Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai mai dar ce e asa de liniste pe aici??
pe vanessa o intelegem .........ca nu mai poate ..dar restul pe unde umblaaaaaaaaaa??????

ia sa va poate poate

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

daca tot vam trezit sa va dau
cafeluta de dim

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

POGONICI multumim de .
Azi dimineata am fost si am repetat analizele. Maine dupa-amiaza o sa avem rezultatele. Sper sa fie totul bine si sa nu fie foarte scazuta hemoglobina.
VASILASANITA d-na sau d-nul Socolov si mi-am adus aminte si de d-na dr. Cojocaru ( de la Medis).

37+

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va astept la .
M-am trezit la ora 5 si nu am mai reusit sa adorm.Am deschis geamurile, ca am senzatia ca nu imi mai ajunge aerul...

37+

Mergi la inceput

desteptareaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hai ca va dau o

Mergi la inceput

mai dar unde vati ascuns toate??? ca la mare sau la munte nu cred ca vremea nu tine cu voi ci cu mine..cas pacienta si ca sa numi faca in ciuda da ploaie ......si uite asa nu mi se face dor de vacantte nici vb cu asa vreme

cafeluta nic??? la orizont
eu de azi bag naturiste eu si sotul
acu ma imbat cu ceai de cretisoara

Mergi la inceput

Salutare! Azi va dau eu .
Pe la sfarsitul saptamanii viitoare o sa-mi tin puiul in brate. Colul e scurt de 15 mm si deja incep sa elimin si dopul gelatinos. Pe 1 iulie mergem iar la control. Sper sa stea pustiul cumintel pana atunci.

37+

Mergi la inceput

de azi intro sapt vanesa va fi mamica implinita

uraaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

vanessaacus vine bebe

pogonici cum merge treaba ? te'ai recuperat total? de acum ce urmeaza???

16+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

nu mam recuperat..ba chair mie f rau de asta noapte..au venit si rusii..si acum sunt terminata de durrei de burta si spate..

dra nu pot lasa sa treaca timpul..ca acus e toamna si eu treb sa fiu gata cu toate.....pana ma refac eu total treb sa ma apuc de analize de FIV si de marti dau startul fac hormonalele de z3

Mergi la inceput