Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata .
Ma bucur ca vine week-end-ul. Sper sa fie vreme frumoasa.
Va doresc o zi faina.
33+
pogonici1977 spune:
mmmmmmmmmmmmm
ce buna e cafeluta de la vanesa..graviduta noastra
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pysypisi spune:
Buna seara fetelor
Am intrat sa va anunt ca noi suntem bine,bebe creste are acum 1438 gr si este super activ.Si acum sa va spun ca in burtica mea se ascunde o FETITA!!!
Sunt super fericita ca Dumnezeu mi-a dat exact ce mi-am dorit
Va pupik pe toate si va doresc mult succes si sanatate tuturor
+30
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
doame ajuta psipis...dar ce ma bucur ptr tine...dar la inceput parca tia zis ca aveai baietel si acum sa schimbat in GIRL????
ce frumos....
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 doame ajuta psipis...dar ce ma bucur ptr tine...dar la inceput parca tia zis ca aveai baietel si acum sa schimbat in GIRL???? ce frumos.... anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Nu mi-a spus de la inceput ca este posibil sa fie fetita!Mult succes la operatie
+30
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
multumsc
dar e prea liniste la noi
de ce ?????????????????????
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 multumsc dar e prea liniste la noi de ce ????????????????????? anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
Buna fetele!
Pogonici,de cateva zile voiam sa ti spun, ca o fata de la Fiv Sibiu cu hidrosalpinx, a facut punctie si i a scos lichidul si apoi FET, daca am retinut bine.Pe 8 parca trebuie sa faca testul. Nu vreau sa te pun pe ganduri dar am zis ca e bine sa stii ca mai exista optiuni, decizia iti apartine.Pupici tuturor!
Dumnezeu ne va ajuta!
pogonici1977 spune:
ok..vanisanita..sunt de acord cu tine..dar fata aia ia reusit FIV dupa puctia hidro????
la mine hidro e in staree avansta si in cant ff mare....eu sincer nu risc nici un FIV sa fac cu punctia lui hidro...
plus ca eu nu ma simt bine din cauza lui hidro..cand racesc am niste dureri...
eu SUNT FERM HOTARATA SA SCOT TROmPELE
poate alte fete merg la risc si daca nu le iese primul FIV prin punctia lui hidro incearca si al 2 FIV sau le scoata
dar eu nu imi permit decat un FIV si atat ptr totdeuna..mam drogat ultimii 3 ani cu hormoni si nu mai rezist
Ancaella spune:
Buna fetelor, va poftesc la capucino, cafea sau ceai.
Iustine_ste - mersi
Am o intrebare - dupa cura de puregon, pregnilul poate induce ovulatia chiar daca e ziua 9? In ziua 10 trebuie sa fac inseminarea.
Si ce parere aveti - doar un folicul de 18 in ziua 8 si restul mai mici de 11, 10, 8, 6 - pot fi sanse in acest caz?
Si dupa inseminare se poate presta? Sau trebuie sa stam cumintei si sa asteptam? Intreb in ideea cu ovulatia - mi se pare cam devreme in ziua 10 - ca daca nu e indusa sa mai prestam si noi dupa inseminare, pt orice eventualitate, sau trebuie sa stam cuminti?
Mersi mult!