Moldovence aspirante sau gravidute(24)
Raspunsuri - Pagina 15
pogonici1977 spune:
ooooooooooo..deplhinas lume noua????
da si tu o cafea frate...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Fetelor va multumesc pt urari. Maine sau poimaine o sa fac un EKG si apoi mergem sa facem internarea. Sunt curioasa cata rabdare mai are strumfinelul.
37+
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 ooooooooooo..deplhinas lume noua???? da si tu o cafea frate... anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
cu lapte si miere...si asa afara e o vreme super aiurea...numai sa dorm imi vine.
vanessa80 spune:
Trezirea! Va astept la .
Ieri am facut EKG si totul e ok. Azi mai verific odata bagajelul si maine ii pregatesc lui tati hainutele pt Albert, pe care o sa ni le aduca la externare.
LA MULTI ANI! celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui.
37+
pogonici1977 spune:
o drgaguta noastra de vanesaa...nea ultima cafeluta inainte de a fi mamica....
sa ne ptr ea si bebe ei..sa fie sanatosiiiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
sophie76 spune:
vanessa sa te ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa ai parte de o nastere usoara si bebe super sanatos si mincacios!!!
pogonici1977 spune:
fetelor vreu un ajutor de la voi..sfaturi
miam facut hormonalele de ziua 3 si astea sunt rezultatetele
FSH 11,4 mUI/ml-- faza foliculara 2-10
LH 5,84 mUI/ml- faza fol 1,1-11,6
Estradio-59,8 pg-ml -fz fol 12,5-160
prolactina37,3ng/ml-fz fol2,39-25,12
deci prolactina este marita.....de ce nu stiu
cele care stiti sa mi dati un sfat va rog sami spuneti ce sa fac..ca nu pot aj acum la nici un dct sami vada rezultatul
sophie76 spune:
pogonici, din cite ma pricep eu sit e cam asa: FSH ul e cam maricel, dar abia dupa o valoare de 12 e ingrijorator, raportul lh/fsh este subunitar ceea ce e ok nu e semn de PCOS , raportul fsh/lh este mai mic de 2,5, iarasi bun , estradiol ok, iar cit priveste prolactina e f sensibila la stres, si mie mi a iesit mare la un moment dat ,cam tot asa 75, dar cind am mai repetat o era in limite normale. Stiu ca tu ai trecut recent printr o celioscopie, plus alte posibile surse de stres (acum presiunea financiara/sociala afecteaza pe toti) acestea pot contribui la o prolactina marita, deci eu zic sa o mai verifici si n lunile urmatoare, eventual cind te simti mai relaxata.
Multa sanatate si mult succes!