FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 10
maria08 spune:
Daria: Sa-ti traiasca micuta si Daomne Ajuta la un fratior!!!
Miruna: Ce frumos...ai reusit cu FET!!! Felicitari!! Si noi vom face luna viitoare FET, dar nu am pre amari sperante, ma tot gandesc ca daca nu a fost sa fie la 2 FIV-uri......
Ana: Iti doresc sanatate multa si ai grija de voi!!
Vanessa: Mai este atat de putin .....sunt cu gandul alaturi de tine!!
flyhigher77 spune:
Buna fetelor!
Dariaioanaxx, miruna79 multumm mult ca ne incurajati si ca impartasit cu noi experientele voastre! Eu una cred si-mi doresc ca d-na dr Dracea sa aiba maini de aur cu toate cele ce-i calcam pragul!
Maria08 daca mai exista o sansa, eu zic sa crezi in ea! Tinem pumnii!!! bafta, ma gandesc la tine
vanessa nastere usoara sa ai, sa ne tii la curent!
din septembrie intram si noi la fiv!
pana atunci s-aveti zile racoroase!!
miruna79 spune:
Maria din contra reusitele cu FET in zilele astea sunt mai multe fata de ciclurile fiv .. corpul notru e mult mai odihnit si nu e bombardat cu hormonii de aia reusita poate sa fie mai mare.
Fetelor va doresc reusita . o sa mai trag cu ochiul sa vad ce mai faceti.
bafta multa!
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna si Daniel
ana-m spune:
Doamne fetelor ce ma bucur pentru voi, daria, miruna.
Dupa pierderea de anul trecut acum sunt sigura ca puiutii mei sunt sanatosi. Nu mai am rabdare pana joi la eco. Azi implinesc 7 saptamani.
Maria ai foarte multe sanse sa reusesti. O sa fi mai relaxata fara stresul stimularii.
maria08 spune:
Va multumesc pentru ganduri bune! Ma gandesc ca inainte de ET sa fac si un tratament la Sovata, cred ca nu are ce sa-mi faca rau.....
Bogdana_ spune:
Buna seara, doamnelor :)
E foarte optimist la voi aici, plin de mamici. Pe mine ma asteapta o laparoscopie joia viitoare si sper ca dupa asta sa începem primul ciclu de fertilizare.
Pana acum nota 10 pentru domana doctor si pentru personalul de la Gynera.
Ani de zile mi s-au spus tot felul de lucruri la ecografii, ca am uter bicorn, ca e septat, ba subseptat, în sfarsit m-am lamurit.
Prietena mea a reusit la prima FIV si are un baietel.
Va tin pumnii!
dariaioanaxx spune:
Miruna-ma bucur pt. tine f. mult, ti am zis ca o sa fie cu reusita la dr Dracea !
Fly- o sa vezi ca asa va fi ! pana la urma ve ti reusi toate care mergeti inainte cu dr Dracea !
Maria- noi avem un fratiorrrr, de 11 ani jumate, facut natural !
Ana - sa fie intr un ceas bun si multa bafta la eco !
tuturor
PS - o sa incerc sa pun cateva pozici noi cu Dulcineea mea !
vanessa80 spune:
ANA-M te asteptam cu vesti de la eco.
MARIA incearca sa te odihnesti inainte de ET. Mergeti in concediu, relaxati-va.
Eu azi imi fac gentuta pt maternitate. Pustiul e coborat si dornic sa iasa. Eu sper sa mai stea vreo 10-14 zile, ca sa mai ia in greutate.
36+
onniex spune:
vanessa80,
Iti tinem pumnii, sa fie totul bine.
Tu ne-ai incurajat pe fetele de aici de pe forum, acum este randul nostru
Noi suntem ok, crestem.
Sa revii cu vesti bune.
Toate gandurile de bine fetelor in focuri.
Va pup pe toate, fete curajoase!
16+
ana-m spune:
Buna felelor,
La eco bebei bubt bine, unul de 8,6mm si 141 batai pe minut si unul 9,2mm si 128 batai pe minut.
Problema este cu placenta in formare care este deslipita pe 22,7mmm/7,6mm si trebuie sa stau 2 saptamani in pat.
Nu pot sa va descriu cat sunt de speriata.
Doctorita zice ca daca stau linistita se poate lipi la loc.
of