FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 17
CAMELIA28 spune:
Tot eu, bebecord, te-am intrebat pt ca noi am transferat 2 blatocisti si probabil de data asta vom face la fel (dat fiind ca data trecuta s-a prins unul), sunt curioasa care sunt criteriile dupa care se stabileste in ce zi se face ET. Si inca ceva: astazi sunt singura acasa si trebuie sa-mi fac diseara Dipherelin, voi unde l-ati injectat? Sotul meu imi face in umar.
Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune pe cest forum!
bebecord spune:
Salut Camelia
Eu mi-l faceam in burta.Criteriul dupa care se alege momentul transferului cred ca tine de calitatea embrionilor.
Stai linistita ca totul va fi bine.Anul asta este anul reusitelor.
Eu sunt un pic ingrijorata, nu am avut sangerari, nu ma dor sanii, am mai avut dureri de burtica dar nu foarte mari.
Asa trebuie sa fie?
Pe 23 august am programare la ecografie, atunci ar fi 6 saptamani si 2 zile. Credeti ca se vor auzi inimioarele?
Va pup
CAMELIA28 spune:
Bebecord, tu vrei o mama de bataie! E normal sa te simti bine, nu este obligatorie durerea de burta si tensiune la sani. Uite, hai sa facem un exercitiu: gandeste-te doar la ce vrei sa ti se intample, de exemplu imagineaza-ti ca esti cat o gogosica cu 2 bebei care fac tumbe in burtica!! Ce spui de asta? Sa ne intalnim in sala de asteptare la d-na doctor peste cateva luni si sa schimbam impresii despre gemeni, ce spui? Te bagi??
bebecord spune:
Salut normal ca ma bag
Sunt exagerata.... sotul meu spune ca o sa fiu o mama exagerata si are dreptate
Te pup si mult succes
Daca te intereseaza am trei fiole de pregnyl ramase, ti le dau cu draga inima si sper cu mana buna.Si mai am si 2 fiole de diphereline.Daca ai nevoie.
CAMELIA28 spune:
am s-o intreb pe d-na doctor, eu am facut data trecuta Ovitrele, nu Pregnyl.
Ana-M, ce mai faci?? oniexx??
bebecord spune:
Salut fetelor
Azi am facut ecograf si le-am auzit inimioarele.Pana acum totul e in regula.Multa bafta Camelia
Va pup
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecord Salut fetelor Azi am facut ecograf si le-am auzit inimioarele.Pana acum totul e in regula.Multa bafta Camelia Va pup |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
CAMELIA28 spune:
Bebecord, ma bucur din suflet pt voi! Va fi bine pana capat, ai sa vezi.Cred ca dipherelin-ul asta imi da pofta de mancare...sau mi se pare mie...
Cora, de cand nu te-am mai "vazut"!! Ce mai faci? Mai faci FIV 2 sau te gandesti in continuare la donator?