Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hei lasa vanessa..ca mias fi dorit eu sa fiu ca tine
tu iti faci bagaj ptr nastere si eu ptr operatie
deh....

dar DD ma va ajuta si voi fi si eu ca tine

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Saptamana viitoare imi pregatesc si eu bagajul pt maternitate. Sper totusi sa mai aiba Albert rabdare vreo 2 saptamani.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi30

ancaella te rog activeaza-ti PM sau emailul ...vreau sa-ti scriu

pisi30 am PM-ul activat, l-am folosit deja pentru citeva mesaje private - nu merge?

Mergi la inceput

amr 1 ziiiiiiiiiiiiiiiiii

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult, nu stiu daca va mai amintiti de mine (infertilitate masculina, 1 fiv nereusit gynera dec 2008). Vreau sa va spun ca am facut al doilea fiv la chisinau in mai si a reusit!! E mai aproape decat Bucuresti (sau Ungaria) ceva mai ieftina procedura, in schimb pe medicamente am dat cel putin dublu decat ultima data.
Sunt abia in saptamana 5 si mi-am facut bhcg-ul care cred ca e in regula (z 14 de la transfer - 178 si z 16 397). Inca nu imi vine sa cred ca am reusit!!!
Felicitari Vanessa! De cand nu am mai intrat eu, iata ca mai ai putin si nasti. Multa sanatate!!! Cu ce doctor vei naste?
Pogonici, sper sa ai o operatie usoara.
Ancaella, sotul meu a avut o perioada in care sperma a devenit din ce in ce mai slaba. Eu am observat ca in prima parte a anului pana in primavara, gigeii nostri sunt mai buni -probabil din cauza caldurii, in vara si in toamna se deterioreaza... Si cu toate vitaminele pe care le-a luat, nu am mai ajuns niciodata la valorile de la prima spermograma (care si aia era proasta: 2 mil). La noi nu este varicocel. Ati verificat asta? Avem un prieten care a ajuns de la oligospremie la normospermie la cateva luni dupa operatie.
Pupici

Mergi la inceput

felicitari anca

ai facut FIV cu ct moshin vaceaslov ???????

si eu anul trecut acolo am vrut sa merg...dar sau inchis granitele
si acum noi am ramas pe budapesta hotarati

sarcina usoara

Mergi la inceput

Multumesc, pogonici.
Da, cu dl Mosin am facut. Stiu ca ai inceput si tu anul trecut un fiv la chisinau. Nu stiam daca l-ai mai finalizat. Imi spunea dl dr. despre un cuplu din Iasi care a inceput FIV-ul si a fost foarte stresant, au reusit sa faca punctia si transferul dar "nu s-a primit". Ma gandeam ca e vorba de tine...
Sa dea Domnul sa reusesti!!! E super daca ati gasit un medic cu care sa va intelegeti bine in ungaria. Cat faceti pana acolo? Mergeti cu avionul? Pe perioada fiv-ului veti sta acolo, nu? Ca imi inchipui ca e f greu sa faci naveta.
Pupici.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

POGONICI se apropie ziua cea mare.
ALINA ma bucur ca ati reusit. Multa sanatate si bebe sanatos si la termen. Sarcina usoara.
Eu o sa nasc cu dr Grigore Mihaela. Abia astept sa mergem miercuri la control si sa vedem cum vom face...Albert a fost foarte agitat aseara. Am crezut ca o sa isi scoata funduletul prin burta mea. L-a filmat sotul.

35+

Mergi la inceput

Multumesc, Vanessa.
Cred ca e super, acusi o sa stea pe burtica, nu in burtica. :) Eu as sta sa ma uit la bebe vreo saptamana, ca la televizor. Cred ca e fascinant.
Dr. Grigore stiu ca e f buna, dar e super aglomerata, nu-i asa? Am fost si eu la fiv 1 sa fac o ecografie la ea si era o coada... Faci cezariana?

Mergi la inceput

anca..nu eu sunt acea care a inceput sa faca FIV la chisinau..eu nu am fost deloc..exact cu 2 sapt inainte de a merge la el..ne astepta sau inchis granitele pe 7 aprilie atunci

stii cine a inceput Fiv si nu a terminat tatyana....ea era ..si a reuist pana la urma FIV la greci si acum are deja o fetita

Mergi la inceput