PROTEST, 26 MAI, ORELE 11, LA GUVERN - cap (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

patronatele sustin reducerile propuse. nasol rau

uta28 este 19+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Camy FMI nu poate da decat recomandari guvernului, nu are autoritatea sa le spuna nu taiati de la mame, ma rog il doare pe el in sapca dc ne taie noua au ba.
Bafta fetele!
Eva se taie tot, nik nu mai da statul nici macar ceea ce este obligat de lege si de constitutie sa deie si sa respecte.(asta vom vedea dc ramane asa)

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

eu stiu asta..tocmai ca as vrea sa le sara putin in cap guvernantilor nostrii...
Stim acum clar ca s-au opus micsorarii cu 25% la bugetari.,...acum voi ce credeti ca vor spune cand vor auzi de mamici si copii????????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Si eu zic sa scriem la FMI, sa trimitem prin presa internationala, etc, chiar daca suntem prea mici ca sa ne asculte cineva, dar macar vor fi ceva ecouri. Sa vada Base si Boc ca suntem suficient de 'nebune' ca sa ne razboim pe toate fronturile. Nu cred ca avem ceva de pierdut...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Eu impart fluturasi in parcul Tei si in parcul Circului, luni si marti, nu pot mai devreme.

Mergi la inceput

cine e de acord cu scrisoarea?????
Haideti sa facem o scrisoare, sa o traducem in lb engleza..si duminica seara sa o trimitem atat la FMI cat si prin toata presa din europa si nu numai..'

ce ziceti??????

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

ei vor decide marti seara soarta noastra...
pt ca miercuri trebuie sa trimita scrisoarea catre FMI..

Atunci, ma gandesc ca daca se va vorbi si peste hotare cat mai mult de ce fac cei de aici...poate...cine stie...

Eu nu cred ca nu vor fi oameni cu functii inalte care sa nu intrebe macar, ce naiba face rahatul asta de Basescu..

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Hai sa trimitem si la UNIUNEA EUROPEANA

uta28 este 19+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Nu vreau sa par pragmatica, dar ...nu mai bine sa o intrebam pe L.Sandru(si nu nummai) daca e bine sau nu si in ce formula/formulare sa trimitem scrisori catre FMI? Ea e cat de cat in sistemu si stie cam cum se intampla genul aacesta de contacte cu oficialitatile si ma gandesc ca ar putea sa dea si ea un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_A_T_A spune:

Florin Chilian e alegerea "perfecta" pe post de menestrel la protestul nostru. Si-a stalcit in bataie iubita si a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru comiterea unui complex de infractiuni. Dar in rest este ...ideal. Are un merit major, pe care l-a remarcat probabil si doamna Sandru. Este vector de imagine al PSD.
De la ora 17 sunt invitat la REALITATEA FM. Voi prezenta cauza noastra cat mai coerent posibil. Cine are timp se poate lamuri intre 17 si 18.
Bogdan Draghici

PS - Nu am fost si nu sunt implicat politic, desi la ultimele alegeri l-am sustinut public pe actualul presedinte si am contribuit consistent la victoria sa din turul doi. Ce ironie a sortii, nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

O parere personala - va rog nu Florin Chilian. Este un politruc jenant al realitatii TV! iar imaginea sa nu va poate decat face un desrviciu.
parerea mea

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput