Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

pogonici, bine macar ca nu ati pierdut banii... desi imi inchipui ca v-ati pregatit psihic pentru fiv si v-a venit foarte greu ca nu ati mai facut...
Ma bucur mult ca tatiana a reusit. E atat de bine cand auzi vesti bune!
Multa sanatate si bafta cu operatia.
Cam pe cand ati programat fiv-ul?
Pupici,
Alina.
PS: am atasat o semnatura, sper sa fie vizibila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

e posibil in septembrie sa fac FIV dar la budapesta...

vom face 2 in 1..adica concediu si tratamenttt..vom trage o fuga at si pana la viena si slazburg....

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

BUna fetele..si eu ma pregatesc de fiv la chisinau.la noi spermograma e jalnica-2 milioane de spartani cu 25 % mobilitate..iar eu am utern bicron.intrebare pentru alinuta..cat a costa tot?si cat a durat toata "aventura"noi in toamna ne pregatim sa plecam incolo..
multumesc anticipat penrtu raspuns!
aaa,am uitat sa ti urez sarcina usoara ,pupicei aspirantelor..va citesc in fiecare zi

Mergi la inceput

heeeei...ati iesit la strand???:)))

o zi racoroasa sa aveti..eu astpt aici raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Marig, multumesc pentru urare, sa de Domnul sa fie asa. noi am avut mai putin de 2 milioane de gigei, cu mobilitate mai mica, asa ca la voi in regula.
N-am avut curajul sa calculez cati bani am cheltuit in total. Procedura e in jur de 900 euro. In plus, am platit consultatiile si am dat cel putin 1000 euro pentru medicamente...
Protocolul e scurt (asta e foarte bine, mai putine intepaturi), am facut 10 zile de stimulare (cu menopur si bravelle, cetrotide pentru intarzierea ovulatiei). E mai convenabil protocolul scurt, dureaza mai putin si te intepi de mai putine ori. Cand mergi e bine sa vezi ce medicamente iti da, pentru ca am constatat ca cele din chisinau sunt mai scumpe, deci e mai avantajos sa le comanzi in romania (menopur este pe stoc, restul trebuie sa le comanzi, probabil). Pentru sustinere iau Crinone (care si asta e destul de scump, dar cred ca e f bun, dar nu se comercializeaza la noi).
Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma. Eu am facut o pauza de la forum inainte si dupa fiv, si mi-a prins foarte bine. M-am detasat putin si am fost mai relaxata.

Mergi la inceput

multumesc frumos ....eu am inteles ca ar 1500 dolari...deci,trebuie sa pregatim 2000 euro,lejer..
cred ca facem un imprumut in banca..ca m-a saturat sa astept..
doamne ajuta sa am noroc din prima,desi,,stiu ca la 2-lea,al 3-lea e mai cu noroc..
eu am sunat la chisinau,la centru mamei si al copilului sa aflu doar pretul,dar nu mi-a zi snimeni nimic..
peste 3 saptamani ma duc la prima consultatie..sper sa fie tot ok..
am mari emotii..

Mergi la inceput

alinuta. te intreb mai multe sper sa nu te superi

.dar voi in afara de infertilittae masculina ati mai avut ceva probleme??
tu inainte e FIV ai fcaut analizele de trombofilie?????
ce dimensiuni au avut foliculuii tai la punctie???
ce tratam tia dat dupa ET??
in timpul stimularii ai facut eco incepand cu ce zi?
estradioulul ti la masurat?? in ce zi???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

am uittat ceva

dar progesteronul ti la masurat??? cand???

Mergi la inceput

eu am facut toata analizele acu 2 luni..sunt bine..am avut prolactina marita,dar,cu tratamentul lui andritoiu s-a rezolvat.
problema mea acuma ramane uterul bicorn..
descoperit cand am facut HSG..desi,din cate am citit pe net,aceeasta marlfomatie se poate descopri la laparoscopie..
fetelor,voi ce ziceti???

Mergi la inceput

pana nu ma intorc de la operatie nu va mai scriu'

va pup dulce pe toate si astept vesti bune de la voi si multe graviduteeeeee

sa va rugati ptr mine sa ma intorc sanatoasa si sa scap de neneocitul asta de hidrosalpinx care mia mancat viata

Mergi la inceput