sa postezi andanii |
Nicoleta spune:
Maaai, eu is peste hotare abia din septembrie dar da, recunosc, vreo 2 sunci le am de aici... Pun si eu poze, ok, ok... Dau un bip dupa ce le pun, da? Acum culc plozii.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
ninha spune:
citat din mesajul lui andanii ninha ce fainnn ... si in ce zona locuiesti ???? |
In Bucovina. Tu? Ce tare ar fi sa fim vecine!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
ninha spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ninha, lucrezi la IH??? Pe mine me batea gandul sa iau niste cursuri la ei dupa ce face bb 2 ani... Mai ales ca il cunosc si pe the big boss [ma rog, chestia asta mai mult ma incurca ca stii cum e, cu prietenii e bine sa lucrezi ] |
Da, stiu cum e. Fa-te ca nu-l cunosti. Acolo esti clientul lui, deci stapanul lui!
oricum (fara reclama, da? nu fac nici o reclama ca tu esti din Buc si eu din TM), eu sunt adepta convinsa a stilului IH, asa ca... toate panzele sus si du-te cu incredere!
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Eu le-am si sters ma pe alea! Am mai scris, nu vreau sa ajung de rasul forumului intreg :D. Cand ajung la 70 (kile, nu ani!) mai pun altele! Oricum, va pot spune fetele care m-au vazut ca nu sunt cine stie ce, ele mi-ar fi dat 45... par mai grasa decat sunt... ciufulita, cu copilul in carca, sleampata... Nu stiu domle cum fac austriencele astea de sunt mereu ZEN! Eu sunt mereu pe fuga, obosita etc. si mai si gafai sub greutatea-mi! Astea sunt slabe, 98%!! Si au un ten de invidiat, 95%! Cu copii cuminti! Haine bine alese... ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Ha-ha-ha! Nico, hai ca ma distrezi! pai ce, crezi ca alea fac ceva pe acasa? stau toata ziua si-si fac unghiile!
Ninha, mami lu' Mirci