FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 9
vanessa80 spune:
ANA-M ideal ar fi sa nu iei nimic pt raceala, dar daca nu poti sa rezisti ai voie sa iei Osccilococcinum si Paracetamol ( simplu, nu sinus). Eu m-am tratat cu ceai caldut cu lamaie si lapte, nu am vrut sa iau pastile. Orice ai vrea sa faci, intreaba intai medicul. Multa sanatate.
Felicitari pt gemeni.
35+
amzulica spune:
Vanessa - mai ai putin, ce repede a trecut. Unde nasti si cu cine?
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
vanessa80 spune:
O sa nasc in Maternitatea Cuza-Voda din Iasi, cu dr Grigore Mihaela. Saptamana viitoare o sa stabilim exact cand o sa ma internez. Am niste emotii...
35+
amzulica spune:
Flyhigher - activeaza-ti PM-ul please, ca nu-ti pot raspunde.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
vanessa80 spune:
Maine mergem la controlul de 36 de saptamani. Avem niste emotii... Abia astept sa vad ce ne mai zice dr.
Ma chinuie ingrozitor caldurile astea.Nu prea reusesc sa ma odihnesc si sunt ca un zombi.
35+
ana-m spune:
Bafta multa vanesa! Rezista mai ai putin.
Si mie mi-e rau, mi-e greata, imi scade tensiunea la 8 cu 5.
Joi ma duc si eu la eco sa le aud inimioarele.
dariaioanaxx spune:
buna fetelor !
ma bucur ca am gasit forumul acesta si sper sa mai pot intra din cand in cand pe aici !
pentru unele dintre voi care nu ma stiu, sunt mamica unei fetite de 10 luni, obtinuta in urma unei FIV facuta cu dna dr. Laura; vreau sa va felicit pentru alegerea facuta si sa va spun ca in cele din urma toate ve ti deveni mamici, mai devreme sau mai tarziu !
eu in urma primei FIV care a fost un esec, FIV facuta la Medlife, am facut o depresie si nu prea mai voiam sa incerc, imi era f. frica; m a incurajat f. mult o prietena care mai fusese la dna dr Dracea si care a reusit abia anul trecut la a 5 a FIV;
vreau sa va spun ca eu am facut toate monitorizarile la Gynera si pt. punctie si ET am fost la Giulesti, pt. ca era mai ieftin si dna dr. a fost de acord, ce ziceti de asta ? care alt medic ar fi fost de acord?
are maini de aur si ce conteaza cel mai mult are FLER; mie in ziua ET ului mi a zis sa nu facem, sa asteptam pt. blastocisti, ca desi nu aveam decat 4 embrioni, 2 dintre ei aveau f. mari sanse sa ajunga la blastocisti; si asa a fost........ET ul a fost pe cu 2 blasto si in ziua 12 - beta HCG ul a fost 223, 8 !!!; au fost doi dar din pacate decat unul si a continuat evolutia, la prima eco decat unuia ii batea inimioara si celalalt era in curs de resorbire;
deci felicitari inca o data tuturor si credeti in sansa voastra !
miruna79 spune:
Dariaioana (Marinita) ma bucur sa vad ca mai scrii... ce mai faci si ce mai face pitica ta???
Fetelor si eu la fel ca si dariaioana am reusit cu dr dracea ..primul fiv la medlife esec total cu hiperstimulare, Fiv2 la gynera cu sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani si la transfer de embrioni congelati am transferat un blastocist care a invins si iata ne avem un baiat sanatos si frumos care are aproape 4 luni.
Va doresc bafta multa si sa credeti in sansa voastra si sa nu va pierdeti speranta niciodata.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna si Daniel