Moldovence aspirante sau gravidute(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

pogonici Doamne ajuta, sa iasa totul bine.
recuperare usoara.
te asteptam cu vesti bune

fetele, cine serveste ????

15+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu o sa servesc
bun venit fetelor noi. sa spuna cine vrea sa fie trecuta pe lista. cred ca a mai solicitat cineva acest lucru, dar am uitat.
zi buna va doresc si cu racoare de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Vin si eu cu o limonada. Ma dispera caldura asta. Nu am putere sa fac nimic.
POGONICI sa fie totul bine. Refacere usoara.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Ce bine ca a plouat. S-a mai racorit un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancaella spune:

Buna fetelor! Am venit si eu o fuga pe aici - vad ca intre timp avem vesti bune - ce bine!

vasilasanita - felicitari! sarcina usoara, nastere usoara si bebe sanatos!!!!
Referitor la intrebarea ta - N-am mai facut inseminarea din cauza azoospermiei aparute dupa oligospermie. Acuma investigam ce s-a intimplat. Exista urologi specializati in infertilitate? Stie cineva? Stiti vreun urolog specializat in infertilitate pe la noi (Iasi)?

pogonici - mult success cu operatia - te asteptam cu vesti bune!!!
Multa sanatate!

vanessa80 - cu ocazia propusei inseminari am aflat o gramada de chestii despre noi, ceea ce n-am reusit in suceava ... deci sunt multumita oarecum si mergem inainte.

pisi30 - ti-am trimis eu un mail - te rog sa-mi zici daca l-ai primit si daca poti sa-mi raspunzi. Mersi.

alinutz007ro - Felicitari!!! sarcina usoara si bebe sanatos!!
Da, am verificat si de varicocel - cica ar fi un inceput, dar l-a remarcat ffff greu la eco - urologul n-a gasit nimic - si din cite am inteles ar trebui sa se dea inapoi cu tratament. mai investigam...

Va pup! Multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Salutare! Va astept la .
Sper sa nu mai fie la fel de cald cum a fost ieri. Nu prea am reusit sa dorm asta-noapte din cauza caldurii.
ANCAELLA voi aveti nevoie de medic androlog, dar din pacate nu este in Iasi.
Maine mergem la eco de 36 sapt. Abia astept sa vad ce ne mai zice dr.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Pogonici, sper ca a reusit operatia si ca te simti bine.
Alte probleme in afara de infertilitate masculina nu am avut.
Scuze, nu stiu ce-i aia trombofilie, nu am facut analiza asta, cred. Inainte de fiv 1 (dec 2008 la Gynera) am facut tot setul de analize la hormoni, histero, lama, papanicolau etc. Acum nu am mai repetat decat alea pt gravidute -hiv, toxoplasomza, rubeola etc.
In timpul monitorizarii mi-a luat estradiolul de vreo 2 ori, dar nu stiu cat a iesit ca rezultatul s-a dus direct la dl. dr. Noi am inceput din ziua 3 stimularea dar ar fi trebuit din ziua 2. Urmatoarea data cand am fost la monitorizare a fost in ziua 6 (a ciclului) si apoi in ziua a 12-a de tratament. In ziua a 15-a am facut punctia si apoi in ziua a 19-a (in functie de embrioni) -transferul.
Nu stiu ce dimensiune au avut foliculii la punctie. Au fost mai multi, dar doar cu 6 s-a facut ICSI (cei mai buni, cu care se poate lucra). Toate 6 au fost fertilizate si au rezultat embrioni. Pana in ziua a 4-a, cand am facut transferul, au mai ramas 4 (2 au fost dati deoparte ca aveau fragmentatii): 2 de calitate A, 1 de calitate A spre B si 1 care era mai micut. Noi i-am pus pe toti. Am avut ocazia sa vedem pozele cu embrionii nostri inainte de ET. A, ceva important: transferul este realizat nu pe o masa ginecologica ci pacienta sta in pat; sunt implicati 2 doctori: unul urmareste ecografic pozitia optima pt plasarea bebeilor si celalalt manuieste cateterul.
Dupa ET am luat Crionone -progesteron, cate 2 pe zi. Pe tot parcursul tratamentului am luat dufaston, femoston (roze) -estradiol, dexametazona, aspirin cardio si acid folic.

Observatii: la ecografia realizata inainte de inceperea tratamentului (in ziua 3) aveam un ovul persistent pe unul dintre ovare. Am facut punctie si am inceput tratamentul.
Am avut endometrul bun acum, fata de primul FIV. Oricum, tratamentul d-lui Mosin este mult mai complex si este adaptat pentru fiecare pacienta.
Maine ma duc la prima eco, tot la Chisinau, sa vedem cum evolueaza si ce tratament ne va recomanda in continuare. Sunt curioasa daca o sa se ridice restrictia la sex...
Te-am lamurit, Pogonici? In Ungaria cum se face?

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

alinuta. te intreb mai multe sper sa nu te superi

.dar voi in afara de infertilittae masculina ati mai avut ceva probleme??
tu inainte e FIV ai fcaut analizele de trombofilie?????
ce dimensiuni au avut foliculuii tai la punctie???
ce tratam tia dat dupa ET??
in timpul stimularii ai facut eco incepand cu ce zi?
estradioulul ti la masurat?? in ce zi???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Nu mi-a masurat progesteronul. (decat inainte de fiv 1).
A, am uitat sa spun: in tratamentu; de dupa ET am facut si cate un Choragone (echivalentul lui Pregnyl) in seara transferului si apoi peste 5 zile.
Marig, nu stiu nimic despre afectiunea ta... :(
Ancaella, multumesc pentru urari. sper sa functioneze tratamentul cat mai repede.
Pupici

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

am uittat ceva

dar progesteronul ti la masurat??? cand???

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

aLINUTA.da mi te rog o adresa de mail...sa te mai intreb si altele..
sper sa nu te superi..
merci
pongonici,sa dea domnul sa fie totul in regula .te pup,doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

eu pot sa fac toate analizele la medicover,inainte sa merg la mosin?pentru angajatii de la firma naostra,analizele sunt gratuite..sau trebuie sa se le fac neaparat la chisinau?
nu de alta,dar as mai economisi niste banuti(intre timp sotul meu a ramas fara job.si nu e usor deloc sa muncesc si sa adun de una singura)
multumesc frumos!

Mergi la inceput